Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rascalova Organizatsya - Baba Katili mi Eroin Karteli mi?

Başlatan Elif, 09 Temmuz 2020, 13:07:00
Okunma sayısı 257076 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı Aaron_Tayler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pablo Losan Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Ağustos 2022, 20:18
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İsrail
Son giriş: 21 Ağustos 2022, 21:06
Toplam oynama: 134 gün, 10 saat
Mafia konseptinin motorcular ile süregelen anlaşmalarında bir değişiklik olabilir. Rus mafyası gibi bir toplumun sürekli motor kulübleri ile aktif olması saçma geliyor, mafyacılık rolleri bekliyoruz.  :57:

Çevrimdışı Aaron_Tayler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pablo Losan Lv.22
Yukarıda yazdığım yanlış anlamda yorumlayabilirsiniz ama bu doğru, mafyanın sürekli motorcu kulübleri olan faaliyetleri mafya rollerine uyum sağlamıyor. A-h Mexicano keşke kapanmasaydı demek istemiyorum.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mafia konseptinin motorcular ile süregelen anlaşmalarında bir değişiklik olabilir. Rus mafyası gibi bir toplumun sürekli motor kulübleri ile aktif olması saçma geliyor, mafyacılık rolleri bekliyoruz.  :57:

Yukarıda yazdığım yanlış anlamda yorumlayabilirsiniz ama bu doğru, mafyanın sürekli motorcu kulübleri olan faaliyetleri mafya rollerine uyum sağlamıyor. A-h Mexicano keşke kapanmasaydı demek istemiyorum.

Eleştiriniz için çok teşekkür ederim. Bu merakınızı şöyle gidereyim hemen. Rolleri okusanız böyle bir cevap vermeyeceğinize eminim, okumuyorsunuz işte. Sonra ben bir şey söyleyince eleştiriye karşı birisiymişim gibi bir görüntü çıkıyor halbuki değil. Attığınız yanıtın 3 üzerinde mesela bir rol var. Alttaki rol. Direkt olarak Vor konseptiyle alakalı bir rol. Rolün dayanağı 181.ci sayfaya kadar gidiyor. Tanıtımı baştan aşağı chapterlerıyla takip eden birisinin konu bütünlüğü olduğunu fark etmesi çok olası bir durum. Hatta orada Bay Kırmızı diye bahsedilen karakter tanıtımımızın belki 30.cu 40.cı sayfalarında olan bir karakterin uzantısı. Sayfa 300'de sezon finali vereceğiz. Miras Chapter'i şöyle ilerliyor:

Helena Rascalova Aile mirasını kurtarmak için yeniden organizasyonu kuruyor, onlara para yolluyor fakat daha önce çalıştıkları Rus Yahudisi Bay Mavi'yi oraya gönderen farklı bir aile Lagunovlar var. Bu aile ve Rascalovlar Vor üyeliklerine sahipler. Onlar arasındaki ilişkilerin çıkmazı ve 181.ci sayfada birliğime "Organizatör" rütbesiyle katılan arkadaşım Taha'nın karakteri Yuri Rascalov ve Helena Rascalova arasındaki çıkmaz işleniyor. Bu bizim senaryo, Rus mafyası denilen kısmımız. Bu anlamda Rus Doğalgaz şirketleriyle de ortaklaşa bir maden ihalesine girildi. 181.ci sayfadan itibaren aynı rol işlendi ve daha yeni ihaleden çekildim karakter olarak. Çünkü organizasyon işleri bizi bastıran bir noktaya sürükledi. Sayfa 300'de sürpriz bir kısımla bu chapteri bitireceğiz.

Eğer mafya rolü diye düşündüğünüz şey DM fotoğrafları yarali resimleriyse bu hiçbir zaman bizim tanıtımımızda yaygın bir rol görüntüsü olmayacak. Çünkü izlediğim bir metot değil.

Diğer kısma gelecek olursak; motorcu birliği Blackpistons MC konsepti gereği daha önce geçmişte direkt para vererek onları belli bir seviyeye gelmeleri için role sokmaya çalıştığım bir birliktir. Belki üzerinden 6 ay geçti. Bunu da birlik lideri de teyit ediyor. Hatta birlikte savaşa girdiğimiz için bu kadar yakınlık devam ediyor. Her rolün bir geçmişi var, kimseyle kuru kuruna bunlar motorcu çeteci diye role girmiyorum. Kendilerine büyük bir imkan sağladık IC rollerde, hatta hala birlik liderleri bana IC olarak saygı duyar. Yani bu bir ego meselesi değil, konsept ayrımı olarak ortaya konuyor. Kendilerine sorabilirsiniz. Ayrıca mafyacılarla role girmediğim de söz konusu değil, diğer aile birlikleriyle de role girdim. Şu anda sunucuda mafya olup da role girmediğim birliklerin çoğu ya onaysızdır ya da yeni açılmıştır. Rollerin tamamını okuduğunuzda bunları fark edebilirsiniz. Afganlar, Lampadatiler, Mosorovlar, Marquis, Wontson hepsiyle çeşitli çeşitli rollerimiz oldu. Benim şu anda böyle bir sistematiğe gitmemdeki maksat sunucu aktifliği ve yapılan rol oranlarına nüfuz edebilmek. Sunucuda yeterli aktiflik yok gerek benim ekibimde gerek bazı birliklerde. Ortak roller çevirmeye de bazı insanlar ooc ilişkilerle rol sürdürüyor, ki bunu sevmiyorum. O yüzden IC olarak elimden geldiğince her role temas etmeye çalışıyorum. Umarım aydınlatıcı olmuştur. Bir şeyi eleştirirken bütüncül eleştirirseniz minnettar olurum. Çünkü ortada bir emek var, her türlü eleştiriye de cevap verebilirim. Bunun için de altta DC Adresim

