Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

624-BANKSTERS BLOOD, O'FARRELL PARK

Başlatan fazlasinihakediyorum, 29 Haziran 2020, 01:48:38
Okunma sayısı 79271 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 25 Aralık 2021, 23:25
Toplam oynama: 48 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
624-BANKSTERS BLOOD, O'FARRELL PARK
« : 29 Haziran 2020, 01:48:38 »

O'Farrell Park Bankster Bloods yapılanması. / 2006, Güney Encanto.
Yıl 2006, Güneydoğu Encanto(O'Farrell) parkı.. Ben Jacob, o gün yaşananların olacağının tahminini yürütemeyen, aklı başı karı-kızda olan bir ergenin tekiydim. Asla kimseyle paylaşamayacağımın bir sırrımın olması beni bir hayli üzüyor. Aslında bir yandan da sevindiriyor, çünkü cebime gerçekten para giriyor son zamanlarda. Kendime pahalı takılar alıyorum, lüks arabalarda gezip bütün gün amcık sikiyorum. Hayallerime erişebileceğim şey o gün yaşanan şeylerden ötürü olabileceği aklımın ucundan geçmezdi, biliyor musunuz?

Yine her zaman olduğu gibi sabah rutinimi gerçekleştirdim,(diş fırçalama, tuvalet ihtiyacı vs.)komşum ve aynı zamanda silah arkadaşım J.PITTS'in telefonuyla beraberinde ayıldım;

Telefon görüşmesi;

*J.PITTS: Jatre, parka acilen gelmen gerekiyor adamım. Kwanzaa âdeta deliye dönmüş durumda.
*T.CRADDOCK: Sikeyim. O çocuk kaçıncıya sorun çıkartıyor, bıktım. Geliyorum ama bu sefer son bulacak.

Evet, yanlış duymadınız. Telefonda konuştuğumuz kelimeler sadece bundan ibaretti, daha sonrasında öfkeden çıldırmış bir şekilde evimden çıkıp parkıma yürüdüm, çıldırmak üzereydim. Çünkü bu çocuk her seferinde sorun çıkartan biriydi ve bu neredeyse defalarca kez oldu.

Oraya gittim ve banka oturdum, aralarında kavga eden arkadaşlarımı ve gözüme batan çocuğu izledim. Daha sonra kalkıp onu onlarca defa bıçakladım, onlarca defa! Ve hiç durmadım, diğer bloodlar beni ayırdı, o gün aklım başıma erdi, hani eskiden o izlediğimiz filmlerde bize entegre edilen şeyin "her şey konuşularak çözülür" kısmı var ya? Onun bir saçmalık olduğunu o zaman anlamıştım, eğer bir şeyi elde etmek istiyorsan edersin-edeceksin. Eğer bir kişiden kurtulmak istiyorsan onu öldürürsün ve sonsuza dek seni rahatsız edemez. Dünya'da işler böyle işler ve her dâim böyle işleyecek.

8)
2 yıl sonra, Lincoln Park.

Lincoln Park konutları ateşler altında kaldı!
O'Farrell Park Banksters ve Skyline Pirus'un ortak düşmanı olan
 Lincoln Park civarında oturan Brim çetesinin konutları
 dün gece 15.08.2008, 23.27 sularında aleve verildi(alevler yükseldi.)

Jaquin Popler.
Peki O'Farrell oyuncuları bunu neden yaptı? Çünkü onların dertleri oyun oynamak değil, intikamdı. Bu sefer istediklerini elde etmeleri değil, intikamdı. Neyden bahsettiğimi anlamamanız gayet normal.
"Jaquin Popler" 15 Ağustos gecesi, canîce katledildi. Yapılan şey âdiceydi. Orta da bir anlaşma söz konusuydu ve bu anlaşmayı bozanlar onlar oldular. Peki Jatre bunu yapanların onlar olduğunu nereden biliyordu? Çünkü kanıt bırakılmıştı, hem de olabildiğince anlaşılabilecek bir kanıt.

İşte kanıtlardan bazıları.

