Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rascalova Organizatsya - Baba Katili mi Eroin Karteli mi?

Başlatan Elif, 09 Temmuz 2020, 13:07:00
Okunma sayısı 258079 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı göko

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 20 Ağustos 2024, 12:42
Toplam oynama: 17 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ağustos 2024, 12:43
Toplam oynama: 115 gün, 1 saat

PREVIOUSLY ON RASCALOVA 2020

Alıntı

Bu kadar Chatlog'u kimse okumuyor, daha az ve öz şekilde atsan daha iyi olur bence.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Ynt: RASCALOVA ORGANIZATSYA
« Yanıtla #3601 : 07 Aralık 2021, 22:35:53 »

Bu kadar Chatlog'u kimse okumuyor, daha az ve öz şekilde atsan daha iyi olur bence.

Bu rolün tamamı değil zaten bu yaptığımız rol 1.5 2 saat civarı sürdü neredeyse. Ayrıca evet bu rolleri bazıları okuyor, bu rol bir sene önce yaptığımız bir rolün uzantısıydı. Zaten bu ssden sonra tanıtıma girenlere baktım ve bu rolü gören bu rol çizgisinde bağlanan kişilerdi. 2020 de döndürdüğümüz bir hikayenin karakterleri geri geldiği için hikayeyi yeniden bağlamak maksatlı bu role girdik ve öncesine bağlayarak tanıtıma attım.

Daha önce de söyledim herkesin okuması için atmıyorum. Zaten hikayemize merak duymayan sunucu illegal gidişatının geçen sene hangi çizgide olduğunu merak etmeyen evet bu ssi okumayabilir. Herkese hitap etmesini bekliyorsanız mafya birliği değil herkesin rollerine etki edecek bir birlik açmalısınız. Bu rolleri mafya rollerine, hikayeye ve o gidişatta bize bağlanan bazı rollerde bulunanların izlemesi lazım zaten. Tanıtıma boş yorum atan bazı insanlar var onlara da hitap etmesini beklemiyorum.  Siz bir birliği hikayeniz ve işleyişinizi belirlemek için açarsınız herkes o birliğe aynı şekilde rağbet etse zaten onun belirli bir çizelgesi yok çok geniş ve anlamı olmayan bir birlik olduğu anlamına gelir. İllegal role ilgisi olmayan birisi evet tabii ki okumamalı. Attığımız rollerin önceki rollerle bağlantıları oldukça fazla bazılarında özellikle. Şu anda bazı arkadaşlarımız geri döndüler sunucuya ve onlarla aynı hikayeyle bağlanması açısından bu şekilde atıyoruz.

Mesela Previously (öncesinde) diye bahsettiğimiz kısım zaten bir sene önceki rolde konuştuğumuzda yaptığımız daha uzun bir rolün karşılığı. Bu rollere yöneticiler de katıldı bir sürü birlik hikayeye o zamanlarda dahil oldu. Tamamen şahsi düşünüyorsunuz fakat öyle değil. Ben hiçbir zaman bu yöntemden vazgeçmeyeceğimi birliğim adına daha önce de söyledim. Bir chat yazarak atan da var uzatıp atan da. Bizim tanıtımımızda hikaye bazlı ilerleyecek dileyen okuyor dilemeyen okumuyor. Kimsenin okumaması gibi bir durum zaten söz konusu değil de siz okumak istemiyorsanız diğer tanıtımları tercih edebilirsiniz. Teşekkürler.

Geçen sene bu rolleri atarken kimse böyle şeyler söylemiyordu çünkü roller okunuyordu şu anda bazıları öyle yapıyor diye herkesin aynı şeyi yapmasına gerek yok. Kısa chatli roller de var, uzun chatli roller de. Burası rol sunucusu. Rol sunucusunda rol okunur diye düşünüyorum. Birileri rolü sorgulayacaksa yapılan rollerin kalite derecesini gidişattan görebilir. Bir sene önce kurduğumuz hikayenin içeriğini  iki tane story rp chatiyle gösteremem o alıntıladığınız ss yaklaşık belki bir aylık bir rolün hikayesiydi. Withfire Pellegrini Blackpool ve Helena dörtgeni arasındaki çatışmaların aşk boyutunu içeren bir rol çizgisiydi ve o role de çok emek vermiştim. Ben bu rolü yeniden canlandırma durumumuz olan bir ortam oluştuğunda bunu bir chatle izah edemem. Bu role bağlı olanlar zaten okusun ki aaa evet bu böyle olmuştu artık böyle işleyecek demek ki desin.

360.cı sayfaya geldik tanıtımımızda güzel görüntü ve garip chat yerine aynı hikayeden ilerleyen bir rol çizelgesi oturmasını tercih ediyoruz. Sayfa kasmak için rol olsun istemiyorum yaptığımız roller bir anlama bir hikayeye ve ic bir gidişata otursun istiyorum. Bu yüzden bu şekilde. Başka bir birlik açarsak belki yöntem değişebilir ama Rascalova bir seneyi aşmış bir birlik. Uzantıları fazla bunlara atıf yapmazsak yaptığımız önceki roller derinliğini kaybeder. Bütüncül bakmanız gerekli. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Umarım neden böyle tercih ettiğimizi anlatabilmişimdir.

Çevrimdışı N O X U U

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Mart 2022, 16:21
Toplam oynama: 109 gün, 8 saat
« Yanıtla #3602 : 07 Aralık 2021, 22:37:36 »
burası da sürükleyici bir mekan he sarıyor şahsen
2

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3603 : 08 Aralık 2021, 19:56:59 »
burası da sürükleyici bir mekan he sarıyor şahsen

Sağ ol canım daha nice güzel roller gelicek bugün tatildeyiz yarın başlarız  :'D

Çevrimdışı INFIZIERT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Mayıs 2023, 23:29
Toplam oynama: 112 gün, 9 saat
Birlik: ***** ****rse
« Yanıtla #3604 : 09 Aralık 2021, 00:04:48 »
bir sey derdim de 1 ay yasak yiyoz :-D

Çevrimdışı SerdarÇitak

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Kasım 2023, 23:26
Toplam oynama: 184 gün, 4 saat
Macos Molina Lv.32
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Haziran 2022, 03:21
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #3605 : 09 Aralık 2021, 03:16:35 »

Kısa bir süre sadece tek başıma rol yapmak için girdim. Tek başıma rol yaptım ve karakterimin rollerini tamamen bitirdim. Gelen yorumları söylenen sözleri hiç bir şekilde aldırmadım. Bunları kafaya takacak durumu çoktan geçtim.
Ayın karanlık yüzünde görüşmek üzere.
3

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3606 : 09 Aralık 2021, 12:51:35 »

Kısa bir süre sadece tek başıma rol yapmak için girdim. Tek başıma rol yaptım ve karakterimin rollerini tamamen bitirdim. Gelen yorumları söylenen sözleri hiç bir şekilde aldırmadım. Bunları kafaya takacak durumu çoktan geçtim.
Ayın karanlık yüzünde görüşmek üzere.

Emeklerin için teşekkürler Serdar, her şey gönlünce olsun. Çok sık rol yapma fırsatımız olmadı ama birliğimize verdiğin her destek için teşekkür ederim. Gideceğin yerde mutluluklar.  :smile: :like: :like:
1

Çevrimdışı Spetsnaz'

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan