Selamün aleyküm öncelikle. Adım Batuhan. Manisada yaşıyorum. Çok küçükken Manisaspor maçlarına giderdim o yüzden tuttuğum takım Manisaspordur. 3 büyüklerden Beşiktaşlıyım. Genelde PC'im bozulmadan önce CSGO SAMP oynuyordum CSGO da MG1'e kadar çıktım. ama bilgisayarım bozulduğundan beri SAMP + Lol oynuyorum. Lolde derecem yok. SAMP'a 2014 yılında başladım o zamanlar bi Freeroam sunucusu vardı orada oynuyordum. Sağlam bir ekibe girdim şansıma. Orada DM'mi geliştirdim ama malum Freeroam'da CBUG yapılıyordu o yüzden CBug'um çok iyiydi ama burda yasak olduğundan bi afalladım. Daha sonra orada Adminlik yaptım. 5 levele kadar yükseldim sonrasında CSGO alınca adminlikten atıldım. Bahsettiğim freeroam sunucusunda Vuzzy/Burak klan lideriydi onun sayesinde 8 Temmuz 2018 tarihinde Rina Roleplay'e başladım. O zamanden beri oynuyorum. arada bir bıraktım ama devam ediyorum hala. xd
Genelde pc oyunu oynarım, futbol oynamayı çok seviyorum iyi de oynuyorum. Sinemaya gitmeyi çok seviyorum. En büyük hayalim Manisasporu tekrardan süper ligde görmektir.
Benden bu kadar şekillu şukullu hazırlamadım ama umarım hoşunuza gider.