Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Russell. | Reddington Candelaria Bar

Başlatan Luanvice, 27 Haziran 2020, 03:12:42
Okunma sayısı 467 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Russell. | Reddington Candelaria Bar
« : 27 Haziran 2020, 03:12:42 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Rina-RP haricinde hiçbir oyun oynamıyorum.Sabahları genel olarak rol editleri ve rol planları ile uğraşıyorum bu yüzden Bar ile akşamları ilgilenebiliyorum.Bar'a yaklaşık 6 saat civarı vakit ayırabilirim.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (477.40, -1501.72, 20.54, 87.34)

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.03:İş yeri adı: (Reddington Candelaria Bar)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Bar)

2.05:İş yeri interioru: (Beryozka)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime)
24 Temmuz 1987 yılında İtalya Sicilya'da doğdu.Ailenin Ezio'dan sonraki en büyük ağabeyi.Küçüklüğünde sürekli sorun çıkartan bir çocuktu ve hiç rahat durmazdı.Sonralardan yavaş yavaş efendi ve mütevazi olmaya başladı, aklını kullanmaya başladı.Silvio, Ailenin en zeki çocuklarından biri.12 Yaşında Rusyaya geldi ve Rusyayı öğrendi, benimsedi ve alıştı.İkinci milleyeti Rusya oldu ve yaklaşık 15 yıl Rusyada yaşadı. 20 Yaşına geldiğinde babası silah kullanmayı öğretti, işleri, kumarı ve ticareti öğretti.Silvio, babası öldükten sonra tekrar Temel Üretim Yapılanmasını oluşturabilmek için İtalyaya gitti.İtalyada bir aile ile ticaret sırasında aile lideri ile tartışmaya girdi ve Aile liderini vurdu.Sonrasında polis tarafından yakalandı, Üretim Yapılanması İtalyada askıya alındı.Silvio hapishaneye girdi, çok geçmeden Ezio hapishaneden çıkartıp yanına aldı.Sonrasında sürpriz bir şekilde Santos'a geldi.Santos'a geldikten sonra Alice Reddington'un ölüm haberini aldı ve bu durum onu baya üzdü.Sonrasında Ezio, işleri Silvio'Ya devretti.Karakterim Silvio, işleri ele almaya başladı ve Santos'ta aileyi ve şirketi daha da büyütmeye çalışıyor.Alice öldükten sonra Santos'taki tüm planlamalar Silvio'ya geçti ve Silvio Bar meselesini ele aldı.Planda bir değişiklik yapmadan üretimlere devam edecek.Karakterim Rusyada ve italyada çoğu kez iş yapmış ünlü bir adam diyebilirim, neredeyse tüm rus ve italyan iş adamları tanıyor.Parayı aklamayı iyi biliyor ve yaptığı ticaretlerden çok iyi para kazanmış biri, işinde tecrübeli ve deneyimli.Bu yüzden Santos'ta işleri yürütüyor ve aileyi bir adım öne attırmaya çalışıyor.Bar açıldıktan sonra planlarını daha da büyütücek ve farklı işlere yönelecek.Bar'ı temel merkez olarak ayarlayacak ve bu sayede Şirketin temel bölgesi bar olacak.Silvio, yasadışı işleri Bar'da yapmayı düşünmediği için Bar sadece küçük bir gelir kaynağı olacak ve şirketin büyümesini sağlayacak.Yasadışı işlerin o bölgede yapılması çok dikkat çekebiliceği için bölge dışında işlere devam edecek.B

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (OOC:İlk öncelikle Reddington Industries bir Üretim Firması olarak geçiyor ve Alkol üretimleri yapıp halka sunuyor.Alkol satışlarını ilerletmek ve yapılanmanın temelini oluşturmak için bir işyerine ihtiyaç var.Yapılanma gereği alkol üretimleri Bar'da sunulucak, özel misafirlere servis edilicek.Bu sayede ilk önce temel yapının ilk bölümü oluşacak, insanlar alkolleri sevdiği zaman ve işyeri büyüdüğü zaman asıl üretimlere başlanacak.Birçok özel misafir getirilicek, özel misafirler genel olarak illegal birlikler ve başkanları olacak.İşyeri büyüyüp, iyice tanındıktan sonra üretimleri silah ve uyuşturucu olarak yapacağız.İşyerinde edindiğimiz dostlara satışa sunacağız ve ek olarak farklı bölgelerde bir yapılanma oluşturup satışları devam ettireceğiz.Ek olarak bu işyeri aslında bir ofis olarakta geçecek, sevkiyatların ve planlamalar bu işyerinde yapılıcak.Alkol sevkiyatları direkt olarak bu işyeri üzerinden devam edecek.Eğlence konusuna gelecek olursak işyerimizde okadar sevkiyat vs. dönecek fakat gerçektende bir işyeri yapacağız.Bir Bar yapacağız.Diğer barlardan ziyade kendimiz gerçekten Bar yönetme rollerini vs. yansıtabiliceğimizi düşünüyoruz.Barımızda gerçekten eğlence olacak, üretilen alkoller partiye gelen insanlara sunulacak.Genel rol planımız bu yönde.)

