Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
1.01: Ofis koordinatları(/pos): 2137.45,-2282.42,2067, 136.261.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:Uzun Cevaplı Sorular:1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: ●Elegance Ofis/b]
1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Ben buraya Gentlenman lojistik açmayı düşünüyorum. çünkü şehirde bi tır eksikliği var burada ucuzdan tır alışverişi kamyon satışları mola yeri araç satma araç detaylı temizliği gibi şeyler yapmayı planlıyorum bütçem el verişli olduğu için burayı seçtim her ay çekilişle tır kamyon vereceğim içeride müşterilerle ilgileneceğim çay kahve içeceğim fiyat pazarlığını orada yapacağım ödemeyi orada yapacağım için ofis olası e tabi etrafıda geniş oraya 10 tır 10 kamyon koydummu aktif rol ortamı olacak tırlar kiralancak kamyonlar kiralancak bu iş üzerine güzel bi rol ortamı olucak efendim insanlar orada dinlenicek oraya iş arkadaşlarım davetli olucak şehirde tanınan isimlerle çalışma yapıcağım için insanlarada ekmek kapısı olucak otobanda ışıklarda cam silme rolleri olucak pazar rolleri olucak tır sevkiyatları olucak toplu rollere birebir her derde deva olan bir firma olacağız insanlar bizi çok sevicek
1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Gentlenman lojistik ofis Gündelik al sat yapmak için.Bu ofisin yeride tam benim işime göredir bir sürü boş alan var tırların hepsi sığacaktır. Hergün ofisimin başında olcağımdan dolayı,hergün güzel yeni tırlar gelicektir 0 tırlar ve kamyonlar satmayı düşünüyorum.Kesinlikle vatandaşların istediklkı sağlıycakteri fiyatları bende bulacaklardır.Ofis'i kesinlikle ticaret amaçlı kullanacağım.Ofise gelen müşterilerimiz için konuşup pazarlık yapıp çayımızdan içeceklerdir.Sadece tır satmayıp uygun fiyata şehirden tır'da alınacaktır.şehirde bu tarz bir rolün eksik olduğunu gördüm b yüzden açmaya karar verdim yeni oyunculara para kasmaları için destekde bulunacağım Gentleman lojistik olarak herkese destek olmayı planlıyorum şehirde bu bir marka olacak kime sorarlarsa benim lojistiğimi göstercekler. eğer bu ofis başvurusu kabul olursa rol planlarımı bunlar yapacağım birlik açacağım tırcılar diye bu tarz roller yapmayı planlıyorum
1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofisimin önüne gelen müşterilerim ile içerde güzel hoş pazarlıklar yapmak için ofis lazımdı.Pazarlıklar kesinlikle araç beğenildikten sonra içerde olacağı gibi içerde hoş sohbetler olucaktır müşterilerimiz tır almasa bile sevgileirmizi kazanacaklar .Kesinlikle ticaret amaçlı yürüyecek bir ofis olcağı gibi,şehrin ekonomisinede can katıcaktır.Ofiste güzel pazarlıklar yapmak için lazımdı kapı önünde çok karışan oluyor sırayla araçlarını beğendikten sonra ofis içinde para alma verme olayları olucaktır güvenlik açısından öenmli bir yerde olucaktır ofis.Kapıda bir çok koruma olacağı gibi içerde hiçbir sıkıntı yaşanmıycaktır.Müşteriler güvenli ve karlı bir şekilde arabasını aldıktan sonra hayatına devam edebilicektir.Ofis bir çok arkadaşıma gelir kaynağı olucaktır.Bu ofis kesinlikle yeri tam benim yaptığım işe göredir.Bulunduğu bölgeye yüksek bir ortam katacağı gibi güzel birde güvenlik,huzur katıcaktır.Ofis kesinlikle bu ticareti sorunsuz götürmem için kesinlikle lazımdır.Bu ticaratin önemli yerinde ofis olucaktır.Vatandaşlarda bu ofis sayesinde her ay sonunda olucak bedava araç çekilişlerine bu ofis sayesinde katılıcaklardır.Kısaca bu ofis açılır ise şehre büyük bir ticaret ağı oluşucaktır.
Ben, "MELISA_ALTAY"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.