Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Falconn - Star Group | Ofis Başvurusu

Başlatan Falconn, 08 Temmuz 2020, 19:16:56
Okunma sayısı 168 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Falconn - Star Group | Ofis Başvurusu
« : 08 Temmuz 2020, 19:16:56 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 292.96, -1429.29, 14.00, 203.96

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Rollerimizin şekillenmesinde ve işlerimizin halledilme biçimine göre belirledim. Ayrı olarak bütçemizin de kısıtlı olduğunu hesaba katarak Ufak Ofis I adlı ofis interiorunu seçmeyi uygun gördüm.

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Ofisin asıl sahibi Reynard Rosenberg olmuş olup bütün ofisin yüklerini o taşıyacak, Lucifer Williams ise Reynard Rosenberg ofiste yokken işlerin tümünü devralmakta büyük bir rol oynayacaktır. Ayrı olarak ofiste ilk başta işçiler getirilip yüksek bütçeli bir düzenleme olmuş olacak ve bu ofis üzerinden detaylı bir iş, proje planlaması; ayrı olarak güzel bir çalışma ortamına ev sahipliği edecek. İşyerinin kapıları saat 12.00'da açılacak olup, 22.00'a kadar kapılar açık kalacaktır ve ofisin içinde dönen roller ise genellikle iş görüşmeleri, şirket çalışanları ile birlikte anlaşmalı olarak bir iş toplantısı ve Star Group'un projelerinin detaylı bir planlaması üzerinde güzel bir rol görecektir. Ofis içerisinde illegal bir rol planlaması asla ama asla dönmeyecektir, tamamen legal olarak bir birlik açılacak ve legal olarak belirtilen bölgedeki yer yönetilecektir. Bu ofis içerisindeki günlük rutin ise eksiksiz olarak şu olacaktır: 12.00'da yönetim olarak kapılar açılacak, 10 saatlik bir süreçte ise iş planları; ekip olarak sohbet, iş görüşmeleri (başvurular açıksa), iş toplantısı (haftanın belirli gününde) ve diğer şirketten veya şirket dışından başka kişileri ağırlamak için güzel bir ofis olarak yerini alacaktır.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimizin asıl amacı şirketimizin önemli işlerini ve önemli gelişmelerini buradan takip edebilmektir. Ayrı olarak burada yapılacak olan iş görüşmelerini de gruba dahil ederek bunun gibi birçok ofis isteyen eylemleri gerçekleştirmeyi ve sunucu ekonomisinde bir pay sahibi olmak istediğimizi belirtiriz. Bizim burada asıl amacımız 3, belki de yakında 5 dalda hizmet verecek şirketimizi bu bölgeden yönetmek. Bu ofis içerisinde misafirlerimizi ve müşterilerimizi ağırlayıp, müşterilerimizle olacak diyaloglarımızı bu bölge içerisinden gerçekleştirmeyi planlıyoruz ve var gücümüzle daha güzel bir hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Ayrı olarak %100 legal olarak yürüyen şirketimizin bütün legal işlerini buradan yürütmek ve işlerimizi daha rahat yapabilmemiz, sunucuda daha önce yapılmamış; yapılsa da çok nadir yapılmış rolleri bu ofisimizde daha koordineli ve daha disiplinli bir şekilde yürütmeyi amaçlıyoruz.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Çünkü rollerimin gerçekten iyi olduğunu ve bir ofisi yönetecek kültüre, işleyişine ve disiplinli çalışmaya sahip olduğumu biliyorum. Burada arkadaşlarımla beraber uzun süreli olarak işyeri yönetip kendimizi bu alan üzerinden daha çok geliştirmeyi planlıyorum. Ayrı olarak rollerimiz de burada şekillenecek olup, güzel bir rol hikayesini bu ofisle beraber tamamlamak için burayı sizden istiyoruz. Hem rollerimizin iyi olduğunu ve artık eksikliklerimizi tamamlayıp o hayalimiz olan rollere kavuşmak için, hem de banka hesabımda duran parayı etkin ve rol yaparak para kazanmak için istemekteyiz. Burada artık rol ile para kazanmayı bir alışkanlık haline getirip bu yönde de Rina'ya kayıtlı bütün üyelere karşın bu hareketimizin örnek alınmasını diliyoruz. Rina için yeni bir rol çeşidi açılmasını da bizim sağlayacağımızı belirtmeden geçmemeliyim. Eğer ofisimiz açılırsa cidden insanlara yeni bir iş olanağı sağlayıp sadece sistemdeki meslekleri yapıp para kazanmayacağınızı diğer arkadaşlarımızın yaptığı gibi biz de kanıtlamak istiyoruz. Rolleri cidden güzel yapmaya uğraşıp, günden güne rollerimizi düzeltip burada gelişmek için ve kendimize yeni bir hedef belirlemek için buraya sistematik bir şekilde sorunsuz bir şekilde ve istediğimiz bir şekilde ofisimizin açılmasını Rina Yönetiminden istiyoruz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Falconn; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Falconn - Star Group | Ofis Başvurusu
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2020, 20:10:42 »
Bugün bir çeşidi de avlamış oldular. Diğer arkadaşlarımıza sabır diliyoruz, kararlılığımı ve hevesimi mundar eden arkadaşlara da hakkımı helal etmiyorum. Siz bu hareketlere devam edeceksiniz, fakat içiniz bir ömür rahat durmaz. Gülün şimdi, başvuru iptal.