IC:Alice Reddington öldükten sonra Antonio Reddington sarsıldı ve işlerden koptu.Alice, Ailenin ve şirketin Santos ve Amerika için kilit ismiydi.Antonio işlerden yavaş yavaş kopmaya başlayınca Silvio işleri devralmak için Ezio tarafından Santos'a gönderildi.Santos'a gönderilmesinin ardından işlere hızlıca başladı.Bar, tamamen Alice'nin üstüne kurulu olacak ve üretilen alkolleri satarak Temel üretim yapılanmasının temelini atacaktı.Alice öldükten sonra Bar meseleside Silvio'ya kaldı.Silvio, planda değişiklik yapmadan Barı açmak ve üretilen alkolleri barda satmak istiyor.Bar'da şirketin özel görüşmeleride olacak ve birsüreliğine toplantılar Bar'da yapılıcak.Silvio, Bar'a yasa dışı birşeyler getirmeye pek sıcak bakmıyor.Bar'da şimdilik sadece genel olarak alkol satılıcak, üretilicek ve partiler verilicek.Ailenin gelir kaynaklarından biri olacak.Reddington Industries şirketi işlere başlamak için ilk olarak Bar açmayı hedefliyor.Bar açıldıktan sonra temel üretim yapılanması oluşacak ve şirket seri işlere devam edecek, şirket dahada büyüyücek.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (İlk öncelik olarak İşyerimizi büyütmek ve ismini duyurmak temel amacımız.İnsanlara işyerimiz büyüdüğü zaman gerçekten güzel rol imkanları sunacağız.Gerçekten Bar zevkini yaşatmak istiyoruz ve yaşatacağımızı düşünüyoruz.Ek olarak Bar sadece bar olmayacağı için, aynı zamanda Reddington Industries şirketinin temel yapısını oluşturmak için açtığı Bar'da birçok farklı rol olacak, birliğe alım satım, önemli toplantılar vs. olacak.İşyerimiz özel olarak rezerve edilicek, özel alkoller sunulacağı için insanlara farklı düzeyde roller yaşatmak istiyoruz.Ek olarak insanlar bu Bar'ın şirket olduğunu tamamen bilecek.Bar'ımızda çalışmak isteyenler ya da birliğimize katılmak isteyenler bu Bar'dan bize ulaşacak.Bar içerisinde farklı etkinliklerde yapılıcaktır, rol bilgisi yüksek olan çalışanlar alınıcak ki insanların bu barı beğenmesini ve düzgün rol yapmasını sağlayacağı bir ortam oluşturucağız.Etkinliklerimiz , partiler vs. sürekli olarak her gece yapacağız, bar sık sık aktif olacak.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (İşyerimizin bulunduğu bölgeye renk katacak, Rodeo Sokağında sürekli olarak işyerleri açıldı kapandı fakat biz o sokağa işyerini açıp kalıcı olmayı hedefliyoruz.Bölgedeki aktifliği arttırmak ve bölgedeki en kaliteli bar olmak istiyoruz.O sokak gerçekten insanlar için harika bir yer, konumuda güzel bir noktada.İnsanların araç park edebiliceği yerler vs. bulunuyor ve yol ortasında değil.Bu yüzden insanlar çok rahat bir şekilde araç derdi vs. yaşamadan eğlenip gidebilicekler.Ek olarak bulunduğumuz bölgenin konumu çok iyi, aktifliği bir tık daha arttırmayı hedefliyoruz.Bar içerisinde kaliteli roller döndüreceğiz.Bulunduğumuz bölge etrafında birsürü bar var fakat biz en kaliteli rol yapan ya da kalıcı bir bar oluşturmayı planlıyoruz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Russell; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Ynt: Russell. | Reddington Candelaria Bar
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2020, 12:28:14 »
3.01 istenilen kelime sayısına erişmemiş, güncelleyin.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2020, 14:09:00 »
3.01 istenilen kelime sayısına erişmemiş, güncelleyin.
Güncellendi ve düzenlendi.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #3 : 29 Haziran 2020, 22:07:58 »
Lokasyon uyumsuz, ya interioru değiştirin yada lokasyonu.

@Russell

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2020, 00:47:59 »
Lokasyon uyumsuz, ya interioru değiştirin yada lokasyonu.

@Russell
Lokasyon güncellendi, interior aynı.Fakat şöyle bir olay var ki Başvuruyu Alice Reddington karakter ile attım fakat Alice CK oldu ve yerine Silvio Reddington geldi.Rol planında çok fazla değişiklik olmayacak Alice öldüğü için birkaç şey değişecek sadece.Yeni bar başvurusu atmam gerekiyor mu? Sorun olur mu?

Ek olarak Rodeo Sokağında yaptığımız birkaç rol.

Ek olarak buraya tıklayarakta birlik tanıtımımıza gidebilir ve Rodeo Sokağına olan ilgimizi ve aktifliğimizi görebilirsiniz.

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:
Spoiler:

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 02 Temmuz 2020, 03:25:05 »
Başvuru eski karakterim Alice Reddington üzerine kuruluydu.Alice Reddington CK oldu ve Silvio Reddington'a geçiş yaptım.

İşyeri başvurusu güncellendi, rol planlamasında vs. ufak değişiklikler yaptım.Başvuruyu yeni karakterime göre değiştirdim.Ek olarak bölge etrafındaki rollerimizide bir üstteki ileti üzerinden paylaşacağım.

Çevrimdışı Nova.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Boone Lv.29
Son giriş: 22 Aralık 2024, 17:33
Toplam oynama: 221 gün, 4 saat
Son giriş: 27 Ağustos 2024, 00:00
Toplam oynama: 20 gün, 19 saat
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 23:56
Toplam oynama: 2 gün, 20 saat
« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2020, 22:02:28 »
Başarılar

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #7 : 05 Temmuz 2020, 23:58:41 »
Başvuru sicilinizden dolayı reddedilmiştir.