Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

YKS den atıldığı için 17 yaşında intihar eden çocuk için düşünceleriniz nedir?

Başlatan alî, 01 Temmuz 2020, 16:02:20
Okunma sayısı 1857 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Bu çocuğun psikolojisini bozacak duruma getiren ailede suç arıyorum ben. Çocuğa aptal falan demeyin, onun ne yaşadığını ne düşündüğünü bilemeyiz. Fakat o çocuk o stresle o sınava girdiyse, çıkartıldıysa ve intihar ettiyse yüksek ihtimal aile baskısı yüzündendir. Ablam 2 yıl önce YKS sınavında başarısız oldu, ablam intihar etmedi ise demek ki genel bir şey yok bu olayda. Belki YKS'den çıkartıldığını ailesine söylerse babası onu dövecekti? Belki babası çok agresif bir insan? Bunları düşünmek gerekiyor, o insana ahmak demeniz veya aptal demeniz doğru değil.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı alî

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Haziran 2024, 00:29
Toplam oynama: 10 gün, 22 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Haziran 2024, 03:01
Toplam oynama: 94 gün, 16 saat
Evet düşünce sanırım sen düşünce ile laf arasındaki farkları bilmiyorsun.hemen sana anlatayım.
Düşünce:Bir olaya yorum katmaktır
Laf:Bir olaya kışkırtıcı söz ve söz grubu gibi cümleler ve kelimeler kullanmaktır.
Kimse Laf felan etmedi herkes orda kendi düşüncesini açıkladı.
"Aptal" ve "Ahmak" kelimeleri ne zamandan beri düşünce oldu? Ben sana aptalsın desem düşünce mi oluyor şimdi? Ne saçma sapan zihniyetiniz var.Siz bu kafayla ilerlemeye devam edin, aferim size.
Onlar o çocuğa aptal demedi aptallık dedi.
Kardeşim sen iyi misin :D? "Aptallık yaptığını düşünüyorum" ne demek? Çocuğa yaptığı şey için "Aptal" demeye çalışıyor diğer şahısta "Ahmak" demeye çalışıyor.Aynı anlamı taşıyor.Ne olursa olsun bu tür bir düşünce olamaz.

Bu çocuğun psikolojisini bozacak duruma getiren ailede suç arıyorum ben. Çocuğa aptal falan demeyin, onun ne yaşadığını ne düşündüğünü bilemeyiz. Fakat o çocuk o stresle o sınava girdiyse, çıkartıldıysa ve intihar ettiyse yüksek ihtimal aile baskısı yüzündendir. Ablam 2 yıl önce YKS sınavında başarısız oldu, ablam intihar etmedi ise demek ki genel bir şey yok bu olayda. Belki YKS'den çıkartıldığını ailesine söylerse babası onu dövecekti? Belki babası çok agresif bir insan? Bunları düşünmek gerekiyor, o insana ahmak demeniz veya aptal demeniz doğru değil.
Aşırı haklısın, bazı insanlar varki düşünemiyorlar işte sonrada boş boş ileti atıp milleti sinirlendiriyorlar.
Ben senin amacını anladım.daha fazla uzatmicam .

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Bende senin amacını anladım, amacını ve zihniyetini.Bu zihniyetle yaşamaya devam et kardeşim.Sonuçta "Düşünce" dimi :-X :-\

Çevrimdışı alî

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Haziran 2024, 00:29
Toplam oynama: 10 gün, 22 saat
Son giriş: 10 Haziran 2024, 03:01
Toplam oynama: 94 gün, 16 saat
Bende senin amacını anladım, amacını ve zihniyetini.Bu zihniyetle yaşamaya devam et kardeşim.Sonuçta "Düşünce" dimi :-X :-\
Aynen düşünce, kardeş yeterki sus artık be

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
Suçu çocukta değil,onu bukadar kısıtlayan ailede bulun senin çocuğunun sağlığından,hayatından önemlimi bu sınav çocuğunu bu duruma getirdin?

Çevrimdışı arminus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Eylül 2023, 22:34
Toplam oynama: 79 gün, 10 saat
ölünün arkasından düzgün konuşun. görevlide hayırdır temizleyip tekrar alaydı ?

Çevrimdışı HeDLoVeR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Ocak 2022, 20:01
Toplam oynama: 192 gün, 14 saat
Birlik: **** **ime
sınav görevlisinde sıkıntı var orayı temizleyip geri alabilirdi ne ayak amk
Ondan sonra aynı kafalar bu sefer bu kişinin sınavda kopya çektiğini söyleyecekti.

ee nolmuş kardeş söylesinler 2 dakika dışarı çıkarılacak ve geri girecek dışarıda zaten kameralar ve her katta görevliler var kopya çekmeye kalkamaz.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Sınav esnasında mide bulantısı yaşıyor ise salondan çıkarılması doğru bir şey zaten. Eğer sınavın ortasında kusar ise salondaki en az 10-15 adayın dikkatini dağıtacak, ek olarak o adaylardan midesi bulanan da olacaktır ve o adayların da sınavına yazık olacak. Dolayısıyla sınav salonundan çıkarılması doğru bir hareket. Salondan çıkan kişi de kurallar gereğince tekrardan giremiyor zaten, bu konuda da sıkıntı yok girememesi de yanlış bir şey değil. Kısacası o salondaki adayların sınavının selameti adına bu tür şeylerin yapılması normal, intihar etmesi saçma.

Çevrimdışı Crash

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2022, 16:24
Toplam oynama: 168 gün, 17 saat
Sınav esnasında mide bulantısı yaşıyor ise salondan çıkarılması doğru bir şey zaten. Eğer sınavın ortasında kusar ise salondaki en az 10-15 adayın dikkatini dağıtacak, ek olarak o adaylardan midesi bulanan da olacaktır ve o adayların da sınavına yazık olacak. Dolayısıyla sınav salonundan çıkarılması doğru bir hareket. Salondan çıkan kişi de kurallar gereğince tekrardan giremiyor zaten, bu konuda da sıkıntı yok girememesi de yanlış bir şey değil. Kısacası o salondaki adayların sınavının selameti adına bu tür şeylerin yapılması normal, intihar etmesi saçma.
+1