Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

|ALLIEN|Party Club

Başlatan DeadStriker., 07 Temmuz 2020, 12:52:36
Okunma sayısı 521 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeadStriker.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Ekim 2023, 22:07
Toplam oynama: 37 gün, 14 saat
Birlik: ******** ***res
|ALLIEN|Party Club
« : 07 Temmuz 2020, 12:52:36 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (7 Gün boyunca aktifim bir günde 7-8 saat aktifim 4-5 saatimi bara ayırabilirim.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (1803.28,-1578.15,13.42,90,58)

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: (|ALLIEN|Party Club)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Bar)

2.05:İş yeri interioru: (LGBT CLUB)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (James Allien 1989 yılında Rusya'da orta sınıf bir evde büyüdü ailenin tek çocuğu olan James 11.sınıfta okuldan ayrılıp babasının yanında çalışmaya başlamıştır çok zeki olan James babasına işinde yardım ediyor evin geçimine yardım ediyordu James 15 yaşına girdiği zaman babası Rusya'da iyi bir iş bulamadığı için Almanya'ya gitmişlerdir James'a babası Yavaş yavaş kumarı ticareti silah kullanmayı öğretmeye başlamıştır daha sonra James'ın babası James 16 yaşında vefat etmiştir çalışarak parasını kazanıp evin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan James'ın bir gün yanına bir adam gelmiştir adam James'a"Ben senin babanın dostuyum gel benim yanımda çalış."Diyerek James'ı yanına almıştır James orada şirket ile ilgili toplantılara katılır ve şirket anlaşmaları için yurt dışına çıkmıştır sonra James'ın babasının arkadaşı James'a araba almıştır ve James 2 yıl boyunca orada çalıştıktan sonra Amerika'ya gelmiştir orada galericilik yapmaya başlamış babasının arkadaşının ona aldığı aracı satıp sürekli araba alıp satarak parasını kazanmıştır James'ın babasının hayallerinde hep bir bar sahibi olmak vardır fakat erken vefat ettiği için hayallerini gerçekleştirememiştir James babasının hayallerini gerçekleştireceğine söz verip bar sahibi olmaya hatta kendi içkisini kendi üretmeye karar vermiştir James'ın babasının arkadaşı ona 2 araç daha yollayıp bu araçlarıda sat demiştir James o araçlarıda satıp bar açabileceği parayı kazandığın düşünüp her yeri dolaşmıştır ve sonunda barı açabileceği yeri bulmuştur barın arkasındaki depo gibi bir yerde kendi içkisini üretebileceğini düşünüp barı o bölgede açmaya karar vermiştir ve işe atılmaya başlamıştır.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (IC:Barda kendimize özel içki üretimi yapılıp aynı zamanda uyuştucu üretimi yapılacaktır devlet çalışanlarına legal klasik bir bar gibi gözüksede arkada uyuşturucu üretimi yapılıp anlaşmalı birliklere satılacaktır James'ın istediğide budur özel şirket anlaşmalarında James'ın ürettiği içkiler kullanılacak ve işler yavaş yavaş büyüyecektir ve insanlar her akşam bara gelip sadece bizim barımızda bize olan içkimizi tadabilecek ve eğlenecektir.
OOC:Bu birliğe alım olacak bir marka haline getirilecek örneğin Allien dedikleri zaman ilk akıllarına bar gelecek ortamı genişletip etrafa bizim birliğimize özel araçlar konulacak gibi bizim birliğimizin bölgesi orası olacak birliğe katılmak isteyen kişiler her zaman orada olduğumuzu bilecek ve barın önünden fazla iş olmadığı sürece ayrılmayacak aynı zamanda para kazanacaklar birlikte -TORBACI- rütbesi olanlar barın önüne gelip uyuşturucu isteyenlere uyuştucu satacak diğer anlaşmalı çetelere uyuştucu verecek benimle görüşmek isteyen olursa bana telsizden bildirecekler ona göre toplantı yapılacak bu barı açmamın sebesi IC olarak babamın hayallerini gerçekleştirmek ve bize ait özel bir bölge belirlemek olacaktır aynı zamanda uyuştucu gibi illegal işlere yavaş yavaş girişmek olacaktır aynı zamanda geniş bir bölgeye sahip olmak ve benimle görüşmek istedikleri zaman sadece o bölgeye gelmelerini istemiş olmam Kısacası o bölgeyi canlandırmak ve kendi birliğimize ait bir bölge oluşturmak ve insanları eğlendirmek istiyorum rol yapmayı iyi bilen kişileri birliğimize toplayıp gelen müşterilere'de güzel bir rol ortamı sunmak istiyorum bunun dışında barda özel rus müzikleri gibi şeylerde çalacaktır amacımız gelen kişilere iyi bir rol ortamı sunup eğlendirmek diğer birlikler ile anlaşmalara giderken kendi birliğimize özel araçlar ile gidilerek anlaşmalar yapılacak veya onlar bizim barımıza gelicektir uyuştucu silah anlaşmaları yapılacak ve bu şekilde birlik geliştirilecektir Saygılar...)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (Ruslara özel şarkılar ile eğlenceler ve güzel bir rol ortamı sağlayacağız aynı zamanda güzel bir ücret alıcaklar ödüllü yarışmalar düzenleyeceğiz onlara içkiler ücretsiz olacak bu barı açmamdaki en büyük sebep güzel bir rol ortamı oluşturup birliğimize ait bir bölge belirlemek barmen garson gibi çalışanlarımıza'da eğlenceli vakit geçirmek ortamı güzelleştirmek olacaktır bunun dışında konseptimiz rus olduğu için rus özel DJ çalışanlar alınacak ve ortamı canlı müzik sahneleri ile güzellleştireceğiz barımıza gelen müşterilere güzel bir rol ortamı sağlayacağız kısaca güzel bir rol ortamı dönecek)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (İnsanların barımıza gelip içki içebileceği rol yapabileceği ve bizi bulmak istediklerinde gelip bizimle görüşebileceği bir yer olacaktır bölgede ödüllü oyunlar olacak kişileri eğlendirmek için yapılabilecek herşey yapılacak rus gelenekleri gösterilecektir aynı zamanda müşteri sayısı artıkça işçi alımı yapılacak bu sayede işsiz sayısı azalacatır bunun yanında insanların canlı müzik sektörünü net bir şekilde insanlara gösterebilmek amacımızdır ayrıca insanların bizim bölgemize gelmesiyle o bölge daha fazla tanınacak ünlenecek oradaki insan sayısı artacaktır bunun dışında devlete vergi ödeyeceğimiz için devlet çalışanlarıda kazanacak güzel bir ortam oluşacaktır.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "TUNAHANTRS"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı SNIORFIGHT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Ağustos 2021, 18:07
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: |ALLIEN|Party Club
« Yanıtla #1 : 07 Temmuz 2020, 13:20:14 »
Başarılar.

