Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Karakter Tanıtımları

Başlatan 134, 12 Temmuz 2020, 00:12:47
Okunma sayısı 1046 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hog Butcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 05 Haziran 2023, 20:34
Toplam oynama: 130 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Karakter Tanıtımları
« Yanıtla #40 : 12 Temmuz 2020, 00:52:25 »
Arkadaş linç yemiş fakat anlatmaya çalıştığı şey şu; bir kişi gündelik/sivil, yani birliği ilgilendirmeyen rollerini karakter tanıtımına atması gerekir iken birlik tanıtımına atıp sayfa kasmaya çalışıyor - bu olay yasaklansın demek istiyor. Ben destekliyorum, neden linç yediğini anlamadım.
birlikteki "onemli" bir karakterin yaptigi kisisel roller birligin gidisatını degistirebiliyor bazen

rolünü birlik için yaparsın, birliğin konsepti ile senin karakterinin konsepti niye aynı olsun kanka?

Neden olmasın? Zaten kişi kendi IC hayatından yola çıkarak birliği kuruyor ve bunu rollerinde sergiliyor. Boş, saçma bir arge.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #41 : 12 Temmuz 2020, 00:53:38 »
Arkadaş linç yemiş fakat anlatmaya çalıştığı şey şu; bir kişi gündelik/sivil, yani birliği ilgilendirmeyen rollerini karakter tanıtımına atması gerekir iken birlik tanıtımına atıp sayfa kasmaya çalışıyor - bu olay yasaklansın demek istiyor. Ben destekliyorum, neden linç yediğini anlamadım.
birlikteki "onemli" bir karakterin yaptigi kisisel roller birligin gidisatını degistirebiliyor bazen

rolünü birlik için yaparsın, birliğin konsepti ile senin karakterinin konsepti niye aynı olsun kanka?

Neden olmasın? Zaten kişi kendi IC hayatından yola çıkarak birliği kuruyor ve bunu rollerinde sergiliyor. Boş, saçma bir arge.

sivilde yaptığın arabayla gezme rolüyle üye olduğun birliğin konseptinin yakından uzaktan alakası yok

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #42 : 12 Temmuz 2020, 00:55:42 »

sivilde yaptığın arabayla gezme rolüyle üye olduğun birliğin konseptinin yakından uzaktan alakası yok
yo var

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #43 : 12 Temmuz 2020, 00:57:13 »
https://i.hizliresim.com/3mNrOI.png https://i.hizliresim.com/eeJudg.png

d-dostum
ar-ge'ye koyduğun bu resimlerle
anlattığın şey uyuşmuyor
doktora görünmelisin

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ji Hun Lv.34
Köken: Koreli
Son giriş: 26 Kasım 2024, 14:59
Toplam oynama: 313 gün, 1 saat
Freya Pearce Lv.34
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 08 Mart 2024, 21:40
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
Son giriş: 14 Nisan 2024, 00:06
Toplam oynama: 6 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
« Yanıtla #44 : 12 Temmuz 2020, 00:58:20 »
adamın kendi tercihi, desteklemiyorum

Çevrimdışı nevsehirmafia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Nisan 2024, 04:12
Toplam oynama: 160 gün, 18 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 25 Haziran 2023, 17:21
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 02:45
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #45 : 12 Temmuz 2020, 00:58:59 »
bunlarda bir hata oldugunu dusunmuyorum isyeri tanitiminada, karakter tanitiminada, birlik tanitiminada atilabilir bir rol bence. o isyerinin gelirini cete lideri aliyo, ayni sekilde ceteye para kazandiriyo o isyeri ayrica kendisininde bulundugu bir rol oldugu icin karakter tanitiminada atabilir

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #46 : 12 Temmuz 2020, 00:59:35 »

Konsept hakkında pek bir bilgin yok anlaşılan. Ön yargıyla yaklaşmak veya sağlam bir birliğe sallamak seni cool yapmaz.

Hangi birliğe sallıyorum ben?

d-dostum
ar-ge'ye koyduğun bu resimlerle
anlattığın şey uyuşmuyor
doktora görünmelisin

ARTIK SÖZLÜ KIŞKIRTMAYI BIRAK O SSLER SADECE GÖZÜME TAKILAN ÖRNEK SSLER

Gerçi sende haklısın, erp hariç rol ortamım olmasa birliğe giremesem pd başvuruların hepsinde red yesem kendimi kız diye tanıtsam ss atmasam bende böyle yapardım  8)

1 60 sayfalık tanıtımım arşive alındığından beri rol yapmıyorum çünkü rol yapasım çünkü rinadan soğdum artık bittim kankam bittim, yok rol yapasım yok o yüzden gram rol yapıp ss bile atmıyorum
2 pd = god diye video birine dediğin şeye bak
3 herkes olayda takılmış kalmış, olayı bilmeden konuşuyorsunuz anlatmıyorum çünkü uzaktan yakından alakanız yok bu olayla çok isteyen varsa versin ismini discorddan tüm olayı anlatayım

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #47 : 12 Temmuz 2020, 00:59:52 »

Çevrimdışı in chains

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mayıs 2024, 01:14
Toplam oynama: 176 gün, 4 saat
« Yanıtla #48 : 12 Temmuz 2020, 01:00:27 »
bro sana bi soda açayım,limonlu hem de. sonra beraber ben fero dinleyek ne dersın

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #49 : 12 Temmuz 2020, 01:01:13 »
Birliğini takip eden adam farklıdır seni takip eden adam farklıdır. X kişisi sadece senin rollerini takip ediyordur Y kişisi de kişiye bakmıyor birliğinin rolünü takip ediyordur. Sen sadece karakter tanıtımına rol atarsan Y kişisi kişisel olarak seni takip etmediği için sadece X bu rolü görecek. Ama her iki tanıtıma da paylaşırsan hem X, hem de Y bu rolü görür.
Bu dediğim şeyin doğrulamasını upload.ee ile yapabilirsiniz. Sadece birlik tanıtımına ya da karakter tanıtımına attığınız bir rol 50-100 arası download alırken her ikisine atarsanız 150-200 arası download alır yani daha çok kişi görür.
Her iki tanıtıma atılmasının görüntüleme kazandırmasının yanı sıra bu yapılan ieyin tanıtım adabına aykırı bir yanı da yoktur. Birlik tanıtımında birliğini ilgilendiren bir rolü paylaşırken karakter tanıtımında bu olay doğal olarak karakterini etkilediği için karakter tanıtımında da paylaşırsın, her iki tanıtıma da uyar.