Bu arada kolay gelsin
Teşekkürler

Piyasaya dönme vakti gelmiş uyuşturucu çeşitleri artmış yeni mallar tatmak lazım uğruycam değerli dostum. 
Buyursunlar

Bu arada hikaye gidişatı hakkında biraz daha bilgi vermek istiyorum.
-Şu anda üretimimiz başladı ve kendi içerimizde bir kartel sistemi kurduk gibi. Bu sunucu rollerine de belirli bir kertede sirayet edecek.
-Lagunovlar Rascalovları var eden ailedir. Story RPnin bu bölümdeki chapteri yine sayfa 400'e kadar sürecek. Ağır ağır işliyoruz acelemiz yok.
-Ana Tema Lagunovlar ve Helena'nın öz babasını bulma arayışı üzerinden ilerleyecektir. Raymond Rascalov kim? Helena'nın o kadar örnek aldığı babasının gerçek kimliği nedir? Helena neden bu işlerin içine düştü? Neden sunucunun en yasal karakteri sunucunun en illegal karakterine dönüştü? Bu Chapterda göreceğiniz genel hatlarıyla bunlar olacak. Aynı zamanda Lagunov ve Rascalov denklemini daha iyi işleyeceğiz. Rascalovlar Lagunovların gözünde nedir? Ne değildir bunları göreceğiz. Fakat bu tema Yuri Rascalov'un Helena'nın babasını öldürüşünü itiraf ettikten sonraki süreçle bağdaşıyor. Helena babasının katilleriyle mi çalışıyor? Neden bu kadar sessiz? Yoksa inanmıyor mu inanıyor mu? Aslında tüm bu soruların cevapları birlik rollerinin içinde gizli fakat tüm sunucu her rolü okuyamayacağı için soruları daha anlaşılır biçime sokacağız. Tüm bu soru işaretlerinin cevabı Rascalova Organizatsya'da.
Birlik üyelerimizi de bu rollerin içine sokup organizasyon içerisinde bir bütün şeklinde ilerleyeceğiz.
Şimdiden iyi seyirler diliyorum. O yüzden daha fazlası için Rascalova'yı seçin