İlk yediğim ceza Non RP Driving, sonraki yediğim 2 ceza da Non RP Driving oldu

İlkinin hikayesi komiktir, bundan 4 yıl kadar önce farklı bir sunucuda yaşamıştım. LSFD'de rol yaptığım dönemler Hanky Panky civarında ambulans devriyesindeydik. Santa Maria'dan bir ihbar geldi, benim yanımdaki arkadaş da bu ihbarı kabul etti. Aradaki mesafeyi düşünüyorum, çocuğa diyorum bu ihbarı niye kabul ediyon, bir yandan da ihbara yetişmeye çalışıyom. O arada ihbarın olayını açıklayayım, bi arkadaş bisiklet ile Starfish tepesinden atlamış. O sırada da bir admin bu arkadaşı specliyormuş. Admin bu arkadaşa demiş ki eğer 18:10'a kadar ambulans buraya gelip sana müdahale etmezse CK sebebiyle yasaklanacaksın. O sırada da yoldan geçen birisi bunu görüp ihbar vermiş.
Neyse efenim, ben ihbara yetişeyim diye dağdan taştan atlaya atlaya ambulansı sürüyom. En son Starfish tepesine geldik, yandaki arkadaş bana PM atıyo "dur atlama, admin specliyomuş" diye. Tabii o PM'yi attığında çok geç, ben tepeden atladım saat 18:09'da bu yaralı adamın yanına düştüm. Tam ambulanstan indik bi baktım OOC jaile girmişim

Hikayenin en güzel yanı da ben jaile girince bu arkadaş bana PM atıyor "iyi ki hapse girmeyi göze alıp tepeden atladın, senin sayende ck olmadım allah senden razı olsun" diye. Olayı da jailden çıktıktan sonra öğrendim zaten ;D