Temel hedefimiz, bir park sakinlerinin yaşam tarzı, hayatta çıkma arzusu, alışkanlıkları, yeşil kağıt sayesinde diğerlerinden öne çıkma ihtiyaçları ile yaşamaktır. para. Sadece parkta ki suçlular değil.
Bu proje sayesinde, aile gelirlerinin asgari düzeyde olduğu ve işsizlik oranının rekor kırdığı ağırlıklı olarak Afrikalı-Amerikalı bir mahalleye gerçek bir daldırma yaratmayı planlıyoruz.
Orijinal ve çeşitli sahneleri olan gerçek bir ghetto atmosferi arıyoruz, örneğin kuaför, barbekü, doğaçlama, büyükanne için yerel likörde alışveriş yapan, esrar ve esrar gibi ilaçlar kullanan genç bir adam. Alkol bu günlerde gençler tarafından çok yaygın, bağımlılıkları da.
Mahallede karakterinizi geliştirmekten zevk alın. Polisten ve konuşabilecekleri araçlardan, üniforma ve soruşturmaları çekmekten korkmayın, karakterinize yardım etmeyecek, aksine polis departmanının dosyalarında sıkışmış bulunacaktır, bazı Bu nedenle arkadaşlarınızın birçoğu sizi önleyecek ve ağınız sınırlı olacaktır.
% 100 ustalaşmayacağınız bir karakteri seçerken liderlik etmeyin. Gerçekçi kalmak için gerekli adımları izlemeden karakterinizi geliştirmek için zaman ayırın. Bu nedenle bizim için ve 19 yaşına kadar bir genci bedenlemeniz tercih edilir.
Projede yer alan her rol oyuncunun dahili veya harici olarak gelişmesi bizim için önemlidir, bu nedenle başkalarının oyununun keyfini çıkarmaya müdahale edeceklere herhangi bir şans bırakmayacağız.
Hangi alanda gelişmek istediğinizi seçmekte özgürsünüz. Karakteriniz onu adalet gözünde temiz tutacak kadar zekiyse, evriminizde belirli bir seviyede yasal bir şirkete sahip olma hakkına sahip olacaksınız. Eğer şiddet kullanıyorsa, sokağa tıkılı kalmış bir gangster haline gelecek, karakterinizi ve istediğiniz evrimi seçmekte özgürsünüz. Karakteriniz için bir aile deneyimi, zihinsel veya fiziksel bir özellik ve akademik / profesyonel kariyeriniz oluşturmaktan çekinmeyin.
Belirli bir lojistik güce ve sokak içinde güçlü bir etkiye sahip olacak bir yayılma ağı oluşturmayı hedefliyoruz.
Bize katılmak için lütfen altta yazdıklarımı okuyun.
Yakında görüşürüz ve iyi oyunlar.
Sunucu içerisinde takılacak bir ekip isteyen, veya kendini geliştirmek isteyen-istemeyen arkadaşlar bize katılabilir.
Basit bir konseptten ilerliyoruz, sunucu içerisinde ki kimseyi zorlamayacak bir konsept olmasına dikkat gösterdik.
Ayrıca bana ulaşmak isteyen, veya herhangi bir şey soracak-paylaşacak olan kişiler buradan bana ulaşabilir;
the real sootsayer CW#7323
OOC
Yeni TakımO'Farrell Park Bankster Blood'ları, LS içerisinde farklı takımlara bölünmüş durumda. Bu takımları farklı OG'lar yönetiyor ve çetenin kalabalıklaşması adına farklı bir yola başvuruluyor. Jacob T. Craddock bu iş için uygun görüldü, park içerisinde yeni bulduğu yetmeleri çete adına faalliyet göstermeleri için eğitime tabii tutuyor.
Aslına bakarsanız şuan ki rollerimiz içerisinde sadece outsider rolleri görüyorsunuz ve göreceksiniz, kısacası bunu anlamanız için ufak bir duyuru geçiyorum. Birlik içerisinde ki herkes outsider olarak başlatılıyor. Çete artık farklı takımlara bölünmek yerine farklı bir takım oluşturması adına birini görevlendirip ana bölge'de çeteci yetiştirmeleri için onlara kültürü aşılıyor.