Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Monica McWood - FPS düşüklüğü

Başlatan KaanN, 11 Temmuz 2020, 01:55:20
Okunma sayısı 1643 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Monica McWood - FPS düşüklüğü
« Yanıtla #50 : 13 Temmuz 2020, 17:35:29 »
Kumarhane için zaten söylenmişti, taşınmayacak ve hep orada kalacak. Objede fazla yok zaten, ayrıca diyorsanız afk kick sistemi geri gelsin zaten onu kaldırdılar yani geri gelemez onun yerine 1000 kişi olduğunda otomatik başka bir sistem çalışıyor ama buda bence yeterli değil. Şunu açıkça konuşalım, eğer Rina Roleplay oynamak istiyorsanız bilgisayarınızın iyi olması gerekiyor. Bunda herkes hemfikir, fakat siz obje silinince kumarhane taşınınca fpsiniz artacak sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Sadece herkes kumar oynuyor diye kumarhane bölgeleri kasıyor. Buda yoğun oyuncu topluluğu yüzünden. Idlewoodda aynı şekilde, sürekli kasar. Bunun çözümü bulunmuyor. Sunucu 1000 kişi diye kastığını tekrar belirteyim.

pc değiş
Kardeşim onu yapmasını herkes biliyor belki yeni bir pc alıcak kadar parası olmayabilir oynayan insanları bu şekilde yorum yapacağına yapma daha iyi benim pc'de 2 gb ram 1gb ekran kartı var 30-40 fps alıyorum gta sa oldugu ıcın 30 fpsde akıcı oluyor oyun youtube'da fps boost modlarını kurman yararına olur fps sıkıntısı yasayanlar bende toplama modlar var isteyene atabilirim özelden toplu halde.

Gta 5 gibi düşün, akıcı oynamak istiyorsan bilgisayarını yükseltmen gerekiyor. Aynı durum rinada da geçerli. Akıcı ve dropsuz oynamak istiyorsan pc değişiyorsun. Obje silinerek fps yükseltilmez, oyuncuların azaltılması gerekiyor
sorunsuz bir şekilde afk kick sistemi geliştirilmeli ve 1000 kişi oyunda değilken de işe yaramalı bu sistem?

Sistem tamamen değişti zaten, önceden haraket etmeyenler kickliyordu. Şimdi sunucu 1000 kişi olduğunda birisi sunucuya giriş yapmaya çalışırsa biraz bekletiyor ardından oyunda ki en fazla afk duran kişiyi bulup oyundan atıyor ve giren kişiye yer açıyor. Bu böyle işliyor. ki, bence bu yeterli. Değişmesine gerek yok.

Çevrimdışı TURBOGG!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hu Wu Lv.25
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Ekim 2024, 22:12
Toplam oynama: 127 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Stefon Ellis Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:21
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Randy Xi Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #51 : 13 Temmuz 2020, 17:37:34 »
AFK kick sistemi çok gereksiz bir sistem gelsede gelmesede senin kasman değişmez. Objeler vardı silindi mapler, şehirde kasıyormu bendede kasıyor yapacak bir şey yok. Şehir dışında oynuyorum bende.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #52 : 13 Temmuz 2020, 17:40:12 »
Kumarhane için zaten söylenmişti, taşınmayacak ve hep orada kalacak. Objede fazla yok zaten, ayrıca diyorsanız afk kick sistemi geri gelsin zaten onu kaldırdılar yani geri gelemez onun yerine 1000 kişi olduğunda otomatik başka bir sistem çalışıyor ama buda bence yeterli değil. Şunu açıkça konuşalım, eğer Rina Roleplay oynamak istiyorsanız bilgisayarınızın iyi olması gerekiyor. Bunda herkes hemfikir, fakat siz obje silinince kumarhane taşınınca fpsiniz artacak sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Sadece herkes kumar oynuyor diye kumarhane bölgeleri kasıyor. Buda yoğun oyuncu topluluğu yüzünden. Idlewoodda aynı şekilde, sürekli kasar. Bunun çözümü bulunmuyor. Sunucu 1000 kişi diye kastığını tekrar belirteyim.

pc değiş
Kardeşim onu yapmasını herkes biliyor belki yeni bir pc alıcak kadar parası olmayabilir oynayan insanları bu şekilde yorum yapacağına yapma daha iyi benim pc'de 2 gb ram 1gb ekran kartı var 30-40 fps alıyorum gta sa oldugu ıcın 30 fpsde akıcı oluyor oyun youtube'da fps boost modlarını kurman yararına olur fps sıkıntısı yasayanlar bende toplama modlar var isteyene atabilirim özelden toplu halde.

