Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BirkanD - Whiter Bar

Başlatan CrasherD, 03 Temmuz 2020, 00:55:29
Okunma sayısı 175 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CrasherD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Ocak 2025, 21:58
Toplam oynama: 204 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
BirkanD - Whiter Bar
« : 03 Temmuz 2020, 00:55:29 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Haftanın her günü oyunda oluyorum ve en az 7 saat aktifim diyebilirim, 2 saat boyunca veyada biraz daha uzun bir sürede olabilir. İş yeri ile ilgilenebilirim!

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 1154.02, -1772.02, 16.59, 359.51

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: Whiter Bar

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar

2.05:İş yeri interioru: ?Bublic Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Elena Whiter 29.03.1995 yılında Los Santos'da doğdu ve annesi Rus, babası ise Amerikalı. Annesi öğretmenlik yapıyordu ve öğretmenliği başka yere çıktı, Rusya'da öğretmenlik yapması gerekiyordu artık. Bundan dolayı babası ile Elena'yı Los Santos'da bırakıp Rusya'ya giden anne öğretmenliğini orada yapıyordu. Ben tabi ilk okulu burada okudum ve lise dönemlerim'de bir kişi ile tanıştım, sürekli bana yakın olan ve samimi davranan biriydi. Kötü olduğum günlerde yanımda oluyordu ve bu iyi bir şeydi aslında, daha sonra babam ise annemin yanına Rusya'ya gitmek istedi ve annem ile birlikte onlar orada kalmaya başladır. Ben şehirde tek başıma kaldım ancak babam bana yüklü miktarda para bıraktı ve o para ile kendime bakıyorum, bir kaç yerde önceden barmenlik yaptım ve oralardan para kazanarak bir süre paramı biriktirdim, kendimce biraz daha yaşım ilerlediğinde bar açıcakdım. Lise'de tanıştığım arkadaşım ile birlikte aynı evde kalmaya başldık ve mutlu bir şekilde yaşıyorduk, her gün babamı arıyordum tabi sürekli özlediğim için. Lise'yi bitirdim ve sınavlara girmem gerekiyordu üniversiteyi okumam gerekiyor, sınava girdim ve güzel bir şekilde bitirdim kolay geçmişdi aslında benim için yani güzel bir yer kazanıcağıma emindim. Üniversite nereye çıktığı açıklandığı gün heyecan ile bilgisayar üzerinden kontrol ettim ve Los Santos'da olacağımı gördüm ve çok sevindim. Kazandığım bölüm ise Hukuk bölümüydü, aslında hukuk bölümünü kazansam'da üniversiteyi bitirdik den sonra bar işleteceğim. Üniversite bitti ve bir sürü barlara gidip orada çalıştım, güzel paralar elde ettim ve sonunda paramı biriktirdim. Güzel bir bar açmak için bir yer belirledim ve şimdi bar açmaya çalışacağım.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) Açacağım bar şahsıma ait bir iş yeri olucak fakat bu iş yerinde güzel bir arkadaş ortamı ile roller yapacağımız güzel bir mekan olarak planladım, bar'ı açtığımda o bölgede aktiflik sağlamak ve güzel roller çıkmak amacıylada açıyorum, büyük ve güzel bir ortam oluşturmaya çalışığım için ve seçtiğim konumda daha fazla aktiflik olacağını düşünüyorum.
 Mekan olarak iyi bir yerde seçtim ve eminimki çok iyi bir aktiflik yakalayacağım, insanlara güzel rol ortamı çıkarma ve eğlenceli şeyler yapma planımda var. Bir birlik kurup o birlikde bulunan insanlar ile sürekli bar'da roller döndüreceğim ve birlik dışında olan insanların ise bu mekanda güzel vakitler geçirmesi için, keyif alacakları güzel bir rol ortamı oluşturmayı amaçlıyorum. Seçtiğim bölge biraz boş gibiydi amacım orayı doldurmak ve keyifli roller çıkarmak. İl-legal ve legal yaptığı rollerden zevk almalarını amaçlıyorum. Bir çok etkinlik olcak ve günün çoğunluğunda bu etkinlikleri falan devam ettirmeye çalışacağım, bu etkinlikler ile insanların dikkatini çekip iyi bir rol ortamı oluşturmayı amaçlıyorum. İnsanların bara daha çok gelip sürekli zevk almalarını, rol yapmalarını sağlamayı amaçlıyorum. İş yerindeki çalışanları NPCler ile doldurmaktan çok aktif oyuncuların olmasını hedefliyorum çünkü bir oyuncu olarak etkileşime girdiğim kişinin bana yanıt veriyor olması rolden daha çok zevk almamı sağlıyor, herkes için de durumun böyle olduğunu düşünmekteyim. Karakterim barmenlik konusunda önceden bir çok bilgisi var ve bu iş üzerinde deneyimli bir karakterdir, gelen insanları çok iyi şekilde ağırlayabilecek bir karakterdir. İş yerindeki en büyük önceliğimiz, müşterilerin zevk alacağı, problem yaşamayacakları bir ortam sunmuş olmak olacaktır. İş yerinden çıkan insanların memnun bir şekilde ayrılmalarını sağlamayı hedeflemekteyim.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Sunucuda bir sürü bar var ancak hepsi yeteri kadar aktifliğe sahip değiller, kimse fazla bar ile ilgilenmiyor ve canı sıkılan insanlar rol yapıcak ortam arıyorlar, bar arıyorlar ancak kimse bunu fazla karşılıyamıyor. Açtığım bar ile sürekli aktif kalarak insanlara güzel bir rol ortamı oluşturmaya çalışacağım, aktifliği doldurarak bu eksikliği tamamlamış olacağım. Bir kaç bar'da çalışarak bu işi öğrendiğimi düşünüyorum ve yapmak istiyorum. OOC'de tanımadığım insanları işe alarak onlara da barmen/barmaid rollerini öğreterek sunucuda realistik barmen/barmaid rollerinin sunucuda artmasına yardımcı olacağım. Olduğum bölgede biraz az aktiflik olduğunu düşünerek barı buraya açacağım ve olan az aktifliği daha çok, daha fazla bir aktiflik yakalamaya çalışacağım.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Bulunduğum bölgeye daha fazla aktiflik getireceğime ve güzel etkinlikler yapacağıma inanıyorum. Bir çok etkinlik ile sürekli olarak insanları o bölgede tutabileceğim ve olacak bir kaç etkinlikden örnek vereyim, dans yarışması gibi veya en çok içene ödül tarzında veya en iyi şarkı söyleyene ufak hediyeler tarzında etkinliklerimiz olacakdır. İnsanların dikkatini o bölgeye çekmeye çalışacağım ve oranın boş kalmamasını sağlayacağım. Mekanıma birkaç işçi alıp onları da eğitip şehirde daha fazla kalifiye barmen/barmaid olmasını sağlayıp şu anda şehirde ölü olan kalifiye barmen/barmaid devrine son vererek bu kültürü şehre tekrar getireceğim.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, BirkanD; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55