Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birkaç Ar&Ge

Başlatan Devr1m, 09 Haziran 2018, 19:24:57
Okunma sayısı 837 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Devr1m

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Ekim 2018, 10:37
Toplam oynama: 18 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Birkaç Ar&Ge
« : 09 Haziran 2018, 19:24:57 »
Ar&Ge1- Normal oyuncuların maaşlarına zam gelmeli.

2- Araç vergilerinin direk maaşdan kesilmesi, bunun için de "/ayarlar"a seçenek eklenmeli.

3- Sunucuda bulunan FPS arttırmak için galeri kapanmalı artık.

4- Sunucuda bulunan FPS arttırmak için en fazla 2 araç gizlilikten çıkartılabilmeli.

5- Sistemin modifiyecileri yerine modifiyeci birlikleri gelmeli.

6- Banka, oyuncunun leveline göre kredi verebilmeli. 10 level biri 10k kredi çekebilmeli. Kredi borcunu ödemeyen kişilerin karakterleri müebbet'e çevrilmeli. Ciddi bir oyun oynuyoruz sonuçta  8)

7- Adminden onaylı, belirli evlerin önlerine belirli bir sınır kadar mobilya koyma izni gelmeli. Öncellikle rapor atıp adminlerden ev önüne mobilya ekletmek için izin almalı ardından adminin inceleyip ona göre "/mobilyaizin" gibi bir komutla izin verebilmesi.

8- Legal kişilere manav, market, berber gibi dükkanların açılması. Şuan sunucuda genellikle %85 hatta daha fazla illegal yürümekte.

9- Bitcoin aktif edilmeli, saat başı aktif olabilecek birinin bitcoinde değişiklikler yapması şart. Günümüzdeki bitcoin gibi bir fırlayıp bir düşmesi. Bence en önemli Ar&Ge'de bitcoin.

10- Son olarak da, mobilyaların büyütülüp küçültülebilmesi.

Dipnot; Okuduğunuz için teşşekür ederim, yakın zamanda film şirketi kuracağım video düzenleyebilecek kişinin video düzenleme için 15 dakikasını bize ayırabilecek arkadaş varsa ileti yollarsa iyi olur

Çevrimdışı !L€€'

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lee Fury Lv.11
Son giriş: 15 Ağustos 2019, 00:54
Toplam oynama: 49 gün, 14 saat
Ynt: Birkaç Ar&Ge
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2018, 21:01:39 »
Galerinin kapanması haricinde destekliyorum,+ olarak sunucuda fps düşürecek bir mod felan olduğunuda sanmıyorum kişisel kaynaklı olabilir tekrar + olarakta evlerinin önüne mobilya koyabilmesi sistemini özellikle destekliyorum.

Çevrimdışı Zinamoli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Aralık 2020, 18:05
Toplam oynama: 44 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2018, 00:31:07 »
Bazı argeler hariç destekliyorum.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2018, 03:48:17 »
Modifiyeci birlikler AR-GE'sini alıp çöpe atalım ilk öncelikle, bizzat yaşayıp test etmiş birisi olarak söylüyorum.Hiç bir şekilde rol çıkmıyor zaten, modifiyesini yaptırmak isteyen gelip "Selam - Selam" konuşmasını yapıyor ve yine modifiye yaptırıp ayrılıyor.Ayrıca bu birlik üyelerinin ve sahibinin keyfine bağlı bir şey oluyor, ister modifiyeni yaparlar ister yapmazlar.Üstüne üstlük bir de oyuna girmesinler, tam olur.

Daha sonra manav market ve benzeri dükkanlar AR-GE'sini de desteklemiyorum, sokaklara bir kaç adet tezgah objesi eklenir ve rolünü yapmak isteyen burada rol çıkartır.Veya gidip kiralık bir bobcat alırsın, istediğin gibi meyve satarsın.Hi mi olmadı, en basitinden çabalayıp bir dükkan alıp öyle rol çıkartmaya çalışırsın.

