CK rolü yapılan CK talepleri reddediliyor, araç patlamamış aracına bir şey yapmamışlar kaçamayacağın duruma nasıl gelmiş olabilirsin, tek birim hooda müdahale edemezsin hiçbir şekilde. Tek birim olarak Hood'a girmeniz bile yasak, CODE-0 başlatmadığınız ve Sergeant izni olmadan hood bölgesine girdiğin açıkca attığın sslerden de belli olmakta. Attığın SS'lerde "partnerim" diye bahsettiğin kişinin timestamp'dan da gözüktüğü üzere 23:54:40 tarihinde ihtar verdiği açıkça belli olmakta. Oyalamaya çalıştı falan demiştiniz, hiçbir şeyin kanıtı falan yok. Hiçbir şekilde dediğinizi kanıtlayacak şey yok. Müdahale etmeniz yasaklı, tek birim müdahale uyguluyorsunuz. "Korkulan bir çetenin bölgesi" olarak geçen hood bölgesine 3 kişi adım atın bakayım OOC'de ne yapıyorlar size. Eski FG olacaksın bir de
rol bilgisine dair parçacık bile göremedim attığın kanıtlardan/savunmandan. Ne olursa olsun HOODA MÜDAHALE EDEMEZSİNİZ. Ayrıca telefona mesaj atmasında bir sorun yok, nasıl bir savunma metni yazdınız acaba kafanızda da yanlış canlandırdınız anlamış değilim. Arkadaşımın telefondan "peşime polis takıldı, yardım edin" yazıp hood onaylı birliğinin bölgesine girmesi gayet normal bir şey bence. RP kurallarına göre hiçbir ihlal olarak da geçmiyor, geçerse kanıtlarsın CK talebini direk arşive atalım. Kışkırtmaya çalıştığına dair bir kanıt yok, başka biriyle tartışmaya girmiş durulur mu burda ayıp diye bağırmış ve siz de müdahale etmişsiniz SS'den görülen o. Sonra hood'unun bölgesine girmiş, bundan doğal bir şey göremiyorum. Bu durumda doğal olmayan tek şey sizin karşılık vermeniz ve kaçmamanız, "kaçamazdık" diyebileceğini tahmin ettiğim için söylüyorum, kaçmayı denemeliydin en azından. Hood bölgesinin dışına çıkmayı başarırdınız büyük ihtimalle, hood bölgesinin dışına çıksan seni öldürmesi gibi bir şey mümkün olmazdı. Tek birim içinde 2 Officer 1/ 1 Officer 2 olan (yanılmıyorsam) Adam-1 ekibi hood basıyor ve yönetimi kandırmaya çalışıyor aferin beyler başarırsınız aynı hızda devam :DDDDDDDDDDD
Niyetim tartışma yaratmak değil, CK talebi ile ilgili savunma yapmayacağım.
GorkemBey isimli oyuncuya söyleyeceğim şey, sunucunun oyun politikası ile departmanın kendi içerisinde ki politikası çok farklı şeyler.
Yapıyorsunuz bir savunma metni ya da beyan metni, her neyse bu sizin en büyük haklarınızdan birisi. Bu da güzel.
Sunucu içerisinde eskiden forum görevlisi olması ile departman içerisinde yaptığı bir şeyin alakası yok.
Madem yazıyorsunuz buraya bir şey, insanları aşağılamaya çalışmadan saygılı bir üslup ile yazın.
Karşınızda ki kişi sizin oyun dışı düşmanınız değil, burada yapılan CK talebi de oyun dışı bir şey değil. Oyun içi olan şeyler yüzünden gereksiz yükselmeye gerek yok. Üslubunuzu doğru bulmuyorum.