Yeni dönem / Uyuşturucu satıcısı, O'Farrell Park Blood'larının Okul Trafikçileri.
Geçtiğimiz yıllarda çoğu çete üyesi Crenshaw Lisesinde okuyor, ve bu trafiğin daha da büyütülmesi amaçlanıyor. Peki çoğu çeteden farkınız ne? Siz okulda ki uyuşturucu ağınızı genişletirken ne gibi farklılıklar yaratarak büyüyeceksiniz diye sorduğunuzu duyar gibiyim. O'Farrell Park çetecileri hiç bir zaman bloodluğuyla ya da blood kardeşliğiyle övülmedi, bunun yanı sıra Shotcaller, yani  Treshaun"Jatre"Craddock hiç bir zaman kardeşliğe sıcak bakmadı. Modern dünya içerisinde artık "kardeşlik" kalmadığına inanıyor ve sadece parasına bakıyor.

O'Farrell Park Bankster Bloodları kimdir?
O'Farrell Park Banksters, O'Farrell Park Bankster Blood olarakta bilinir. Güneydoğu yakasında bulunan Afrikalı-Amerikan siyahi bir sokak çetesidir. Güney Encanto'da ortaya çıkmıştır(Güneydoğu SAN DIEGO CALIFORNIA) O'Farrell Park Bankster mahallesi, Skyline Drive'ın etrafında Cadde 69. arasında.

Klişelerden birkaçı Farrell Parkı, Gangster Pimp Mafyası ve Elder tarafından oluşmuştur. O'Farrell ilk başlarda blood veya crip ile hiçbir ilişkisi olmayan tarafsız bir çete olarak ortaya çıktı. 2016 yılında, O'Farrell Park Banksters ve Skyline Pirus'un üç üyesi La Jolla Lisesi'nden mezun olan Mesa Koleji öğrencisi Garret Berki'yi öldürmekle suçlandı. Üç çete üyesi, Craigslist'de 600 dolarlık bir dizüstü bilgisayarın satıcısı olarak poz vererek Berki'yi Paradise Hills'e çekti.

Polis, Shaquille Jordan, Rashon Abernathy ve O'Farrell Park Banksterlerinin ve Skyline Pirus'un bilindik üyelerinden olan Seandell Jones'u birincil şüpheliler olarak tanımladı. Garret Berki, arabasının direksoyununa çökmüş polis memurları tarafından görüldü. 2012'de üçlü, ölümünün 17 yaşında olan Garret Berki'nin birinci derece cinayetiyle suçlandı.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: O'FARRELL PARK BANKSTERS
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2020, 01:48:46 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2020, 01:48:56 »

O'Farrell Park Bloodları, Ağustos 2010

Çetenin yaygın olduğu bölge
O'Farrell Park Banksters, Los Santos'un Idlewood ve Glen Park arasında ki O'Farell parkı civarlarında yer alıyor. Parkın tamamını, çetenin kalbinde olduğu gibi kendilerine ait olduklarını iddia ediyorlar. Ülke çapında 300'den fazla aktif üye bulunuyor.

Yeni Takım
O'Farrell Park Bankster Blood'ları, LS içerisinde farklı takımlara bölünmüş durumda. Bu takımları farklı OG'lar yönetiyor ve çetenin kalabalıklaşması adına farklı bir yola başvuruluyor. Jacob T. Craddock bu iş için uygun görüldü, park içerisinde yeni bulduğu yetmeleri çete adına faalliyet göstermeleri için eğitime tabii tutuyor.

Aslına bakarsanız şuan ki rollerimiz içerisinde sadece outsider rolleri görüyorsunuz ve göreceksiniz, kısacası bunu anlamanız için ufak bir duyuru geçiyorum. Birlik içerisinde ki herkes outsider olarak başlatılıyor. Çete artık farklı takımlara bölünmek yerine farklı bir takım oluşturması adına birini görevlendirip ana bölge'de çeteci yetiştirmeleri için onlara kültürü aşılıyor.

