Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Pottus - Bar başvurusu

Başlatan deathmatch player, 30 Haziran 2020, 12:51:48
Okunma sayısı 2569 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı thareal.otbk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Antez Dunn Lv.24
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 17:12
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Cevon Craig Lv.24
Son giriş: 06 Ocak 2021, 17:58
Toplam oynama: 96 gün, 15 saat
Ynt: Pottus - Bar başvurusu
« Yanıtla #30 : 04 Temmuz 2020, 14:00:06 »
beyler pottus yapamazsa biz ne güne duruyoruz acaba? siz çok akıllısınız he. adam almış barı önceden, adamın belki işleri var ama bar'ı yönetmek istiyor sizene? pottus tek siz hepiniz bilader (:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Aralık 2023, 22:17
Toplam oynama: 75 gün, 16 saat
« Yanıtla #31 : 04 Temmuz 2020, 14:14:55 »
Pottus kulüp işlerinde bir yıldır 2019 ve 2020den beri bunlarla uğraşıyor ve bulunuyor, başarılı olacağına eminim.

Çevrimdışı Kubur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Zeus Rowdy Lv.20
Köken: Rus
Son giriş: 27 Haziran 2021, 17:54
Toplam oynama: 65 gün, 0 saat
« Yanıtla #32 : 04 Temmuz 2020, 14:29:13 »
Barda çevirelecek rol hakkında bir tane yorum yok. 2 tane mekanım vardı diyorsun bu sorun dostum. İşlettiğini söylediğin barlara ne oldu ? Demek ki bir sorun var ve şu an o mekanları yönetmiyorsun. Rp sunucusunda level maaş kasmak için afk bırakıyorsan, tam istenen sayıda kelimeyi yazıp fazlasına gerek yok diyorsan eğer açılacak olan barda da gelen insanlarla rolde olacağını sanmıyorum.

Desteklenmedi[/shadow][/glow]

Çevrimdışı bıraktık

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Şubat 2022, 21:40
Toplam oynama: 95 gün, 13 saat
« Yanıtla #33 : 04 Temmuz 2020, 14:42:06 »
Pottus tek siz hepiniz

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Haziran 2024, 14:53
Toplam oynama: 346 gün, 8 saat
Enrico Conte Lv.28
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:57
Toplam oynama: 8 gün, 17 saat
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:31
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:58
Toplam oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: ***** ***ncy
« Yanıtla #34 : 04 Temmuz 2020, 14:45:51 »
Neden bu başvuru bu kadar tartışıldı anlamadım. Adam gitmiş başvuru açmış bundan kime ne? Bırakın da rolünü yapsın rol yapmayıp AFK kalıyosa da bu kimseyi ilgilendirmez. Bırakın da bir şeylere de adminler karar versin. Adam tanıtımını açar AFK kalıp pasif olursa zaten silinir. Herkesin bu kadar kasmasına gerek yok.

Pottus denen arkadaşı tanımam etmem fakat 4-5 gündür ne zaman işyeri başvuruları kısmına girsem birileri bu adama sallıyor. Açılıp açılmayacağına adminler karar verir açıldıktan sonra orayı aktif tutmakta Pottus'un elinde. Pasif olursa silinir anlamak bu kadar da zor değil. Başarılar tekrardan.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 04 Temmuz 2020, 14:52:46 »
Barda çevirelecek rol hakkında bir tane yorum yok.
Barda çevirelecek rol hakkında bir tane YORUM atmamıza gerekte yok, bütün sorulara cevaplarımızı başvuruda verdik. 3.02 - 3.03 - 3.04 numaralı sorulara bakabilirsiniz  :)

2 tane mekanım vardı diyorsun bu sorun dostum. İşlettiğini söylediğin barlara ne oldu ? Demek ki bir sorun var ve şu an o mekanları yönetmiyorsun.
Birinci mekanımızın ismi Lux PUB'du ve oda santa maria sahiline yakın bir bölgede işlev görüyordu, bar bana ait değildi ortağım olan @Vearthx'e aitti beraber yönetiyorduk yaşanan sorunlardan dolayı yollarımızı ayırdık.

