Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

SINAN ORGANIZATION-CHE COMUNİSTA Ofis

Başlatan Sinan Organization, 13 Temmuz 2020, 15:36:34
Okunma sayısı 220 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Şubat 2023, 14:50
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
SINAN ORGANIZATION-CHE COMUNİSTA Ofis
« : 13 Temmuz 2020, 15:36:34 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 2861.96,-1440.11,10.93,89.04

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Che komünist organizasyonu 1986 yılında ilk kurulduğunda Las Colinsta küçük bir evde kuruldu bu ailenin amacı şehre ideolojilerini yaymaktı Barnesler bu evde bayrak ve pankart basıp şehrin birçok yerinde eylemler sergilemişlerdir.Sonrasında bu eylemler daha kırıcı ve sert bir hal almaya başlamıştır bu sebepten dolayı artık o küçük evde sadece Bayrak ve pankart değil aynı zamanda molotof kokteyli,El yapımı bomba gibi şeyler de üretmeye başlarlar.CHE organizasyon humanisttir bu yüzden hiçbir insana zarar vermez polise de saygı duyarlar bu yüzden sadece konseyin dükkanlarını ve ofislerini bombalamışlardır.Bu durum yavaş yavaş daha profesyonel bir hal almaya başladığı için bir ofis açma kararı almışlardır.Bu yüzden daha büyük ve daha donanımlı bir ev gerekmektedir.Aynı zamanda devletin de onların orda olduğunu bileceği bir mekan.David Barnes'in aklına ofis açma planı gelir.Bu ofiste sadece molotof,el yapımı bomba değil aynı zamanda öğretici kitaplar,romanlar ve dergiler de bastırıcaklardır.Devlete de bu yolla ofisi açtırmak istemektedirler.Görünürde kitap dergi ve roman basan bu ofis aslında illegal işlerini orada yürütecek.Aynı zamanda her gün komünist masayı o ofiste toplayıp toplantı yapacak.Bunun dışında kendi aile üyelerine de barınmak için güzel bir yer olacak.Sokakta yaşayan insanlar için bir ışık olacak bu insanlar ofise gelip CHE yardımları adı altında 10.000 dolara varan yardımlar alacak.CHE organizasyonun ofisinde konaklayabilecek ve gerekli kanıtları sundukları takdirde CHE Organizasyon tarafından CHE evlerine yerleştirilecekler.Bu evlerde gerekli hizmetler sunulacak ve bir sorun olduğu takdirde yine bu ofise gelip şikayet edebilecekler.CHE bu yolla aynı anda fakirlere yardım ederek zenginlerin de gücünü düşürecekler.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Asıl amacımız bir nevi dernek oluşturmak ve fakirlere yardım edip zenginlerden para almak.Bu yüzden insanlar ofise gelip CHE Organizasyon üyelerinin verdiği formu  doldurup gerekli incelemelerin ardından yardım alabilir.Burada günlerce konaklayabilir,burada yemek yiyebilir,alkol kullanabilir.Her şeyi CHE Organizasyon karşılar.Ayrıca her türlü komünist bilgiye ve kültürüne de burdan ulaşabilirsiniz.Gece 4den sonra ise CHE Organizasyon üyeleri Gizli odalarında bomba ve molotof kokteyl üretimi yaparlar ve zenginleri bombalar.Bu şekilde zenginleri ve fakirleri nötrlemeye çalışır.Bunun dışında kitap,karikatür,roman gibi hizmetler sunulur ve burdan gelen gelirler fakirlere bağışlanır.Bar için bazı ücretsiz konserleri de burada planlanıcak ve ev alım satım işleri de burada yürütülecek.Her türlü iş için hekrese farklı oda tutulacak.Bu yüzden de karışıklık olmayacak.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Asıl amacımız onaylı birlik olmak bu yüzden mekana sahip olmamız gerektiğini düşünüyorum ayrıca bu bölge genel anlamda sakin ve pasif bir bölge biz burayı canlandırmaya çalışıyoruz insanlara rol imkanı sunup bu bölgenin daha aktif bir hal almasını istiyoruz.Bu bölgenin fakirlikten çıkıp daha normal bir hal almasını istiyoruz.Richman ile şehrin herhangi bir yeri arasında fark kalmasın her yer eşit olsun istiyoruz.Bu yüzden East Los Lantostan başlayıp tüm Santos içinde eşitçilik politikasını herkese öğretmek istiyoruz.Diğer bir amacımız da buranın içinde dönücek güzel rollerin bulunması ve sunucuda yardımseverlik istediğini artırmak.Yazar, Karikatürist,Müzik grupları, ekonomist vb. Birçok yeni meslek türünü ortaya çıkarmak istiyoruz.Evsiz rolleri yapılmasının eğlenceli olmasını istiyoruz,küçük çocuk rollerinin yapılmasının eğlenceli olmasını istiyoruz bu yüzden bu ofisi açmak istiyoruz.Bu yapıcağımız şey hem sunucu hem de bizim hem de fakir insanlar için kazan kazan mantığında bir hareket.Bir amacımız da sunucuda sadece tır, taşımacılık, kumar değil her yoldan para kazanılabildiğini anlatmak.Son olarak illegal komünist mafya ve legal komünist derneğin birbirinden ayrı yerlerde olması için ofis açmak istiyoruz.
NOT:Durumu kötü herkes CHE yardımı alabilir bize gelip mülklerini atması yeterli

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "SINAN ORGANIZATION"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: SINAN ORGANIZATION-CHE COMUNİSTA Ofis
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2020, 20:42:59 »
BAŞVURUNUZ ONAYLANDI

Ofis başvurunuz onaylanmıştır, 24 saat içerisinde ofis tanıtımını açmanız ve konu altına tanıtım bağlantısını göndermeniz gerekmektedir. Tanıtım bağlantısını gönderirken ofis görevlisini etiketlemeyi unutmayınız, eğer bağlantıyı 24 saat içerisinde göndermezseniz başvurunuz reddedilecektir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Şubat 2023, 14:50
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: SINAN ORGANIZATION-CHE COMUNİSTA Ofis
« Yanıtla #3 : 17 Temmuz 2020, 13:29:07 »
BAŞVURUNUZ SONUÇLANMIŞTIR

Ofisiniz yönetim tarafından aktif edilmiştir, ofisinizi gidip satın alabilirsiniz.Ofis tanıtım kurallarını ve ofis kurallarını okumayı unutmayınız, eğer tanıtımınızı ilgisiz bırakırsanız ofisiniz iade yapılmaksızın silinecektir.