Birlik Alımlarıyla Alakalı bir açıklama yapacağım. Konuyu kilitlemeye gerek duymuyorum. Bu sıra birkaç rağbet olduğu için genel bir açıklama olsun.
-Birlik alımlarımız tamamen IC yürüyor, OOC alım yapmıyoruz. Biraz hassasiyet göstermeye çalışıyorum. Gerçekten emek veren, agresiflik yapmayan, DM'ci olmayan sadece rol yapmak için barınan, saygıda kusur etmeyen, şahsiyetli, karakterli düşünen emek veren rol sslerini düzgün atan ve rol yapmak için hevesli insanlar arıyorum. Farklı fikirler üretmeye açık, girişimci prezentabl kişiler aranıyor. Eğer OOC yollardan bize ulaşmak istiyorsanız, oyun içi PM ya da forum iletisi yoluyla ulaşabilirsiniz. Burada size sadece alımlar için IC yolu gösterebilirim. IC olarak birliğe alım rolünüz gerçekleşmeden kesinlikle birliğe alımınız mümkün değildir. Sunucu kurallarına uymak zorundasınız. Sicilleriniz çok olduğunda da birlikten atılabilirsiniz. Sunucu kurallarına uymadığınız takdirde birliğimiz gelen kişiler tarafından zedeleniyorsa birlik bu konuda sorumluluk kabul etmez. Cezanızı çekersiniz. Ayrıca Forumdaki kurallarımızı gidişatımızı takip etmeniz ve buna uygun rol örneği gerçekleştirmeniz gereklidir.
-Sektörlerimizle ilgili rol bilginiz yetersizse atacağım videoları izlemelisiniz. Birlik mixingle yürümüyor, IC aktiflikle yürüyor. ROL SSi atmalı, birlik adına karar almamalı, birliğe adaptasyon sağlamalısınız.
Okuduğunuz için teşekkürler.