Hokey maskesi takarak kimyasaldan mı korunuyorsunuz? :
Görüntüler göze hitap etmiyor ve o eklenen aksesuar gerçekten ama gerçekten berbat.
Bu yazdıklarımı saldırı olarak algılamayın, bir eleştiri. Kimseye saldırmak gibi bir niyetim de yok.
Onayı haketmediğinizi düşünüyorum.
Bu yaptığınız şey eleştiri değil öncelikle onu söyleyeyim. Eleştiri yaparken verilen emeğe karşı hassas olunur. Belirli bir neden ölçüdü ortaya konur ve onun olmadığı, neden olmadığı ifade edilir. Siz bu şekilde taşlayıcı bir ifade kullandığınızda emin olun sizi kimse takmayacak. Normalde bende takmazdım ama insanların fikirlerine değer verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hayatınızda daha önce eleştiri yapmamış olabilirsiniz bu da mümkün. Görüntülerde ne gibi hatalar var vesaire bu konularda bizi aydınlatabilen eleştirel cümleler de göremiyorum açıkçası. Aksesuarlar konusuna gelince evet beğenmeyebilirsiniz, olabilir. Siz daha iyisini yaparsınız inşallah. Onay konusunu da yöneticilerimiz belirliyor. Bu rolü yaptığımızdan beri hiçbir zaman onay peşinde olmadığımızı amacımızın aslında rol olduğunu her türlü onayında yönetici takdirinde olduğunu ifade ettik. Hala da aynı şeyi söyleyeceğim.
Sizin yorumunuz hazır geldi şimdiden sizin üzerinizden söyleyeyim. Eleştiri cümlesi olduğu düşünülen ama olmayan cümlelere bundan sonra ben ya da ekibimden bir cevap gelmeyecek. Çünkü sadece polemiği sürdürüyor tanıtımda rol dışında başkalarının dikkatini bu tarz geyiklerle çevirmek istemiyorum.
Kurban münasebetiyle yaşadığımız bir iki pasiflik ooc sorunlarımızla alakalı. Yapılan roller var, rollere devam edeceğiz değerli arkadaşlar. Farklı rollerle de geleceğiz.
Herkese hayırlı bayramlar, kavurmalarınızı yiyin afiyet olsun