Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Şarjör Kapasitesi

Başlatan #Stephanes, 30 Haziran 2020, 01:43:46
Okunma sayısı 949 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Nisan 2020, 01:04
Toplam oynama: 254 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Şarjör Kapasitesi
« Yanıtla #30 : 30 Haziran 2020, 16:11:42 »
DESTEK

Çevrimdışı wenoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Owen McField Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 16 Nisan 2025, 12:38
Toplam oynama: 68 gün, 21 saat
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:12
Toplam oynama: 246 gün, 19 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:04
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Köken: Arap
Son giriş: 29 Nisan 2024, 21:08
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat
Owen Mowen Lv.30
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:56
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
« Yanıtla #31 : 30 Haziran 2020, 16:13:08 »
SWATlar üstünde M4 700 mermi + SNİPER 500 + DEAGLE 180 mermi + MP5 daha ne kadar silahla çıkarken PG olmuyor biz 20 tane sarjor taşıyoz diye PG oluyor belki benim sırt çantam var sarjörleri oraya dolduruyorum ?

SONUNA KADAR DESTEK!

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 12 Haziran 2023, 00:51
Toplam oynama: 14 gün, 23 saat
« Yanıtla #32 : 30 Haziran 2020, 16:19:08 »
Şarjörlü m4 ninemde oynar, birde sen 30 şarjörü nerenden çıkarıyon?? (ama yinede lazım)
ona bakılırsa insanlar üzerinde, 50 tane dondurma/su taşıyor, onlar değilde şarjör mü sorun oldu
çokkk doğru

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2024, 19:59
Toplam oynama: 104 gün, 5 saat
Barani Kayga Lv.22
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Ocak 2024, 23:27
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
« Yanıtla #33 : 30 Haziran 2020, 16:25:50 »
Kapasite artsın dmler artsın destekliyorum  :P

Çevrimdışı #Stephanes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Şubat 2024, 02:23
Toplam oynama: 53 gün, 11 saat
« Yanıtla #34 : 30 Haziran 2020, 16:45:41 »
Kapasite artsın dmler artsın destekliyorum  :P
dostum dm'sini atan full mermiyle de atıyor, şarjör olayının dm arttıracağını düşünmüyorum

Çevrimdışı YediBelaBaran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2024, 01:56
Toplam oynama: 146 gün, 14 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Haziran 2024, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #35 : 30 Haziran 2020, 18:59:01 »
Nası haklı anlamıyorum şarjör dmciler için bir kurtarıcı silahım gitmesin diye öyle yapıyorlar o zaman kimse rk olmasın. Madem korkunuz var almayın m4.

o halde PD için silah stoğu sistemi getirilsin her polis günde 1 m4 1 deagle alabilsin ve polislerin de şarjor limti 2 olsun. bu durumu kabul edecek kaç polis tanıyorsun?  ama şarjor limitini düşürme konusunda kimsenin fikri alınmadan illegal rol yapan oyuncular ne düşünür denilmeden sırf PD'nin biraz daha güçlenebilmesi adına bu tür sistemler getirildi. Hep illegalin açıklarını söylüyorsunuz bence herkesi eşit olarak yargılarsanız doğru sonuca ulaşırsınız

Devlet mi daha güçlü sokağında 7,8 kişi takılıan zenci gurubumu? eşit olmaması gerek zaten

Çevrimdışı Gorkem.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ryan Ronald Lv.18
Son giriş: 16 Mart 2021, 20:04
Toplam oynama: 66 gün, 14 saat
« Yanıtla #36 : 30 Haziran 2020, 19:26:38 »
Nası haklı anlamıyorum şarjör dmciler için bir kurtarıcı silahım gitmesin diye öyle yapıyorlar o zaman kimse rk olmasın. Madem korkunuz var almayın m4.

o halde PD için silah stoğu sistemi getirilsin her polis günde 1 m4 1 deagle alabilsin ve polislerin de şarjor limti 2 olsun. bu durumu kabul edecek kaç polis tanıyorsun?  ama şarjor limitini düşürme konusunda kimsenin fikri alınmadan illegal rol yapan oyuncular ne düşünür denilmeden sırf PD'nin biraz daha güçlenebilmesi adına bu tür sistemler getirildi. Hep illegalin açıklarını söylüyorsunuz bence herkesi eşit olarak yargılarsanız doğru sonuca ulaşırsınız

Devlet mi daha güçlü sokağında 7,8 kişi takılıan zenci gurubumu? eşit olmaması gerek zaten

Eğer güçlendireceklerse realistik ve roleplay durumuna uygun bir şekilde güçlendirmeleri gerek. SWATlar üstünde M4 700 mermi + SNİPER 500 + DEAGLE 180 mermi + MP5 daha ne kadar silahla çıkarken PG olmuyor , ellerinde sniper sokaklarda koşuyorlar , 3-5 metre mesafeden nişan alıp ateş ediyorlar sorun olmuyor ama biz 2 şarjörden fazlasını yanımızda taşıyamıyoruz.

Uzun süredir sunucuda PD üyeleri rol bilgileri ile değil , roleplay durumuna aykırı hatta kural ihlali sayılabilecek etkenlerden faydalanarak illegaller üzerinde baskı oluşturuyor.

Çevrimdışı Mahinda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Boris Koban Lv.17
Son giriş: 16 Kasım 2023, 15:22
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
Son giriş: 11 Kasım 2023, 19:49
Toplam oynama: 57 gün, 3 saat
« Yanıtla #37 : 30 Haziran 2020, 19:35:30 »

tamam da üstünlügü saçma sistemler ve kurallarla mı getiriyorlar? zaten sunucuda düzgün rol yapan insanlar polisle kolay kolay çatışmıyor bunun dışında sıkanlar genelde eğlence arayan bir grup insan, daha önce de bu dm cilerin neden perma banlanmadığına dair sorular sordum ama tahminimce sunucunun gelirinin azalmaması adına banlanmıyorlar yani bence bu şekilde.  ayrıca pd üyelerinin birçoğunun da silah kullanmayı illegaller kadar beceremediği de ortada. yani yürüyemeyen bebeği kucağına alarak koşturmak gibi birşey bu sistemler (şarjor limiti vs) yani aslında sadece sormak yerine biraz inceleseniz inanın gerçekten şuanki durumun aşırı saçma olduğunu anlayacaksınız.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #38 : 22 Temmuz 2020, 00:36:30 »
Yakında bu konuyla ilgili düzenleme yapılacak.