Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Felton Avenue Gardeners XVIII

Başlatan Capo Proiettile, 10 Haziran 2018, 15:19:43
Okunma sayısı 2198 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Felton Avenue Gardeners
« Yanıtla #20 : 10 Haziran 2018, 17:09:47 »
legend couple.
başarılaaaaaar, benim gibi yıkık sermeniz dileğiyle

eyv canım

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 10 Haziran 2018, 17:10:00 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 10 Haziran 2018, 17:10:16 »

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 10 Haziran 2018, 17:30:29 »

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 10 Haziran 2018, 17:43:32 »

Çevrimdışı w0Lax

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #25 : 10 Haziran 2018, 18:28:37 »
Yaptığınız rolleri hiç başarılı bulmuyorum. Bağırırken caps lock açıp yazmanız hiç bir anlam ifade etmiyor. Henüz hiç bir varlığınız yokken kendinizi kral görmeniz de çok absürd.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 10 Haziran 2018, 18:59:04 »
Yaptığınız rolleri hiç başarılı bulmuyorum. Bağırırken caps lock açıp yazmanız hiç bir anlam ifade etmiyor. Henüz hiç bir varlığınız yokken kendinizi kral görmeniz de çok absürd.

karakterler bir geçmişe sahip, bu geçmişleri doğrultusunda edindikleri tecrübeler nedeniyle kendilerini yüksekte görüyorlar. doğu bölgesini sahiplenme tarzında idealleri var, bu da kendilerini kral görme düşüncesini destekliyor. caps lock meselesine gelince ben rolümü böyle yansıtıyorum, bu şekilde anlaşılır olduğunu düşünüyorum. anlam ifade etmiyor tarzında bir şey duymak garip geldi.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 10 Haziran 2018, 18:59:27 »
öncelikle düşünceni belirttiğin için teşekkür ederim. caps lock neden açtığımı falan anlatmak istemiyorum, kişisel algılama. "Henüz hiç bir varlığınız yokken kendinizi kral görmeniz de çok absürd." dediğini görüyorum. hiç varlığımız olmadığını nereden bilebilirsin ki? hikayeyi okumadan böyle saçma sapan yorumlar atmayın artık. bu herifler çetelere özeniyor, çeteci daha olmadılar. bulmuşlar bir-iki tane silah, gördükleri ve izledikleri videoları örnek görüyorlar. hikayeyi okumadan cevap verme, ricam olur.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 10 Haziran 2018, 23:37:38 »

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #29 : 11 Haziran 2018, 07:25:38 »
capslock*, şöyle başlayayım sana; genellikle sadece bağırırken veya bir kelimeyi kullanırken capslock açık bir şekilde o kelimeyi yazıyorlar bunu fark ettin mi? IQ seviyeni normal bir insan zekasına koyduğum da bunu anlayabileceğini düşünüyorum, ikinci konuya gelecek olursak  bu iki kişi geçmişte fazla olay yaşadılar, neyi ne zaman, ne yapacaklarını iyi bilirler, hikayelerini okursan bunu daha iyi bir şekilde anlayacağından eminim.