Elif#8821 ekleyebilirsin. Dilediğin soruyu sor, her açıklamana bir yanıt veririm.

Çevrimdışı Aaron_Tayler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pablo Losan Lv.22
Demek istediğim şey şudur: Sistemde mafya birliği olarak gözükmektesiniz, mafyanın ağırlığı olması gerektiği düşüncesindeyim, yanii bu dm ya da yaralıya düşmüş insanların fotoğrafları anlamına gelmiyor.
Uyuşturucu teslimatları ya da Silah ticaretleri, kartel ya da şey... Mafya liderleriyle toplantılar.
Buna raconda ekliyebiliriz (Rus raconu), bir durumda haklısınız ortamda fazla rolcü insan bulunmuyor.
Tek önerim motorcular arasında saygınlık yerine, şehirdeki Patroniçe Helena Rascalova saygınlığınızı kazanmanız. /Gerek güç, gerekse para ile)
Tabiiki burada çeteler ya da kulüblere lafım yok, rollerinin haklarını gayet iyi veriyorlar. Sadece önerim şudur ki, başka insanların rol bilmediğini düşünerek 1-2 birlik arasında rol yapmanız biraz önyargı.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Demek istediğim şey şudur: Sistemde mafya birliği olarak gözükmektesiniz, mafyanın ağırlığı olması gerektiği düşüncesindeyim, yanii bu dm ya da yaralıya düşmüş insanların fotoğrafları anlamına gelmiyor.
Uyuşturucu teslimatları ya da Silah ticaretleri, kartel ya da şey... Mafya liderleriyle toplantılar.
Buna raconda ekliyebiliriz (Rus raconu), bir durumda haklısınız ortamda fazla rolcü insan bulunmuyor.
Tek önerim motorcular arasında saygınlık yerine, şehirdeki Patroniçe Helena Rascalova saygınlığınızı kazanmanız. /Gerek güç, gerekse para ile)
Tabiiki burada çeteler ya da kulüblere lafım yok, rollerinin haklarını gayet iyi veriyorlar. Sadece önerim şudur ki, başka insanların rol bilmediğini düşünerek 1-2 birlik arasında rol yapmanız biraz önyargı.

Hala aynı şeyi söylüyorsunuz, önceki rollerime bakabilirsiniz. Yine bakmadan yapılan bir yorum. O dediğiniz rollerin hepsi tanıtımda var olan roller. 280 sayfa boyunca motorcular ile görüşme rolü yapmışız gibi bir eleştiri yersiz olur. Sadece iki birlikle rol yapmıyorum ama ben insanların ayağına rol yapmaları için de yalvarmaya gidemem. Daha önceden bu birliklerin hepsine de rol teklifiyle gittim fakat kime söz verdiysem verdikleri saatte gelmiyorlar, verilen sözler İC olarak tutulmuyor. OOC işleri var yersiz egolar var ben bunları çekemem açıkçası. Rol için uğraşan insanlarla rol yapmak istiyorum bu da benim tercihim. Ben de ona göre bir tavır takınıyorum. Ağırlık deseniz zaten IC olarak pek çok birliğin saygı duyduğu bir birliğim. Silah ticareti rolümüz de Dharmalarla oldu mesela bir milyonluk satış var bir önceki sayfada sanırım.  Yani rollerin tamamını siz okuyun öyle yapın bu eleştirileri lütfen. Saydığınız rollerin hepsi tanıtımda yapılmış roller.

Belediye binasının yanında kaç tane birliğin hood alabildiği görülebilmiş? Bölgemde yasal roller yapma nedenim bu yüzden. İllegal rollerin de hepsini paylaşmıyoruz keza mix yapan bir kitle de mevcut. Tüm bunlara rağmen yine de tanıtımdaki rollerde illegal ve legal rollerin ayrımı keskin bir şekilde görülüyor. Bütün rolleri okuduğunuzda buna kanaat getireceğinize eminim.

Tanıtımımda adam kaçırma rolü ck rolü de var fakat bu roller ancak iş bozulduğunda devreye giren roller. Günlük hayatta legal illegal rol ayrımı olmaz. Neyi gerektiriyorsa onu yaparsın.
1

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: