Bizim birşey dediğimiz yok okuduk beğenmedik hikayeni sorun nedir? Sürekli afk attığın için de belirttim.Sizin aksinize size şikayet açmayacağım fakat lütfen şöyle hakaret içerikli yorumlar yazmayın.
Tartışmak istemiyorum ama siz bunu ilerletiyorsunuz, öncelikle AFK bırakmak kötü bir şey değil hard rp bir sunucuda oynamıyoruz afk bırakma engeli yok ve benim gün içerisinde gündelik bir hayatım var dostum bütün gün samp oynamıyorum akşamları saat altıdan sonra işten geliyorum ve saat sekize kadar bütün ekibimizi toplayıp parti yapıyoruz, vakit geçiriyorum arkadaşlarımla beraber.
Bizim birşey dediğimiz yok okuduk beğenmedik hikayeni sorun nedir?
Başarılar diliyorum umarım biz roiseler gibi büyük bir topluluk bu club ı yönetir. Pottus dan daha iyi yöneteceğimizden ve daha aktif tutacağımızdan eminim
Sorun bu kişi beni kışkırtıyor ve siz Roiseler gibi büyük bir topluluk bütünce halde benim bar başvuruma sallıyorsunuz sebebi ise aynı bölgeye başvuru yaptığımız için. Tatlı bir rekabet olur eyvallah ama hiç bir şey yokken benim bar başvuruma gelip sallayıp başvurucu sonucunu değiştirebileceğinizi düşünüyorsunuz

Sizin aksinize size şikayet açmayacağım fakat lütfen şöyle hakaret içerikli yorumlar yazmayın.
Benim kimseye bir hakaret ettiğim yok, Aksine level 2 helper arkadaşınız kendi bar başvurunuz üstünden bana sallıyor, kışkırtıyor ve helper şikayetini alıyor.