Non RP aksesuarlar takmasanız daha iyi olur, rol yaparken ciddiye alamıyorum xd
Birkaç defa daha Non RP aksesuar diyen oldu ancak değil. Yani trollemek amaçlı rol dışı bir şekilde takmıyorum o aksesuarları. Kullandığım skin, HD bir skin olduğu için büyük, dominant bir kadın karakterdir. Mesela saçı sığsın diye mecbur şapkayı da büyüttüm. Konseptim gereği çöp ve atık toplama işinden büyüyen bir karakter olduğum için, sembolik bir anlam taşıyor. İşlerimde kullanıyorum, sürekli olarak her rolde tabii ki kullanmıyorum. Atık fabrikasında çalışırken, podyum kızları gibi giyinemem. Ya da çiçek yetiştirirken bahçıvan havası katmayan bir şey yapmam pek onun havasını vermiyor. Ayrıca mafyamız post komünist bir mafya olduğu için tipik "İŞÇİ" görüntüsü de andırdığı için kullanıyorum. Eğer yöneticilerimiz, uzun bir önlük tarzında bir aksesuar yapsalardı, evet onu kullanabilirdim. Ama yok diye onları da suçlayacak halim yok, amacım rol yapmak. Bunun için gerekli imkanları seferber edip, farklılık katmak niyetindeyim. Ne güzel bir sürü aksesuar eklemişler uğraşıp. Bunlar neden var, rol çeşitliliği olsun diye var. Neden rol çeşitliliği yapılmasına imkan tanınıyorsa bu engellensin ki? Gelip de ben büyücüyüm gibi gezmiyorum yani. Bu arada sizle çok fazla rol yaptığımızı da hatırlamıyorum, ne zaman yaptık da ciddiye alamadınız merak ediyorum. Rol yapalım dikkatinizi farklı bir yöne de çekebilirim merak etmeyin. Teşekkür ederim.