Rol ortamı şuana kadar gördüğüm en iyi birliklerden birisi OOC ortamını saymıyorum bile Elif abla olsun Ege abi olsun çok saygı değer ve işine özenle emekle yapan insanlar bir aydır falan birlikteyim bir kere bile girdiğime pişman olmadım.
Sizinle rol yapmak gerçekten çok zevkliydi ileride ki rollerde görüşme üzere başarılarınızın devamını ve uyuşturucu onayını bir an önce almanızı dilerim.
Şu cümleleri söyleyebilecek bir halde seni görmek beni gerçekten sevindirdi, Ahmet samimiyetle söylüyorum. Asıl senin bulunup bizim birliğimizi, bizi biz yapan şeyin en başından itibaren ucundan tutup gerek IC gerek OOC anlamda çıktığın her türlü destek için saygında kusur etmediğin için anlayışını koruyabildiğin için ben bizzat kendi adıma ve birliğim adına teşekkür ederim. Umarım bundan sonra gideceğiniz yol IC ve OOC ne olursa olsun en güzel şekilde ilerlersiniz. Açacağınız birliğe de şimdiden başarılar diliyorum. Güzel temennilerin emin ol uyuşturucu onayı almamdan da hood onayı almamdan da daha kıymetli. Onlar adminlerimizin uygun kararları ben sizin gibi insanlar kazandığım için, beraber geçirdiğimiz zamanlar ve yaptığımız roller ve oluşturabildiğimiz ortamımız için mutlu oldum. O anlar bizim için hep özel kalacaktır. Tekrardan teşekkürler ablacım, canın ne zaman isterse bana ulaş

Lauren Crime Family Başarılar diler iyi roller.
Bende başarılar diliyorum Yunus, umarım onayı kısa zamanda alırsınız. Ne yapıyorsanız en mutlu ve güzel şekilde yapmaya çalışın, aramızda bulunduğunuz her müddet için teşekkür ederim