Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Reaus - Blake Ranger Bar

Başlatan ReauS, 28 Haziran 2020, 16:13:24
Okunma sayısı 166 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ReauS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Reaus Swift Lv.32
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2024, 22:30
Toplam oynama: 205 gün, 12 saat
Son giriş: 26 Aralık 2023, 20:37
Toplam oynama: 2 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 26 Aralık 2023, 20:37
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
Reaus - Blake Ranger Bar
« : 28 Haziran 2020, 16:13:24 »
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (7-8 Saat)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 2151.65, -1014.52, 62.75, 120.13

2.02:İş yeri lokasyonu(https://hizliresim.com/8zCexb):
2.03:İş yeri adı: (Black Ranger  Bar & Club)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Bar)

2.05:İş yeri interioru: (Juice Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Babası Amerikan annesi İspanyol olan Reaus Hawkings, Amerika'da doğmuş siyahi bir çocuk. Asabi olduğu için mahalledeki çetelere karışıp duran Reaus yüzünden sokaktakinlerle kavga eden anne ve babası kavga sırasında çetedeki kişiler tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Genç yaşta annesiz ve babasız kalan Reaus parası olmadığı için vergileri ödüyemedi ve evleri ve eşyaları haciz edildi. Artık sokakta kalmaya başlamıştı. Çete üyeleri ile dolaşan Aaron, Reaus'u sokakta görünce ona yardım etme kararı aldılar. Reaus'u çeteye aldı, ona il-legal şeyler öğretti. Artık meth yapımını bilen Reaus çok kaliteli kristaller üretmeye başladı ama Los Santos'ta daha önceden meth işine girmiş ve bu konuda ün kazanmış kişiler yüzünden gelir elde edemiyordu. Sattığı küçük çaplı kristal paraları ile ilk iş olarak California'ya uçak bileti aldı. Orada el altından meth satıp polislerin dikkatini çekmemek için polislere de yakın davrandı. Bu işten büyük gelir elde eden Reaus bu işi güvence altına almak için parasının bir kısmı ile karavan aldı ve kristalleri burada üretmeye başladı. Git gide para sahibi oldu. Aaron'dan gelen çağrı ile eşyalarını topladı ve karavanı ile Los Santos'a geri döndü. Çeteye yardım yapmak amacıyla elindeki para ile Las Colinas'tan ev aldı ve artık işlerini burada yürütmeye başladı. Çetede saygınlığını koruyan Reaus, kendine ait bir bar açtırmaya karar verdi. Bu sayede çete üyeleri burada takılabilecekti. Dış dünyadan legal gibi gözüken Reaus aslında meth üretiminde profesyonel birisiydi. Barda gizliden uyuşturucu satımı ile iyicene gelir elde etti ve hala aktif bir şekilde çete üyesi olup Barı yönetmekte. )

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) ( Sokağa heycan katmak herkezin gelip konuşabileceği takılabileceği bir ortam sağlamak onun haricinde dostlarla yapılacak düzenlemeleri burada yapmak ve eğlenceli bir ortam sağlam yapmak. Gerel box turnuvaları düzenlemek kendi aramızda zar turnuvaları düzenlemek sokakta eğlenceli işler çevirmek ve bir yandan da İl-Legal işleri yapacağımız bir yer olacak. Bunun haricinde Las Colinas'ta bir bar olması gerektiğini düşünüyoruz zaten. Burada çeşitli içerikler kafa dağıtmalık ortamlar yeni tanışma içerikleri sakin veya ghetto müziğin altında içki veya votka kadehleri kaldırmak. Hedefimiz olarak kalabalıklaşmak ve eğlenceli bir ortam sağlamak olacak. Sonrasında ise kız ve erkek karakterlerin burada tanışıp takılabilecek, el altından da sokakta yaptığımız il-legal işleri artık buraya yönlendirmek ve PD'ler tarafınca göze batmamamızı istiyoruz. Turnuvalar olarak Freestyle, box, çeşiti ghetto şarkıları söyleyen insanları toplayıp belirli bir ücret karşılığında şarkılar söyletmek, zar duelloları ve benzeri işler sergilemek olacağını düşünüyorum. Bara gelen insaları işe karıştırmayıp alt katta toplantı odasında İl-Legal işleri sağlayıp üst katın huzurunu ve güvenliğini sağlayacağız. Eğlenceli işler olacağından eminim.((OOC Olarak)) Birliğimize güzel roller çıkarmak Las Colinas'ı aktif tutum çeşitli işler sağlamak çeteye araç ev ve benzeri şeyler almak, para kazanıp il-legal işlere yatırım sağlamak istiyoruz güzel Rol SS'leri çıkartım bir yandan tanıtımımızı bir yandan da bar tanıtımını güzel tutmak istiyoruz. Burda yapılan rollerle birlikte çeteye daha fazla kişi toplamakta istiyoruz yani güzel bir Rol Ortamı oluşturmak istiyoruz hem kendi açımızdan hemde mahalleye gelenler açısından. Bol bol turnuvalar düzenlenecek çeşitli freestyleler olsun bu barı insanları sevdirtecek bir yer haline getirmeyi düşünüyoruz. Bu sayede insanlar da bizim rolümüzü görecekler ve bizi seveceklerini düşünüyoruz. Bu barın açılması hem birliğimiz açısından hemde rol açısından güzel bir ortam olacak.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (Tanışma rolleri, freestyle, box, zar duelloları, danslar, şarkının altında içkiler, Şarkı söylemeyi bilenlerin rol olarak belirli bir para karşılığında şarkı söylemeleri DJ'ler ve benzeri işler, kendi açımızdan İl-Legal işler sağlamak bunların içinde; Meth, silah, kara para gibi işleri çevireceğiz." Bu işleri barı herkese açık yaptığımızda bu İl-legal asla olmayacak. Üst katta insanların huzurunu ve güvenliğini sağlayıp polislere bu işi yansıtmamak, onun haricinde alt kısımda çeşitli çete adına dostluklar ve toplantılar düzenleneceği çeteye katılmak isteyenlerin burada ve mahallede takılması gerekip öyle alınacağı yani burada aktiflik sağlamaları gerekiyor. Daha bir sürü rol planlarımız var fakat şuanda aklıma hepsi gelmedi gelenleri yazdım.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (Las Colinas'ta aktif bir rol ortamı sağlamak, mahalleyi aktif tutmak belirli alan çerçevesinde bar tanıtımına birlik tanıtımına roller çıkartmak, sokaktan sesler verip güzel bir ortam oluşturmak insanların sıkmaya yönelik hareketlerindense gelip buraya aktif güzel bir rol ortamına dahil olmasını sağlamak. Bulunduğum bölgenin ününü arttırıp çeteyi daha çok kişiye tanıtmak hedefimiz olacak ve belirli turnuvalar ve çekilişler düzenleyip insanların buraya yönelmesini sağlayacağız. Hedefimiz olarak burayı çok daha işlek bir sokak haline getirmek kendimizi ünlendirmek olacak, insanları iyicene role teşvik edeceğiz. Rol açısından güzel, işler ve hareketli olacağından eminim.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "ReauS"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 
[/divbox]

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Reaus - Blake Ranger Bar
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2020, 10:46:54 »
Şablondaki hatalar ve sicil sebebiyle reddedildi.