Gta 5 gibi düşün, akıcı oynamak istiyorsan bilgisayarını yükseltmen gerekiyor. Aynı durum rinada da geçerli. Akıcı ve dropsuz oynamak istiyorsan pc değişiyorsun. Obje silinerek fps yükseltilmez, oyuncuların azaltılması gerekiyor
sorunsuz bir şekilde afk kick sistemi geliştirilmeli ve 1000 kişi oyunda değilken de işe yaramalı bu sistem?

Sistem tamamen değişti zaten, önceden haraket etmeyenler kickliyordu. Şimdi sunucu 1000 kişi olduğunda birisi sunucuya giriş yapmaya çalışırsa biraz bekletiyor ardından oyunda ki en fazla afk duran kişiyi bulup oyundan atıyor ve giren kişiye yer açıyor. Bu böyle işliyor. ki, bence bu yeterli. Değişmesine gerek yok.
paintball oynamak için market caddesine girmek hakkımız bence, o yüzden kumar taşınmalı.

Çevrimdışı N0XI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2021, 23:43
Toplam oynama: 98 gün, 16 saat
« Yanıtla #53 : 13 Temmuz 2020, 17:44:45 »
Hakaret veya argo içerikli yorumlar kaldırıldı, düzgün konuşmayı öğrenin lütfen.

Çevrimdışı EmreReis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ocak 2022, 18:23
Toplam oynama: 28 gün, 7 saat
Ynt: FPS sorunsalı
« Yanıtla #54 : 13 Temmuz 2020, 18:59:21 »
pc değiş
gerçekten seni tebrik ediyorum nasıl bukadar zeki olabiliyorsun?

Çevrimdışı Stabil

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Aralık 2024, 17:41
Toplam oynama: 459 gün, 2 saat
Son giriş: 01 Ekim 2024, 00:42
Toplam oynama: 8 gün, 3 saat
Köken: Alman
Son giriş: 01 Ekim 2024, 00:42
Toplam oynama: 1 gün, 17 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Haziran 2023, 01:02
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
« Yanıtla #55 : 13 Temmuz 2020, 19:13:42 »
Fps arttırıcı mod kurabilirsiniz.

Çevrimdışı woxedd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Mayıs 2021, 23:37
Toplam oynama: 20 gün, 13 saat
« Yanıtla #56 : 13 Temmuz 2020, 19:14:18 »

Çevrimdışı Abbas.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2021, 19:18
Toplam oynama: 30 gün, 19 saat
« Yanıtla #57 : 13 Temmuz 2020, 21:29:31 »
Gerçekten bilmiyorum, bana da yapılan her güncellemede FPS iyileşiyormuş gibi geliyor. Fakat gereksiz objelerin kaldırılması güzel olabilir, kullanılmayan birçok obje var sunucu içerisinde.

Çevrimdışı KaanN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 03 Mart 2022, 17:56
Toplam oynama: 45 gün, 22 saat
« Yanıtla #58 : 15 Temmuz 2020, 03:27:11 »
Hakaret veya argo içerikli yorumlar kaldırıldı, düzgün konuşmayı öğrenin lütfen.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
« Yanıtla #59 : 15 Temmuz 2020, 04:30:00 »
pc değiş
Boş yorumlar atıp ileti kasıyorsun, ciddi yanıtlar versen keşke..

ileti kasmak için ileti göndermiyorum gerçekçi bir açıklama yapıyorum, yönetim sırf sizin teneke bilgisayarınız rina roleplay kaldırmıyor diye oyunu güzelleştiren objeyi kaldıracak değil. Gidin fps boost mod paketi kurun oyunu patatese çevirin yada gidin pcnizi değiştirin

Gıygıy