Çevrimdışı Chain

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Mart 2021, 13:42
Toplam oynama: 129 gün, 3 saat
Birlik: *msp
« Yanıtla #3 : 29 Haziran 2020, 01:49:02 »
BMX rehberi:

Bazı hareket isimleri:
Wheelie: selede otururken ön teker havada, pedal çevirerek ilerleme
Lurch: ön teker havada, arka teker ile ilerideki bir noktaya arka tekeri zıplatıp kondurma
Dropoff:ön teker havada, arka teker ile bir boşluğa atlama
180: bisikleti tam aksine yöne döndürme
Japslap: önünü kaldırırken kendini yukarı ileri itmek suretiyle bir zemine tırmanma
Pivoting: arka tekeri veya ön tekeri savurma
Nosepick: Arka teker havada, ön teker üzerinde dengede durarak yapılan hareketler
G-Turn: Arka teker havadayken, ön teker üzerinde arka tekeri 360derece döndürme
Wallride: Dik veya eğimli duvarda dengeli ilerleme
RockaGarden: büyük kayalara zıplama, tırmanma, kayadan kayaya dengeli atlayışlar
Pedalkick: Pedal gücüyle ileriye atlamayı sağlayan hareket
Manuel Wheelie: Pedal cevirmeden, ön kalkik dengede gitme hareketidir, oturarakta yapilabilir
Pedal hop:Sadece pedallara ve gidona baski yapip,yere paralel yukselme hareketidir
Grind:Bisikletteki peg ile yada pedalla bir yerde asili kalip surtunme hareketi
Bunny hop:rampa olmadan bisikleti kendi kendine zıplatma hareketidir
Tweak:Bunny'den sonra havadayken gidonu 90 derece ve altinda cevirerek yapilan harekettir
X-up:Bunny'den sonra havadayken gidonu yaklasik 180 derece cevirip eski haline dondurmek
Rockwalk: Yuksek bir yerden on tekerlegi durdurup havada 180 yaparak yere konmak
Table top:Bunny esnasinda yada ucusta,bisikletin gidonunun bir yone cevrilerek, ayaklarla bisikletin,istenen yone, yere paralel olacak sekilde cekilmesidir
Abubaca:Pedal kick ve lurch karisimidir, yalnizca lastik kondugu yerden geri alinir
360:Kendi ekseni etrafinda bir tur donme hareketidir
Backflip:Launch[zıplama]'dan sonra bisikletin onunu cekip,geriye bir takla atma olayidi
Frontflip:Launch'dan sonra bisikletin onunu itip, one bir takla atma olayidir
Whirlflip:Backflip yapilmasi esnasinda 360 yapilmasi hareketidir,burgu seklinde olur
Suicide:Bisikletle havadayken elleri birakip geride birbirine carptirip, inisten once gidonu tutma hareketidir
Barspin:Gidonun, yük altinda olmadigi sirada cevrilip sonra yine one bakar sekilde tutuldugu hareket[gyro sart yada sadece arka frenli vitessiz bisiklet lazim]
Superman:Launch'dan sonra sadece gidonun tutulup vucudun havada ucusa birakildigi uçuş tarzı
Tailwhip:Launch'dan sonra bisikletin gidonunun tutulup, govdesinin surucunun altinda bir tur attirildigi hareket

Street BMX:

Öncelikle BMX nedir, bunun tanımını yapalım. 70'li yılların başında motocross sporuna özenen bisikletçi abilerimizin motocross hareketlerini bisiklet ile yapma isteğiyle ortaya çıkan bir spor dalıdır. 20 inç jantlı bisikletlerdir. Açılımı ''Bicycle MotoCross'' idir. (Cross zaten ''çapraz'' anlamına geldiğinden X yazılır) Uç bir spor dalı olduğu için ''ekstrem spor'' kategorisine dahil edilir.

BMX bisiklet yapısal olarak 3 türe ayrılır, kullanım alanları olarak 6 dalda ilgi görür, bu alanlar içerisinde de sayacağımız 3 çeşit bisiklet kullanılıyor. Birliğimizin bisiklet çeşitleri arasında Street BMX daha çok tercih edilir.

