+ olarak yeni katılan 1lvl helperler hemen herşeye atlıyorlar.Adminlik durum mevcut kendileri cevap veriyor yok işte bir soru soruyorum çok alakasız birşeyle cevaplıyor.Desteği atıyorum yarım saat sonra cevaplanıyor ve üstüne alakasız birşeyle cevaplıyor kafayı yiyorum
forumdan şikayet açıyorsun atılıyorlar
Peki ya haftanın bir günü 200 talep kasıp, sonraki 29 gün boyunca talep kasmayan ya da günde 5-10 bakan helperler?
Sunucudaki herkes helperlerden şikayetçi neredeyse...
Bak dostum olayı özetliyorum, günde 5-10 talep bakan adamlar ay sonunda 300 talepi oluyor. Helper alımlarında da söylendiği gibi, günde 5-10 talep baksanız yeterli oluyor deniliyor. Aynı şekilde katılıyorum, insanlar 7/24 sizin sorularını yanıtlamak çözmek için yardımcı olmuyorlar. Adamların da işleri hayatları var. Adamlarda rol yapıyor, adamlar da uyuyor. Bir günde 200 talep kasanlara da ayrı bir saygım var, bir günde 200 talep çok kolay bir şey değil.
1 günde 200 talep bakanlara saygım sonsuz. Fakat sunucuda fazla helper yok, olanlardan da kimse duty açmıyor/açanlar da nadiren açıyor.
İnsanlar helperliği yükselmek için kullanıyor, işleri geldiği/kendilerine yetecek kadar talep bakıyorlar.
Bunun sonucunda da 1 talep için 30 dakikaya bekleyerek mağdur oluyoruz...