Çevrimdışı DeadStriker.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2020, 13:21:11 »

Çevrimdışı BayNoah

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Dovid Lv.13
Köken: Rus
Son giriş: 12 Temmuz 2020, 02:00
Toplam oynama: 21 gün, 9 saat
« Yanıtla #3 : 07 Temmuz 2020, 13:49:42 »
Kolay gelsin

Çevrimdışı DeadStriker.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2020, 15:23:30 »

Çevrimdışı AhmetCaNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 31 Ekim 2024, 00:36
Toplam oynama: 105 gün, 1 saat
« Yanıtla #5 : 07 Temmuz 2020, 15:36:15 »
Başarıların devamını dilerim.

Çevrimdışı DeadStriker.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 07 Temmuz 2020, 15:54:46 »
Başarıların devamını dilerim.
Teşekkür ederim.

Çevrimdışı Helnmx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Haziran 2024, 04:04
Toplam oynama: 130 gün, 15 saat
Birlik: ********* TV
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Mayıs 2024, 17:01
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
« Yanıtla #7 : 07 Temmuz 2020, 16:31:41 »
Kişiyi çok fazla görüyorum oyunda uzun süre aktif baktığım zaman başka kişiler aynı bölge için başvuruda bulunmuş fakat bence Tunahantrs hak ediyor uzun süredir bu bar için uğraştıklarını biliyorum ve oyunda uzun süre aktif bar ile iyi bir şekilde ilgileneceğini düşünüyorum desteklediğim tek kişi umarım sen bu işyerinin sahibi olursun.

Çevrimdışı W0LV3

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 07 Temmuz 2020, 16:34:46 »
Kişiyi çok fazla görüyorum oyunda uzun süre aktif baktığım zaman başka kişiler aynı bölge için başvuruda bulunmuş fakat bence Tunahantrs hak ediyor uzun süredir bu bar için uğraştıklarını biliyorum ve oyunda uzun süre aktif bar ile iyi bir şekilde ilgileneceğini düşünüyorum desteklediğim tek kişi umarım sen bu işyerinin sahibi olursun.
Tunahantrs, önce ben o bölge için başvuruda bulundum, başvuru onaylandı şuan ekletirilmesi beklemektedir. Oyüzden lokasyon değişikliği yapması gerekmektedir. iyi oyunlar dilerim.

Çevrimdışı DeadStriker.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 07 Temmuz 2020, 17:39:58 »
Tunahantrs, önce ben o bölge için başvuruda bulundum, başvuru onaylandı şuan ekletirilmesi beklemektedir. Oyüzden lokasyon değişikliği yapması gerekmektedir. iyi oyunlar dilerim.
Lokasyon değişikliği yapıldı iyi forumlar.