Street BMX: Adından da anlaşılacağı üzere şehirde, sokaklarda kullanılan ve en yaygın olan bisiklet türüdür. Sürücü genelde çevredeki objeler üzerinde hareket yapmaya odaklıdır, yüksek yerlerden zıplama, hoplama, korkuluk üzerinde grind atma, havada yapılan çeşitli hareketler (180, 360) gibi birçok akrobasi hareketi bu bisiklete göredir. Street BMX'in en önemli özelliği sağlam yapısıdır, tüm darbelere ve hor kullanıma karşı dirençlidir. Kullanıcılar genelde bu tarz bisikletleri frensiz olarak kullanır, eğer Gyro takılırsa bisikletin ağırlığı artacağından bisiklet rahat kontrol edilemez ve kolayca hareket yapılamaz. Sağlam grind atmak için bisiklette pürüzsüz peg kullanılması gerekir.

(Sele boyu olabildiğince alçak olmalıdır)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2020, 01:49:07 »

Treshaun Craddock saldırıya uğradı. / 29 Haziran, Bahamas
Jacop, abisi ile Doğu Encanto'da tek ebeveynli bir aile de büyüdü. O'Farrell Park Brimlerinin saygın bir üyesi olan Jacop Treshaun, Gregory Mccaine Lisesine gitti, ancak zamanını kitaplara yatırmaya niyetli olmadığını anladı. Lincoln Park Brimlerinin yani karşı çetenin üyelerinin evlerini yaktı, ateşe verdi. Ardından bir çok cinayet işledi. Ardından çete içerisinde okuldan daha iyi bir yere sürüldü. Şu günlerde 24 yaşlarında olan Jacop Treshaun, Bahamas taraflarında saldırıya uğradı ve durumu iyi görünüyor.
Spoiler:
https://www.upload.ee/image/11944726/jatre_tedavi_oluyor.png

https://www.upload.ee/image/11950994/jatre_savasin_habercisi_oluyor.png

https://www.upload.ee/image/11953095/jatre_kayden_a_dan_s_yor.png

https://www.upload.ee/image/11958068/savasa_son_kala.png

https://www.upload.ee/image/11958899/o_farrell_park_brimlerinin_buyuk_baskin_toplantisi.png

https://www.upload.ee/image/11959033/theeyeschicotheyneverlie.png

https://www.upload.ee/image/11959995/jatre_trafik_hakk_nda_lafliyor.png

https://www.upload.ee/image/11963738/savas_son_hiziyla_yaklasiyor.png

https://www.upload.ee/image/11964603/savas_yaklasti.png

https://www.upload.ee/image/11964659/savas_butcesini_dagitiyor.png

https://www.upload.ee/image/11967116/o_farrell_park_vs_lincoln_park__kapisiyor.png

[/quote]
https://www.upload.ee/image/11967165/o_farrell-lincoln_savas_haberi.png

Çevrimdışı bnGreen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Kasım 2021, 20:54
Toplam oynama: 197 gün, 19 saat
« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2020, 01:49:47 »
SA BURASI
NERESİ
BEN
BURAYI
ALDIM
SÜPER LAN

Çevrimdışı .neo.1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 22:44
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 22:42
Toplam oynama: 113 gün, 13 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 08 Eylül 2023, 13:00
Toplam oynama: 19 gün, 2 saat
Son giriş: 17 Eylül 2023, 13:24
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 22:43
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2020, 01:50:02 »
gmsp aslanı

Çevrimdışı shyprod

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Şubat 2022, 16:16
Toplam oynama: 184 gün, 23 saat
« Yanıtla #7 : 29 Haziran 2020, 01:52:10 »
 8) 8) 8) 8) 8) burasida benim o zaman

Çevrimdışı psychedelic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Nisan 2021, 01:51
Toplam oynama: 173 gün, 19 saat
« Yanıtla #8 : 29 Haziran 2020, 01:52:32 »
yerimi alayım  8) 8)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Eylül 2023, 17:54
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Son giriş: 04 Eylül 2023, 13:01
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #9 : 29 Haziran 2020, 01:54:05 »
SA, BEN YERİMİ ALDİM BİLE GENCOLAR. YA SİZ?!?  8) 8) 8)