Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

asgh neden pasif

Başlatan Falconn, 30 Haziran 2020, 01:59:24
Okunma sayısı 464 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: asgh neden pasif
« Yanıtla #10 : 30 Haziran 2020, 15:17:09 »
LSFD'nin kendi içinde verdiği EMS desteği sunucuya yetiyor. 2 sağlık oluşumu gereksiz.
Keşke eski sistemi deneseydiniz en azından daha iyi olurdu ben oluşumların olduğu kısımda herhalde ASGH ile LSFD birleşti eski sisteme döndünüz zannettim fakat pasife almışsınız LSFD'ye girenler eskisi gibi doktor veya itfaiye olmayı seçseydi güzel ve hoş gözükürdü eskiden girdiğim için biliyorum oraları.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #11 : 30 Haziran 2020, 16:34:35 »
LSFD geri LSFMD olsun 2. bir oluşum açarak çözülmez bu mevzu. O zamanlar işler biraz saçma ilerliyor gibiydi ama en azından siviller ile rol yapılabiliyordu. ASGH da kapandı artık tek emotede ilk yardım yapıp sedyeye taşıyan ve daha hastane önüne gelmeden fast-rp soran adamların eline kaldık.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #12 : 30 Haziran 2020, 18:31:29 »
Şu Rina'da en çok koyan şey bana bu oldu. Hırsız polis sunucularına benzememesini en çok istediğim sunuculardan bir tanesi bu sunucudur net. Tedavi rolünü istemeyen arkadaşlara da bir imkan tanınabilseydi keşke. Doktor, cerrah, hemşire ve benzeri rolleri canlandıracak arkadaşların önünü kesmiş olduk sadece. Amacım kötülemek değil, probationun bitimine az kala sunucuya tekrardan başlayayım dedim fakat böyle olması beni ekstra olarak üzdü.

Konuyu açma amacım zaten ASGH'nin neden pasif olduğunu öğrenmekti, konunun asıl amacına ulaşmış oldum. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim, konu kilit & arşiv.