Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İnsanlar neden bu kadar acımasız?

Başlatan FenerbahceLee, 30 Haziran 2020, 10:20:09
Okunma sayısı 1270 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
İnsanlar neden bu kadar acımasız?
« : 30 Haziran 2020, 10:20:09 »
İnsanlar acımasız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ji Hun Lv.34
Köken: Koreli
Son giriş: 26 Kasım 2024, 14:59
Toplam oynama: 313 gün, 1 saat
Freya Pearce Lv.34
Son giriş: 08 Mart 2024, 21:40
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
Son giriş: 14 Nisan 2024, 00:06
Toplam oynama: 6 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Ynt: İnsanlar neden bu kadar acımasız?
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2020, 10:30:06 »
o kadar haklısın ki

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2020, 10:38:08 »
SA:MP Böyle bir platform aga, bir bakarsın bu oyun için allahına söverler, bir bakarsın 4 yıllık arkadaşın 2 gün sonra emeğini silip arkandan söver.Bu tür platformlarda düzgün insan veya "vicdanlı ya da merhametli" insan bulmak imkânsız.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2020, 10:45:07 »
Sırf kıllığına yapılan bir şeyi destekleyen varsa, yazıklar olsun.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2020, 10:47:25 »
üstüme basarsan mayın gibi patlarım ben böyleyim kardeş

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 30 Haziran 2020, 10:48:51 »
Hiç unutmadığım anılarımdan birisidir; Oyuna yeni başlamıştım kuzenimle ve yaklaşık 5 level felan oldum.Ozamanlar kuzenimle alışmaya çalışıyoruz piyasayı öğrenmeye çalışıyoruz felan.Kuzenimle aşırı samimiyimdir (@Slyvester. :D) yeni başladığımız civarlarda tam kuzenime pm attım ve kuzenim crash yemiş, küfürlü pm başkasına gitti ve özür dilememe rağmen şikayetini geri çekmedi üstüne +Mix diye şikayet konusuna yazıyor.Ozamanlar adama sallamıştım ama sonrasında iletiyi silip PM'den özür dilememe rağmen daha 5 levelken yaklaşık 90 dakika civarı jail yemiştim.
( @Pink admine burdan selamlar. )

Spoiler:

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
« Yanıtla #6 : 30 Haziran 2020, 11:06:43 »
Hiç unutmadığım anılarımdan birisidir; Oyuna yeni başlamıştım kuzenimle ve yaklaşık 5 level felan oldum.Ozamanlar kuzenimle alışmaya çalışıyoruz piyasayı öğrenmeye çalışıyoruz felan.Kuzenimle aşırı samimiyimdir (@Slyvester. :D) yeni başladığımız civarlarda tam kuzenime pm attım ve kuzenim crash yemiş, küfürlü pm başkasına gitti ve özür dilememe rağmen şikayetini geri çekmedi üstüne +Mix diye şikayet konusuna yazıyor.Ozamanlar adama sallamıştım ama sonrasında iletiyi silip PM'den özür dilememe rağmen daha 5 levelken yaklaşık 90 dakika civarı jail yemiştim.
( @Pink admine burdan selamlar. )

Spoiler:

Daha MART ayında olmuş bir olay.Bende birkaç yıl oldu sandım.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2020, 11:18:14 »
Böyle kişilere karşı açık vermen pek de mantıklı değildi ki burası Rina, sanal ortam. Burada kimseyi tanıyamazsın güvenemezsin emin ol burada xoduzy'e bile güvenmemelisin. Kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor. Birisi gelir seni dolandırır birisi gelir açığını bulup şikayet açar ve bütün rol planlarını yıkar. Rolünü bozabilir tamam sinirlenebilirsin ona da tamam fakat sinirinizi PM'den çıkartıp sonra şikayet yiyince buraya konu açmak bana pek mantıklı gelmiyor. Adamın karakteri buymuş peki şu anda adam bahsettiğin gibi böyle kişiler sen burada ceza alırken onlara kar kalmış olacak.

Sana şimdi bundan daha daha sinir bozucu bir şey söyleyeyim; Şubat ayının ortasında biz düşman birlikle anlaşmalı bir role gittik falan. Sonra bunlar bizi kaçırdılar ve şöyledir ki 1.5 saatten fazla kaçırma rolü yaptılar yeri geldi yemeğimi bilgisayar başında yedim o derece. Sonra artık baydım ve Shazaki'yi çağırdım, Shazaki'nin dediği ise aynen şu oldu: "Bunda bir sorun yok, bekle.". Bu yani, bu durumda ben çok direndim küfür etmemek ve atılmamak için. Fakat yine de bunu başardım. Ben bunu başardıysam sen de başarabilirsin.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #8 : 30 Haziran 2020, 11:18:29 »
Bende insanların mutluluğunu isterim, çok fazla arkadaşım olmadığından oyuna girip düzgünce eğleniyorum, bu yüzden şikayet nadir yiyorum, şikayet açılacak bir durum olursa ağır bir kural ihlaliyse açıyorum değilse boş veriyorum.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
« Yanıtla #9 : 30 Haziran 2020, 11:24:58 »
Böyle kişilere karşı açık vermen pek de mantıklı değildi ki burası Rina, sanal ortam. Burada kimseyi tanıyamazsın güvenemezsin emin ol burada xoduzy'e bile güvenmemelisin. Kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor. Birisi gelir seni dolandırır birisi gelir açığını bulup şikayet açar ve bütün rol planlarını yıkar. Rolünü bozabilir tamam sinirlenebilirsin ona da tamam fakat sinirinizi PM'den çıkartıp sonra şikayet yiyince buraya konu açmak bana pek mantıklı gelmiyor. Adamın karakteri buymuş peki şu anda adam bahsettiğin gibi böyle kişiler sen burada ceza alırken onlara kar kalmış olacak.

Sana şimdi bundan daha daha sinir bozucu bir şey söyleyeyim; Şubat ayının ortasında biz düşman birlikle anlaşmalı bir role gittik falan. Sonra bunlar bizi kaçırdılar ve şöyledir ki 1.5 saatten fazla kaçırma rolü yaptılar yeri geldi yemeğimi bilgisayar başında yedim o derece. Sonra artık baydım ve Shazaki'yi çağırdım, Shazaki'nin dediği ise aynen şu oldu: "Bunda bir sorun yok, bekle.". Bu yani, bu durumda ben çok direndim küfür etmemek ve atılmamak için. Fakat yine de bunu başardım. Ben bunu başardıysam sen de başarabilirsin.

Rolümün bozulması pekte sorun değil. Özürlerime rağmen bana üstten üstten kıl cevaplar vermesi sinirlendiriyor. Konuyuda bunun için açtım.