Karakter Adınız: (Vhosta Florez)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Şu şekilde açıklamak istiyorum.
Uyuşturucu çeşitliğinin artması mesela şöyle. Üretme seçeneklerinde sadece uyuşturucu diye seçenek olmayacak Eroin olarak, kokain, marijuana uyuşturucu çeşitleri aklımıza gelenler gibi. Bu uyuşturucu çeşitlerinin hepsinin birer özelliği olacak mesela Eroin içen birisi %1 daha hızlı koşabilecek fakat daha hızlı yorulup 5-10 saniyelik bir süre yere yıkılacak.
Kokain kullanırsa eğer daha güçlü olacak mesela % üzerinden söylemek istiyorum. %100 canı varsa %125 olacak mesela BRAWL rollerinde %1 hasar fazladan vurabilecek ama karşı taraftan yedi darbeler onu daha fazla etkileyecek. Karşı taraf normal vurduğu zaman Kokain kullanan kişi daha fazla hasar alacak, başı dönecek, halsizlik hissedecek.
Ve bu çeşitliliğe göre bu uyuşturucuların fiyatlarında üretim sürecinde ki fiyatlarında değişiklik olacak.
Örnek olarak;
Kokain 300$
Eroin 250$
Tarzından bunu yönetim daha iyi belirler.
Ek olarak şunu da eklemek isterim, üretim şekilleri değişebilir mesela Eroin fabrika içerisinde belli sistemlerle üretilir.
Kokain farklı bir sistemle. )
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Hayır, yok)