Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BURTON INDUSTRIES (BABA SAHNE)

Başlatan FenerbahceLee, 10 Temmuz 2020, 23:08:58
Okunma sayısı 3175 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
BURTON INDUSTRIES (BABA SAHNE)
« : 10 Temmuz 2020, 23:08:58 »

ABOUT

Burton Inc. LTD onaylı bir firmadır. Bu firmaya bağlı olan çalışma dalları mevcuttur. Bunlardan bazıları, "Sinema, gıda, inşaat, otomativ, lojistik, kum taşımacılığı." kollarıdır.

CONTACT
HALKLA İLİŞKİLER VE İSTİHDAM EKİBİ

4770841 - Faye Berglund

STORY
~ UNITY STORY ~

* Tiyatro salonun önden görünüşü
08.07.2020

SpandEx'ten ayrıldıktan belirli bir gün sonra Faye, dizi ve filmlerde figüranlık işlerine karışarak geçmini sağlamak amacıyla ajansa başvurulur. Faye ajanslığa çağrılmasını ve başvurunun onaylandığını başkalaşır. Arabadan çıkıp binada bulunan,kapısının önünde duran, bir kadına "Burası açık mı?" diye soran Faye olumlu bir cevap alır. Başka bir soru daha sorar "Figüranlık alımı açık mıdır?" Binanın kapısının önünde duran kadın bu sefer Faye'den olumsuz cevap verir. Kadın " İki saat daha önce gelseydiniz figüranlık alımı açık olacaktı." der. Faye SpandEx'teki patrondan yalancı sözlerden sinirlendiği gibi kadına da sinirli bir şekilde ses tonunu farklı bir şekilde konuşur "Hadi ya oradan? Bana mesaj geldi mesaj. Beni ikinci defa kandıramazsınız. Asla" der. Kadın korkmuş bir şekilde " A-ama hanımefendi. Siz kuralları okuyamadınız galiba. Alımlar saat 18.00 iken siz 20.00'de buraya geldiniz. Lütfen bu duruma anlayış gösterin" der. Faye kadının söylediğini inanması için cep telefonundan ajansın alım kurallarına bakar. Faye kaşlarını yukarıya doğru kalkmış bir şekilde "Ama bu olamaz." der. Faye kadına "Özür dilerim" dedikten sonra duruşunu değiştirip başını yere doğru bakarak adımlar atmaya çalışır. Faye'i uzaktan görüp halinden azıcık olsa bile anlayan bir adam adımlar atarak Faye'in yolunu kesmeye çalışır. Faye adamın yüzüne bakmadan "Ne var?" der. Adam " Sanattan ne kadarını anlıyorsun?" der. Faye "Daha öncesinde Therese ve Laurent adlı bir kitabı okumuştum. Bu da bir sanat sayılıyor mu?" diyerek Adam  "Daha öncesinde hiç tiyatro kursuna katılmış mıydın?" diye sorar. Faye "Evet devletin kültür merkezinde drama ve tiyatro kursu almıştım." der. Adam lafını uzatmadan " Baba Sahne adlı bir tiyatro merkezimiz var. Telegram'ın varsa sana o yerin lokasyonunu atabilirim. Sende de güzel bir oyuncu tipi var. O kadınla konuşmadaki beden dili, mimiklerini iyi kullanıyorsun." der. Faye " Onlar benim yapmacık hâllerim. Sen benim gerçek halimi görsen beni direkt sahne dışı edersin." der. Adam "Adım Kerry. En azından şansını orada dene." dedikten sonra kartvizitini Faye'e doğru uzatır. " Numaram, iletişim bilgileri bu kartta var. Sakın kaybetme onu" der.  Faye Bay Burton'dan(Kerry) kartvizitini alıp cebine koyar. Faye "Sağ ol tiyatroya karşı ilgim olursa tiyatronuza katılım sağlayacağım." 