Onun dışındaki AR-GE'ler harika, hepsini destekliyorum.

Gecenin bu saatinde biraz post kasalım dostuuum, iş olsun torba dolsun ha ?

Ne bir AR-GE maddesi belirtmişsin ne bir şey, sadece terk edilen konulara ufaktan mesajlar bırakıp kaçıyorsun ve aklınca post kasıyorsun.Yapma bunu.

Çevrimdışı Devr1m

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ekim 2018, 10:37
Toplam oynama: 18 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2018, 13:40:40 »
Modifiyeci birlikler AR-GE'sini alıp çöpe atalım ilk öncelikle, bizzat yaşayıp test etmiş birisi olarak söylüyorum.Hiç bir şekilde rol çıkmıyor zaten, modifiyesini yaptırmak isteyen gelip "Selam - Selam" konuşmasını yapıyor ve yine modifiye yaptırıp ayrılıyor.Ayrıca bu birlik üyelerinin ve sahibinin keyfine bağlı bir şey oluyor, ister modifiyeni yaparlar ister yapmazlar.Üstüne üstlük bir de oyuna girmesinler, tam olur.

Daha sonra manav market ve benzeri dükkanlar AR-GE'sini de desteklemiyorum, sokaklara bir kaç adet tezgah objesi eklenir ve rolünü yapmak isteyen burada rol çıkartır.Veya gidip kiralık bir bobcat alırsın, istediğin gibi meyve satarsın.Hi mi olmadı, en basitinden çabalayıp bir dükkan alıp öyle rol çıkartmaya çalışırsın.

Onun dışındaki AR-GE'ler harika, hepsini destekliyorum.

Gecenin bu saatinde biraz post kasalım dostuuum, iş olsun torba dolsun ha ?

Ne bir AR-GE maddesi belirtmişsin ne bir şey, sadece terk edilen konulara ufaktan mesajlar bırakıp kaçıyorsun ve aklınca post kasıyorsun.Yapma bunu.

Yazdıkların için teşekkür ederim ben şu manav işini bobcat la yaparım artık sıkıntı kalmadı 😀

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
« Yanıtla #5 : 23 Haziran 2018, 02:07:15 »
Ar&Ge1- Normal oyuncuların maaşlarına zam gelmeli.

2- Araç vergilerinin direk maaşdan kesilmesi, bunun için de "/ayarlar"a seçenek eklenmeli.

3- Sunucuda bulunan FPS arttırmak için galeri kapanmalı artık.

4- Sunucuda bulunan FPS arttırmak için en fazla 2 araç gizlilikten çıkartılabilmeli.

6- Banka, oyuncunun leveline göre kredi verebilmeli. 10 level biri 10k kredi çekebilmeli. Kredi borcunu ödemeyen kişilerin karakterleri müebbet'e çevrilmeli. Ciddi bir oyun oynuyoruz sonuçta  8)

7- Adminden onaylı, belirli evlerin önlerine belirli bir sınır kadar mobilya koyma izni gelmeli. Öncellikle rapor atıp adminlerden ev önüne mobilya ekletmek için izin almalı ardından adminin inceleyip ona göre "/mobilyaizin" gibi bir komutla izin verebilmesi.

8- Legal kişilere manav, market, berber gibi dükkanların açılması. Şuan sunucuda genellikle %85 hatta daha fazla illegal yürümekte. [BUNU KESİNLİKLE DESTEKLİYORUM]

Dipnot; Okuduğunuz için teşşekür ederim, yakın zamanda film şirketi kuracağım video düzenleyebilecek kişinin video düzenleme için 15 dakikasını bize ayırabilecek arkadaş varsa ileti yollarsa iyi olur
Burada bulunan tüm maddeleri destekliyorum, özellikle legal rol yapan kişiler hakkında olanı..

Çevrimdışı Baguvix11

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 23 Haziran 2018, 12:18:23 »