Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rascalova Organizatsya - Baba Katili mi Eroin Karteli mi?

Başlatan Elif, 09 Temmuz 2020, 13:07:00
Okunma sayısı 260006 defa

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hog Butcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 05 Haziran 2023, 20:34
Toplam oynama: 130 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA

Çevrimdışı Hog Butcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 05 Haziran 2023, 20:34
Toplam oynama: 130 gün, 12 saat

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı H.M.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Mart 2023, 23:11
Toplam oynama: 64 gün, 20 saat

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Normalde bu ilanları pek sevmem ama katılanlar soruyor o yüzden yazayım. Konu görülene kadar birkaç dakikalığına kilit.

Merhaba arkadaşlar birliğimize OOC alım açıktır. Ama bu IC rolünüzü belirlemeden alacağımız anlamına gelmiyor.

Koşullar

1- Discord adresim Elif#8821 buradan ulaşıp canlandırmak istediğiniz karakteriniz hakkında detaylıca konuşabiliriz.
2- Birlikte rütbelendirme tamamen rolün akışıyla alakalı bir şey. O yüzden yıllarca aynı rütbede bile rol yapabilirsiniz o yüzden role mi sisteme mi odaklandığınızı göstermeniz gerekli.
3-Eğer hiyerarşide yükselme niyetiniz varsa Rus karakteri canlandırmanız daha önceliğim. Vor konsepti ya da kurgusal bir karakter olabilir. Vor ile ilgili yardımcı olmamı isterseniz de yardımcı olurum.
4-Rus mafyalarında İtalyan Meksika ya da Kolombiya aileleri gibi aile ve etnisite bağları çok kuvvetli değildir. O yüzden canlandıracağınız karakterin ailevi ve kural yapısı genelde Rus ise Rus hapishanelerinde edineceği tecrübeler üzerinden bir fikir birliği oluşturur. Rus karakter canlandırmak istiyorsanız bile tam bir aile hiyerarşisi beklemeyin çünkü Ruslarda aristokrasi ya da burjuvazi hiçbir zaman diğer mafyalardaki kadar gelişmemiştir o yüzden öz aile ilişkileri rollerde çok ön plana çıkmaz. Kısacası sırf Rascalovu tanıyorsunuz diye ya da Rascalova Ailesine mensup birisiniz diye organizasyonda saygı görmezsiniz. Bunu göze alın.
5-Mafyada amaç kara para aklamak ve kısa yoldan para kazanmaktır. Bu yolu sürdürürken hayatta kalmaktır. Amaç en büyük olmak herkesi yok etmek ezmek ya da dm yapmak değildir, buna uygun bir kafanız olsun. Farklı her türlü fikre açığım, bir ego yok. Rolü geliştirmeye rol yapmaya arzulu herkese kapımız açıktır.
6- Günlük aktiflik oranı önemli. Rol bilginizin yeterli olmadığınızı düşünüyorsanız da rol motivasyonunuz varsa elimden geleni yaparım egolu rolcüdense egosuz ama rol için çıldıran yeni rolcüleri elli kere tercih ederim.
7- Karakter senaryonuzdan söz edin, tanıtımdaki ilgili bilgileri okuyun ve dcden karakterinizi bana anlatan kısa bir metin yazmanız yeterli. Sonrasında uygun görülürse rolü yapılır ve IC şekilde senaryoya dahil edilir.

Görülmesi adına bir süre kilit, arşive atılmasın. Şehir dışında olduğum için discord adresimden ulaşabilirsiniz.

2

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Başarılarının devamını dilerim canım, güçlü kadınları severim. İşlerinde oldukca başarılısın, seninle gurur duyuyorum. İyi ki benim dostumsun. Seni çok seviyorum, tatlım. :heart: :smile:
1

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Başarılarının devamını dilerim canım, güçlü kadınları severim. İşlerinde oldukca başarılısın, seninle gurur duyuyorum. İyi ki benim dostumsun. Seni çok seviyorum, tatlım. :heart: :smile:

:heart: :heart: :heart: :heart: Yaa canım benim bende seni çok seviyorum sende çok tatlısın, bitanesin. Şehrin gülü, mimarı güzeli.

Evet artık rollere başlayalım :D
1

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: