Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Çeşitliliğin neden az olduğu hakkında

Başlatan Falconn, 07 Temmuz 2020, 23:05:17
Okunma sayısı 392 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Çeşitliliğin neden az olduğu hakkında
« : 07 Temmuz 2020, 23:05:17 »
şimdi diyenler olacak neden sürekli illegaller var buralarda diye. Buna açıklık getirmek istiyorum ki tam da güzel bir işyeri açtıracağım bir açık arayan geliyor ve benim ceza almamı sağlıyor neyse şöyle söyleyeyim;

Öncelikle Rina Yönetimi'nin buraya bakmasını özellikle rica ediyorum. Şimdi bir A kişisi var, bir de B kişisi var. Atıyorum A kişisi çok pasif kalmış, işyeri açacak fakat rol konusunda eksiği var ve bunun yanında sürekli olarak AFK durumunda. Bir de B kişisi var, bu kişi rol konusunda birkaç hatası var ve oyunda çok aktif. Bu B kişisinin neden bilmiyorum fakat bu sunucudaki malum tuhaf kitle tarafından sürekli açığı aranıyor, sürekli ceza aldırtılmaya çalışıyor. Nedeni ise IC roldeki memnuniyetsizlik, bu adamlar gelip PM'den dalga geçiyor ve işte B kişisini sinirlendiriyor. B kişisi bunlara dayanamayıp tehdit namında bir şeyler söylüyor ve şikayetini oluşturuyor sonrasında ise B kişisi ve açık arayan taraf ceza alıyor. Eee açık arayan tarafın herhangi bir rolde yükselme, arayı iyi tutma gibi bir hedefi olmadığı için ceza onun için artık bir sinek ısırığı haline dönüşüyor.

Şimdi, B kişisi de ceza alıyor. B kişisinin işyeri açıp orayı iyi bir şekilde işletme gibi bir planları var. Bu kişinin bütün rol planları birkaç açık arayan kişiler tarafından mahvolup gidiyor. Sonra da sırf bir hiç uğruna attırılan cezanın sicilden temizlenmesi için 1 ay bekliyor. Bu durumda da kimse hevesli olduğu rol planını 1 ay kadar ertelemek istemeyeceği için muhtemelen B kişisi de oyunu bırakmış oluyor. A kişisi ise pasif kaldığı ve böylelikle açığı aranmadığı için kötü bir rol bilgisiyle işyerini açtırıyor ve sanki o çok iyi yapabiliyormuş diğeri DM'ci imiş gibi bu oyunculara gösteriliyor.

KISA ÖZET

Sayın Rina Yönetimi, lütfen milletin açığını arayan ve ceza attırarak mutlu olan insanların yüzünü güldürtmeyin. Rol konusunda ciddi planları olan insanları tek bir cezaya göre veya tek bir yasaklamaya göre yargılamayın. Tek bir Ortak Nezaket cezasının olması veya tek bir sicilde ceza/probation/ban olması onun rollerinin kötü olduğunu göstermez. Kendisine hatalarından ders çıkartmak için bir fırsatı olduğunu gösterir. Şimdi, siz bu adama Ortak Nezaket cezası verdiniz; bu adamın 1 ay sonra okulu başlayacak veya başka bir işi olacak oyundaki aktifliği düşecek? Bu 1 aylık durumda işyeri de açamayacak, LSPD de giremeyecek veya eğer varsa öyle bir kural LSFD de giremeyecek. Olay bundan ibaret, bu bir öneri değildir; sadece soruların cevabını verdim. İyi günler dilerim.

Çevrimdışı mvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jairo Inoue Lv.19
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 58 gün, 11 saat
Birlik: ****** *ANG
Ynt: Çeşitliliğin neden az olduğu hakkında
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2020, 02:36:22 »
YA NİE NC ATIYORSUN KYREE KELMAN MÜKTÜ YA

Çevrimdışı #Azerbaijan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joel Bonner Lv.33
Son giriş: 23 Haziran 2023, 17:53
Toplam oynama: 359 gün, 16 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 26 Mayıs 2023, 19:34
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2020, 03:24:06 »
Gerekli şikayetlerde zaten sözlü uyarı verilir ancak ortak nezakete giren kelimeler de insafiyyet gösterilmesi neredeyse imkansız. Zaten herkes normal hayatda da bir birinin açığını arıyor.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2020, 12:37:09 »
YA NİE NC ATIYORSUN KYREE KELMAN MÜKTÜ YA
Şu parayı dibine kadar harcayıp sunucudan ayrılacağım o yüzden isim değiştirdim vs. vs.

