O kadar CR'ci varken mi? Desteklemiyorum
ters şeritten gelip çarptıktan sonra düzgün sürsene diye bağıranlar var, desteklemiyorum
Sunucuda doğru düzgün araç sürmeyi bilen yok ki, kaldırılırsa 10 metre zor gidilir. Kesinlikle desteklemiyorum.
sunucu da o kadar araba sürmeyi bilmeyen arkadaşlar varken bu biraz zor gibi o yüzden desteklenmedin.
Araçların yanlış sürülmesinin sebebi tamamen araç zırh sistemi. Araç zırh sistemine güvenen oyuncular nasıl olsa hiç bir şey olmaz mantığı ile ters şeritten gelip size çarpabilir, aracınızı allah katına yollayabilir. Nasıl olsa hiç hasar almıyor, mantığını düşünüyorlar. Bu yüzden sürekli karşınıza infernus çıkıp aracınızı bozuyor. Eğer araç zırh sistemi sunucudan köklü olarak kaldırılırsa ve zırhlı araçlardan zırh silinip araç sahibine zırhın parası iade olarak verilir ise (yapılır) kimse sürekli tamirciye 150 dolar vermek istemeyeceği için herkes aracını şeritinde sürüp düzgünce kullanacaktır. Araç kullanmayı bilmeyende bir zahmet araç kullanmasın. Şu an zırh var diye cr yiyorsunuz, bunu aklınızdan çıkarmayın. Sonuna kadar destek