* Tiyatro salonun arkadan görünüşü

11.07.2020

Akşam saatlerinde Faye Bay Burton'u tiyatro salonunda görüşüp salonla ilgili güncel konular konuşurlar. Bay Burton farklı bir konu açıp "Hey. Şu yeni açılan Connie'nin güzellik merkezini duydun mu? der. Faye başını sağa ve sola sallarken Bay Burton konuşmaya devam eder " Orayı sponsorluk anlaşması için gidebiliriz aslında. Sonuçta set arkasında makyaj işleriyle uğraşacak biri olmalı. Bende sahilde ve gazetede karşılaştım. Yeni açılmış, sahibini de sahilde görüyorum sürekli." der. Faye "Haber dinlemeyeli üç gün oldu. O konularda fransız kaldım." der. Bay Burton yan cebinden son model akıllı telefonu, Iphone X olması gerekiyor, çıkartıp " Numarası olmalıydı " der. Faye Bay Burton'u Connie'i aramadan önce "Önce arayalım. Müsaitlerse oraya gideriz" dedikten sonra Bay Burton çağrıyı başlatır. Bay Burton aradığı kişiyi önce kendini tanıtır sonra müsait bir zamanda güzellik merkezine gideceğini söyler. Bayan Morrison Bay Burton'dan gelen isteğe olumlu karşılar. Bay Burton Bayan Morrisona telefondan teşekkür edip telefonu kapatır. Faye Bay Burton'a doğru masum bir kedinin bakışları gibi bakar. Bay Burton " Gidelim. Geç kalırsak Bayan Morrison bizi kızar " der. Hava karanlık ve kafede oturan insanlar sahildeki köpeklerin havlamalarından rahatsız. Son ses, bass sistemiyle, manasız şarkılar açıp bu durumdan rahatsız olanları; manasız kahkahalarla Los Santos'un mezarlığındaki ölülerin tekrar dirildirmesini sağlayan bir sahilde işlerin iyi gittiği değil iyi gitmediği zamanlarda  dj'cinin müziği durdurarak arada çıkan sesi gibi oranın ambiyansın zamanı da o şekilde durdurulduğu ve bir dakika sonra ateş sesleri yavaş yavaş arttığı, sanırım hafif silahtan ağır silahlarla doğru geçiyor, alanda polisler gelerek olayın sonladırdığı bir alan. Bu alanın adı Santa Maria mıdır yoksa Santa Maria sahilin adı geçmiş tarihte patlak veren durumlardan mı aldı? Faye ve Bay Burton mantık aramadığı bir suç şehrinin merkezinde Bayan Morrison'un dükkanına doğru adımlar atar. Bayan Morrison dışarıda telefondan birisiyle görüşüyordu. Faye ve Bay Burton uzakta olduğu için sadece Bayan Morrison'un telefondan görüştüğünü görüp iki dakika uzakta bekledi. Bayan Morrison telefonun tuş kilidini kapatıp gelen kişilere doğru bakar. Bay Burton neden buraya geldiğini Bayan Morrison'u açıklasa da Faye muhabbete fazla giremeyeceğini ve Bay Burton'un güvenini kazanamak için düşünerek konuşma yani söylediği her sözde yeni bir anlam kazanmasını istiyor. Faye ikili konuşmalarını dinlemekte tanık olur. Bayan Morrison göz ucuyla Faye'e bakar ve tekrar Bay Burton'a döner. Bayan Morrison kaldığı sohbetten devam eder "Ihm, Öyle mi?" O sırada Bay Burton "Yani ufak bir sponsorluk anlaşması için buradayız. " dedikten sonra Bayan Morrison "Huh, bu biraz hızlı oldu. Hazırlıksızdım. " dedikten sonra işaret parmağıyla masaya doğru gösterir. Bayan Morrison gülerek " Neden oturmuyorsunuz?" der. Sandalyede oturup sohbetler güzel gidiyordu. Sohbette Faye geç saatlerinde yattığı için bir cümlede olumsuz ekiyi koymadığından dolayı Bayan Morrison'u yanlış anlattı. Bayan Morrison bu durumu normal karşılarak sohbette tiyatro konusu geldiğinde Bay Burton'un söyledikleri cümleleri tanık oluyorsunuz: " Evet, ben emekçinin hakkını bilirim. Siz de emekçisiniz. Simdi, tiyatro salonumuzun iç tadilatları tamamlandı. Proje için sadece devlet onayı bekliyoruz. Devlet konumu ve belgeleri raporlayıp onayladığında açacağız. Sanat ekibi, reji ekibi, dekoratör falan her şeyi yavaş yavaş tamamlıyoruz.  Keza biliyorsunuz ki en büyük etkenlerinden biride makyaj" der.
Bayan Morrison "Kesinlikle! Sanata ve sanatçıya saygım sonsuzdur ve makyajın sizin sektörünüzde ne kadar önemli olduğunu biliyorum" dedikten sonra Bay Burton kaldığı yerde devam eder "Önemli derecede makyaj bilgisi olan birini arıyorum aslında. Yani. Hatta işleri büyüttükten sonra dizi ve film projeleri de oluşturmayı düşünüyorum. Şimdi size teklifim şudur: Bizim yanımızda olmanız. Yani ekibimizin bir parçası olmanız. Oyun öncesi aktörlerimize gerekli hazırlıkları yapmanız. Ben en çok gösterim alan oyunu oynayacağım sahnede.  İşte ışık karşısında yüzümüzün parlamaması için gereken şeyler, saç tasarımı vesayre siz daha iyi bilirsiniz. Ne diyorsunuz Bayan Morrison? Bu yolda bize destek olup  ekibimizin bir parçası olur musunuz?" der. Bayan Morrison Bay Burton'un söylediği sözlerden sıkılmamış gibi görünüyor dahası Bay Burton'un istediği hayallerini saygı gösteriyor. Bayan Morrison Bay Burton'un istedğini onaylar. Baba Sahne'nin faaliyetleri bir ivme kazanmış olup tiyatro sahnesinin kurulmasına sayılı günler kaldı.

Faye, tiyatro salonunda dekoratörlük alımları hakkında barda Bay Burton'a sorular sorar. Bay Burton bu işlerin zamanla halledeceğini Faye'e anlatsada Faye yine kulak asmaz. Direkt internet sayfalarında iş arayanlara bakar.Ertesi gün iki araba gelip salonun dekorları, ses sistemleri ve ışıklandırmaları koli halinde çıkartan adamları görürüz. Tabi bu durumdan rahatsız olan şişman bir dostumuzu da görürüz. Tiyatro sahnesinin açmasına belirli bir saatler kala Faye salonun arkasına doğru adımlar atıp koli taşıyanlara yardımcı olur. Faye çalışanlara belirli bir meblağ ödeyerek teşekkür eder. Salonunda bulunan dekorasyonları monte etmeleri için ertesi günü bekler. Faye dekor, ışıklandırma ve ses sistemi için erken bir saatte gelen ustalara çay ve yiyecek ikram eder. Ustalar çalışmayı başladığı vakitte Faye'in patronu olan Kerry'e karşılaşır. Kerry şaşırmış bir halde  "Burada ne arıyorsun? Organizasyon paketleri tasarlamadın mı? " der. Faye hazırcevapla "Bay Burton. Afişlerimizi henüz tamamlayamadık. Bugun ustalar geldi. Ustaları yardım etmek için buradayım." der. Bay Burton Faye'in yüzüne sinirli bir şekilde üç saniye bakıp sırıtarak Faye'in sağ omzuna iki kere hafifçe vurur. 

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Köken: Amerikan