İkinci mekanımızın ismi Malibuydu, bir günlük rol için eski karakterime dönmem gerekti rolü tamamladıktan sonra oyundan çıktım eski karakterime döneceğim gün gece parayı telefon üzerinden yükledim ama işten geldiğim için yorgundum gecenin bir saati oyuna girip isim değiştiremedim ve talihsiz bir şekilde "Sicil sebebi" ile iş yerim silindi.

Hiç bir iş yerim işimi düzgün yapmadığım veya türevi sebeplerde silinmedi kısacası.

Rp sunucusunda level maaş kasmak için afk bırakıyorsan, tam istenen sayıda kelimeyi yazıp fazlasına gerek yok diyorsan eğer açılacak olan barda da gelen insanlarla rolde olacağını sanmıyorum.

RP sunucusunda level veya maaş kasmak için oynayan birisini tanımadım hiç daha önce. Tam istenen sayıda kelimeyi yazıp fazlasına gerek yok gibi bir şey söylediğimi görmüyorum, bizden en az seksen kelime istemişler ben o sınırı dolduracak şekilde metin hazırlayıp soruyu cevapladım bunda bir sorun yok. Son olarak bara gelen insanlarla rol yapmadığımı nerden çıkarıyorsunuz acaba? ' Müdür ' kıdeminde ki bir insan gidip barmenlik yapmaz, barmenlik için görevlendirdiğim kişiler barmenlik yapar. Bir iş anlaşması gibi bir rolde ' Müdür ' kıdeminde ki bir kişi var alt tarafa iş anlaşması hakkında yaptığımız sadece bir rolü bırakıyorum senin için :)

https://hizliresim.com/OJzRGx

Tanıtım: https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=92038.135

Detaylı olarak inceleyebilirsin. :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 04 Temmuz 2020, 15:03:16 »
Neden bu başvuru bu kadar tartışıldı anlamadım. Adam gitmiş başvuru açmış bundan kime ne? Bırakın da rolünü yapsın rol yapmayıp AFK kalıyosa da bu kimseyi ilgilendirmez. Bırakın da bir şeylere de adminler karar versin. Adam tanıtımını açar AFK kalıp pasif olursa zaten silinir. Herkesin bu kadar kasmasına gerek yok.

Pottus denen arkadaşı tanımam etmem fakat 4-5 gündür ne zaman işyeri başvuruları kısmına girsem birileri bu adama sallıyor. Açılıp açılmayacağına adminler karar verir açıldıktan sonra orayı aktif tutmakta Pottus'un elinde. Pasif olursa silinir anlamak bu kadar da zor değil. Başarılar tekrardan.

Değerli ve anlamlı yorumun için teşekkür ederim. Umarım ROISE gibi bir topluluk için düzgün bir açıklama olmuştur.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 04 Temmuz 2020, 15:06:49 »
Bizim hepimizin olmasına gerek yok dostum küçük adamlar için amatörler lazım üzgünüm burası süper lig
Bir şey söylemek istemiyorum. Şikayetimi açacağım bu yorumun yüzünden..

Çevrimdışı ReptiliaN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2021, 17:40
Toplam oynama: 45 gün, 0 saat
« Yanıtla #38 : 04 Temmuz 2020, 15:11:57 »
Bizim hepimizin olmasına gerek yok dostum küçük adamlar için amatörler lazım üzgünüm burası süper lig
Bir şey söylemek istemiyorum. Şikayetimi açacağım bu yorumun yüzünden..
Komedi

Çevrimdışı Dedheis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2021, 12:56
Toplam oynama: 63 gün, 1 saat
« Yanıtla #39 : 04 Temmuz 2020, 15:15:55 »
Bar işi gönül işi yaparsa pottus yapar adam olun pottus tek siz hepiniz  ;)