Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

7BelaHelioS - Pink Vice Club

Başlatan susucan, 12 Temmuz 2020, 20:16:20
Okunma sayısı 251 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Haziran 2021, 02:58
Toplam oynama: 70 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
7BelaHelioS - Pink Vice Club
« : 12 Temmuz 2020, 20:16:20 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Sabahtan akşama Rİna roleplay üzerinde oynamaktayım. afk kalma sürleeri dışında 6-7 saatimi ayırabilirim

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 1940.00, -2115.87, 13.69, 94.62

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: Pink Vice Striptiz Club

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Club

2.05:İş yeri interioru: LGBT Club O kabul olmazsa Gentlemen Club

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Karakterimin kızlık adı Alexa Stone'dur. Karakterim 1990 yılında doğmuş annesi rus moda tasarımcısı babası mimardır. Babası ve Annesi Rusya'nın Moskova şehrinde tanışmış evlenip Soçi şehrine yerleşmiş bireylerdir. Santos'a 6 yaşında ailesiyle gelen Alexa 8 yaşında soluğunu sokaklarda buldu. Las Colinas'taki abisi olarak gördüğü kişilerle 16 yaşında tanıştı ve İl-legal hayata atıldı. on yedi yaşında torbacılık 21 inde silah kaçakcılığı 24 ünde ise zengin bir aileye katılıp iş sahibi oldu. Zengin ailesiyle Beraber çokça iş yaptı ve bu işten kazançlar sağladı. Yıl 2020'ye doğru geldiğinde kumarda 2 kere batarak tüm parasını kaybetti. Kaybettiği şeyler Las Venturas'ta malikane Oyun şirketi Jetmax Bullet ikinciisnde ise 5 katlı evini sultanını garajını ve ailesini kaybetti bu durumu telafi etmek için büyük miktarda para harcayarak Striptizclub açıp zengin olma hayallerindeydi ve bu hayaller çok yakındı. Menajeri Boris Williams ve Eşi Sean Mcharty' ile ortak olarak El Corona'yı beğendiler ve El Corona'da kulübü açmaya başladı. Kulüb için eskiden ektikleri tozları el altından satmaya başladılar. Aynı zamanda barın diğer çalışanlarıda Tır seferi yaparak buna destek verdiler. Tır seferlerinde il-legal mallar satmaya başladılar ve iyi şekilde para katladılar. Paralarına para katan bu gençler bir sultan bir helikopter bir infernus parası kazandılar ve işyeri için son vuruşları yapmaya başladılar. İşyeri için paralar hazır hale geldiğinde çalışanları işe almaya başladılar. Ve ertesi gün barın açılış partisini düzenlediler.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) İşimde gerekli ilgi görürse OOC para yatırıp dışarıya masalar ve özel map açtırmak var aklımda. İş yeri açıldığında her bir gün aralıkla 2 günde 1 striptiz partileri yapacağım bu partilerde hiç bir şekilde Stripper çalışan kullanmayacağım ve oyuncu ekonomisine yönelik olacağım zenginleri ortak edinip fakilrere para sağlayacağız. Fakir arkadaşların oyundan zevk almasını ve kolay para kazanmasını sağlayacağız. Ayrıca barın içinde il-legal olarak Fuhuş ve kadın ticareti yapacağız. Barda doğum günü partileri rezervasyonları olacak LGBT club olarak kabul olduğu taktirde Eşcinsel çiftli partilerde yapacağız bu partilere sadece eşcinsel kişiler gelebilecek ve birbirlerini yakından tanıyacaklar.Eşcinsel arkadaşlarımızla Eşcinselliğin dalga geçilkecek bir şey olmadığını aksine normal bir şey olduğunu rolle anlatmaya çalışacağız anlayana artık. Karakterim bisexuel yani yarı eşcinsel yarı karşı cinsten hoşlanan bir karakter bu karakterle roller çevirdiğimde çoğunlukla tepki aldığımı farkettim ve bu tepkileri en aza indirmek için LGBT club açarsak insanlara LGBT bireylerin nasıl insanlar olduğunu tepki alınmaması gerektiğini anlatacağız. Amacımız LGBT bireylere verilen Top, eşcinsel, lezbiyene bak ehehee gibi tepkileri en aza indirmek olacak. Ve bu yolda başarılı olacağımıza gönülden inanıyorum. Onun dışında sabahları ise Cafe olarak kullanabilme imkanımız bulunmakta aklımda bu yönde fikirler var. Bİrliğimiz sistem onayı alırsa ki alacağına inanıyorum 10 objelik kısmı dışarıyı güzelleştirmek adına kullanmak var aklımdaki fikirlerde Umarım başvuru kabul olur ve gereken ilgiyi görür LGBT bireyler için güzel bir rol ortamı sağlanacağına inanıyorum. Ve bunun dışında günlük olarak küçük striptiz partileri olmayan partiler vereceğiz. bu partilerde içkiler ücretsiz olmakla beraber girişler bazen bedava bazende ucuz olacak. İşyerimdeki striptizci kızlar birliğimize üye olan kişilerden olacak birliğe üye olmayanlar striptizci olarak giremicek birliğimizin legal bölümünde "DJ&Stripper" rankı olan kişiler Legal olarak stripper olarak görev alabilecek.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Bulundugu yer bizim icin cok iyi ve önemli Bu yerde hep aktif rol ortamı kurmaya calışacagım,Bu rol ortamı hem legal hem ilegal olacak barı actıgım yerde cok fazla aktif kız calışan bulundurucagım bu sayede orda vakit gecireceklerini umuyorum  ve bu sayede aktif bir rol ortamı kuracagıma lnanıyorum 12
Günde en az. Oyundayım genelde pizzada yada başka biyer de ki rol ortamında takılıyoruz eşimle ,eşimle beraber bar acıldıgında orda takılmayı düşünüyorum. ve bu barda eşimle ortak olmayı düşünüyorum bu barı yöneterek gelir sağlayacağız ve her iki günde bir striptiz partileri vereceğiz.
En az 6 Saatimi orda gecirebilirim.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Ben barın sahibi olarak sadece rol ortamlarında bulunacagım,ama barın icine cok fazla kız koymayı düşünüyorum bu sayede oyuncuların barıma gelme olasılıgı
Yüksek olcagını düşünüyorum.
Genelde pizzacıda takıldıgım icin cok fazla kız arkadaşım var bar icin kız bulmakta zorlanmıyacagım.
Erkek oyuncular o barda sıkılmıyacaktır
Aktif rol ortamı bulunacaktır. üstüne bölgenin en köklü striptiz ağının geçtiği yer olacak ve içerisindeki tüm kadın personeller çıplak yada yarı çıplak şekilde olacak böylece  oyuncular IC OOC tüm ihtiyaçlarını gidericek ve köklü bir ağ olacak.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "7BelaHelioS"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: 7BelaHelioS - Pink Vice Club
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2020, 02:38:53 »
Isyeri tanitimlarina isyeri tanitimimiz acildi

Çevrimdışı susucan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: 7BelaHelioS - Pink Vice Club
« Yanıtla #3 : 14 Temmuz 2020, 21:09:58 »
BAŞVURUNUZ SONUÇLANMIŞTIR

İş yeriniz yönetim tarafından aktif edilmiştir, iş yerinizi gidip satın alabilirsiniz. İş yeri tanıtım kurallarını ve iş yeri kurallarını okumayı unutmayınız, eğer tanıtımınızı ilgisiz bırakırsanız iş yeriniz iade yapılmaksızın silinecektir.