Gerekli şikayetlerde zaten sözlü uyarı verilir ancak ortak nezakete giren kelimeler de insafiyyet gösterilmesi neredeyse imkansız. Zaten herkes normal hayatda da bir birinin açığını arıyor.
Senin de hataların vardır ama açık arayan insan gelip sen rol planları yaparken işyeri başvurusu açarken bi açığını bulduktan sonra şikayet açarsa ve ceza alırsan yine 1 ay daha bekleyeceksin neden? Çünkü açık arayanlar yüzünden, yönetim buna nasıl müsaade edebiliyor anlamıyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tony Test Lv.1
Son giriş: 07 Ekim 2020, 16:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2020, 12:38:41 »
Olum sana Bir abi tavsiyesi Forumda fazla takılma Birliklere falan girme Tek başına takıl ya valla Hayat böyle güzel Şahsen ben öyle yapıyorum Kimse açığımıda aramadı Hiç jailde yemedim ?

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2020, 14:17:04 »
Olum sana Bir abi tavsiyesi Forumda fazla takılma Birliklere falan girme Tek başına takıl ya valla Hayat böyle güzel Şahsen ben öyle yapıyorum Kimse açığımıda aramadı Hiç jailde yemedim ?
Bir gaspçıya ya da yolda araba sürerken sırf CR atmış ol diye önünü kesen sen çarpınca da şikayrt açan jail attıran kişiye denk gelmen %91 şu an bu sunucuda. Maalesef insanlıktan kısmışlar.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2020, 14:32:29 »
3-4 ay önce ufak sicilim vardı işyeri başvurusu yaptım 2 sicil uğruna red yedi.Böyle şeyler insanı psikolojik olarak kural ihlali yapmaya sürüklüyor, sicilim var zaten başvurularım kabul olmaz bir tane daha olsa bişey olmaz afk bırakırım çıkarım düşüncesine kapılıyor insanlar.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 08 Temmuz 2020, 14:41:12 »
Hangi sicillerin başvuruyu reddedilmeye götürdüğünü tam olarak bilmiyorum işyeri başvurularında ama adminler bu birinin açığını arama olayına bir şey yapamaz. Mesela A oyuncusu B oyuncusu işyeri başvurusu yaptı diye ona şikayet açtı ve haklı bir şikayet, kim nasıl bilebilir ki bunu sırf kin yüzünden ya da B oyuncusunun işyeri başvurusu var diye açtığını? Burada yetkililerin ya da adminlerin bir hatası yok, tabii bunu anlatmaya çalışmadığınızı biliyorum. Ama dediğim gibi, bir çözüm önerisi verilirse belki yardımcı olunabilir. Onun dışında şikayet açıldıysa bir fg görevini yapmak zorunda, adamın cezası neyse verilmek zorunda.
 İşyeri başvurularında ne gibi sicillerin reddettirdiğini bilmiyorum o konuya yorum yapmayacağım. Sadece bahsettiğiniz açık arama meselesine bir şeyler yazdım.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #8 : 08 Temmuz 2020, 15:10:20 »

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 08 Temmuz 2020, 15:18:54 »
Ayrıca çeşitliliğin az olduğunu yanıtlamışsınız ama bu durumun çeşitlilikle alakası bulunmuyor. Çeşitlilik için birlik açılabilir, farklı konseptlerde rol yapılabilir. Sadece bar yetmiyor ya da birilerinin açığınızı araması çeşitliliğin az olması için bir neden değil. Şu sunucuda 2-3 yıldır bulunuyorum ve sadece 2-3 kişi kinli olduğu için şikayet açtı. Onun dışında açık arama meselesiyle hiç karşılaşmadım.