Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Çeşitliliğin neden az olduğu hakkında

Başlatan Falconn, 07 Temmuz 2020, 23:05:17
Okunma sayısı 389 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Çeşitliliğin neden az olduğu hakkında
« Yanıtla #10 : 08 Temmuz 2020, 16:29:22 »
Ayrıca çeşitliliğin az olduğunu yanıtlamışsınız ama bu durumun çeşitlilikle alakası bulunmuyor. Çeşitlilik için birlik açılabilir, farklı konseptlerde rol yapılabilir. Sadece bar yetmiyor ya da birilerinin açığınızı araması çeşitliliğin az olması için bir neden değil. Şu sunucuda 2-3 yıldır bulunuyorum ve sadece 2-3 kişi kinli olduğu için şikayet açtı. Onun dışında açık arama meselesiyle hiç karşılaşmadım.
Şu anda sisteme bir göz atarsanız görüyorsunuz hepsi sicil istemiyor, herkes 1 sicile göre insan yargılıyor. Yoldan geçerken bile polis aracı solladım karşıdaki arabaya fark etmeden kafa kafaya çarptım diye şikayet açıyorlar. Neden mi? Çünkü kişi hiçbir şekilde pmden olayı çözmüyor, şikayetler önemli durumlar için var. Gel anlaşalım diyoruz adam bizimle dalga geçip pm engelliyor. Bunu yaparlarsa nerede kalır adalet?

Her şeyi "Amaaan ne var şunu açarsın bişey olmaz" diye bağlamayın. Belki hevesim var neden bunun için başka rol konseptine yöneleyim? Belki hevesli olduğum konseptte başarılı olacaktm şu anda sırf böyle diyenler yüzünden psikolojim bozuldu idare etmeye çalışıyorum? Bunları düşünmeniz gerekiyor, her şeye "Boş ver" demeyin. 1 tane ceza sicilde bulunuyor diye burada insanlar hiçbir şey yapmadan alttaki arkadaşın dediği gibi afk bırakırım geçer düşüncesiyle oynuyor ve bu da ihlale sürüklüyor. KOGSenior oyuncu olsa o da kin besleyen arkadaşlarımız yüzünden ceza alsa onun da planları mahvolmaz mı? Sırf bir ceza aldı diye birliğin onayı alınmaz mı? (nasıl onay alındığını incelemedim, atıyorum.) Bunları düşünün.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 08 Temmuz 2020, 17:53:56 »
Çözüm olarak sadece şunu diyeceğim; bir insanı siciline göre değil rolüne göre yargılayın. Sicilinde sürekli DM olan veya kabarık sicili olan arkadaşları kast etmiyorum tabii ki. Hatalarımız da olsa bir şans vermek en iyisidir. Bir insan sırf bunny hopping yaptı şikayet açıldı ceza aldı siciline yansıdı diye LSPD almamak birliğin ciddi olduğunu değil, yönetimin hatalı olduğunu gösterir. Adamın isterse cezası olmasın son 1 yılda ama şunu bilin ki o adamın rolünü de ölçmek gerek.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #12 : 08 Temmuz 2020, 18:11:36 »
Politikalarda açık aranabilecek türden ihlaller olduğunu düşünmüyorum. Siz düzgün oynadığınız sürece istedikleri kadar şikayet açsınlar hiçbiri kabul olmaz durup dururken.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 08 Temmuz 2020, 21:27:25 »
Politikalarda açık aranabilecek türden ihlaller olduğunu düşünmüyorum. Siz düzgün oynadığınız sürece istedikleri kadar şikayet açsınlar hiçbiri kabul olmaz durup dururken.

???????

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 08 Temmuz 2020, 21:29:48 »
Politikalardan kaldırılsın demiyorum bunların. Neden PM'den çözmek yerine şikayete gidip de ceza almalarını sağlıyorlar? Nedir bu yani? Açık arayan birisinin şikayetini reddediyorsan kısa sürede atılırsın söyleyeyim, bütün kurallardan açık aranabilir. Dediğimi yanlış anlamışsın.

Bety

Bir Hata Meydana Geldi!

The database value you're trying to insert does not exist: clubid