Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Xavier_Matthew, Clyde_Cacarov, Rinat Khasanyov, Thomas Joseph - CK Talebi

Başlatan Elif, 26 Haziran 2020, 21:59:22
Okunma sayısı 608 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Helena Rascalova ve Santino Pellegrini (Şahsım ve birliğimiz adına)
Seviye: 19, 18

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Xavier Matthew, Clyde Cacarov, Rinat Khasanyanov, Thomas Joseph
Seviyesi:  20,19,15

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 26.06.2020 / 25.06.2020 22.49 (Xavier Matthew gidişatının ilk kısmı.)
Olay Saati: 20.49-21.15 (İki ayrı saat Clyde için)
Yaşadığınız olayı anlatınız: Oyuna girdiğimde Clyde_Cacarov ve Max_Andreas karakterleri Pellegrini Crime Family hoodumuzun içinde ofisimizde yakalanmış vaziyette gördüm. Blackpool üyeleriyle IC olarak bir düşmanlık söz konusudur. Dün gece Tommy Cassidy kaçırılmıştı. Öncesinde Pellegrini Ailesine karşı hakaret içerici sözler sarf edilmişti. Sonrasında şahsıma Xavier Matthew tarafından hakaret edildi. Ardından Clyde karakteri kaçırılınca aynı hakaret tarafıma bir kez daha edildi. Xavier'in ettiği hakaretlerin bir bedeli olmalıdır. Biz onaylı bir birliğiz ve zamanında Pellegrini Crime Family onaysız iken Blackpool'a haraç ödemiştir. Bu birlikler haraç ödemediği gibi ailemize hakaretler yağdırmaktadır. Aynı birlik üyeleri benim şahsıma hakaret etmekte ve ailemiz vesilesiyle bize karşı IC olarak saygısızlık yapmaktadır.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Clyde Cacarov karakteri hoodumuz içinde, ofiste kullandığı cümleyle bağlı olmasına rağmen fear rp ihlali yapmaktadır. Olay süreklilik arz ettiği için diğer ssleri de attım. Kendisi Blackpool birlik üyesidir. Aile üyelerimiz tarafından ele geçirilmiş ve ilk ssde fear rp ihlali yapmıştır. Daha sonra attığım ssler olayın üzerinden yaklaşık 25 dakika sonra telefonla aramasıyla gerçekleşmiştir. Öncelikle şahsı başka bir karakter sandım ancak sonra tavırlarından o olduğunu teyit ettim. 3255120 Numarasıyla beni arayan kişi Clyde_Cacarov karakteridir. Kendisi hem fear rp ihlal etmiş olup hem de sonrasında karakterime onur kırıcı düzeyde aşırı ağır hakaretlerde bulunmuştur. Kendisini bizzat öldürmek istiyorum. CK talebini bu yüzden onun adına açıyorum. Xavier karakterini öldürmek isteme nedenim, her ne sebep olursa olsun şahsıma birlikten dolayı ettiği hakaretlerdir. Ayrıca kendisi beni telefondan IC olarak tehdit etmektedir. Benim ölüm emrimi verdiğini ilan etmektedir. Daha önce bana karşı "Siktir git" tarzı bir üslupla da konuştu. SSLeri ayrı ayrı atacağım. İkisi için CK talebi istiyorum. Xavier Matthew süregelen bir rolle beni IC olarak ölümle tehdit etmiştir. Onaysız bir birlik onaylı bir birliğin yetkilisini tehdit etmektedir. Ayrıca aşağıdaki ssde Santino Pellegrini karakterine de ağır derecede hakaret etmektedir. Güçlü bir ailenin itibarını sarsacak düzeyde yapılan bir hakarettir. Ayrıca  şahsıma yapılan bir tehdit söz konusudur. Clyde karakteri de fear rp yapmamış rol sonrasında telefonla şahsıma onur kırıcı ve aşırı aşağılayıcı düzeyde hakaretler etmiştir. CK talebini bu gerekçeyle açıyorum. Rinat Khasanyanov, onur kırıcı tavrını da aynı şekilde Blackpoollar için sürdürmektedir. Thomas Joseph de ofisin önüne gelmiş ve fear rp ihlali yapıp "Piçler" diyerek bağırıp kaçmıştır. Bunları sürekli sürdürüyorlar. CK Talebimiz bu yüzden. Sabır sınıyorlar resmen. Hoodda rk edince de bir şey olmuyor açıkçası. CK yetkimiz olmalı diye düşünüyorum.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet(Clyde İçin) Xavier IC olarak beni tehdit etmekte.
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Evet(Clyde için) Xavier IC olarak beni tehdit etmekte.
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)
Clyde_Cacarov ile Alakalı SSLER

Yeni SSLER Eklendi, Telsizden de aynı şekilde terbiyesizliğe devam ediliyor.

Xavier Matthew ile Alakalı SSLER
İlk ss uzlaşma rolünden sonra verdiği tavırdır. 999987 Xavier Matthew'in telefon numarasıdır. Sonrakiler Clyde karakteri kaçırıldığı esnadaki telefon görüşmeleridir.Ben insanların her seferinde hakaret içerici tavırlarını dinlemek zorunda değilim. Burada dengeli şartlarda bir rol gösteriyoruz. Kimseye böyle hakaret etmiyorum. CK edilmeyi hak ediyorlar. Xavier için IC olarak karakterimi tehdit ettiği için öldürmek istiyorum. Sürekli risk altında yaşayamam. Ölüm emrimi vereni yok etmek isterim. CK sebebim bu yüzdendir. Ki gün içerisinde karakterime saldırı oluyor, tedbirli davranmazsam başıma bir şeyler gelebilir.

Kanıtlar (Video)
*Varsa youtube videonuzun linkini buraya yapıştırın, yoksa bu yazıyı silerek boş bırakın*

Çevrimdışı Hog Butcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 05 Haziran 2023, 20:34
Toplam oynama: 130 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Helena_Rascalova - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2020, 00:03:17 »
Başlığı değiştiriniz, kendi isminizi yazmışsınız.
 CK etmek istediğiniz oyuncunun adını yazınız.

XXXX_XXXX -CK talebi

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Ynt: Xavier_Matthew, Clyde_Cacarov - CK Talebi
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2020, 00:08:09 »
Başlığı değiştiriniz, kendi isminizi yazmışsınız.
 CK etmek istediğiniz oyuncunun adını yazınız.

XXXX_XXXX -CK talebi

Şahısların adı konu başlığına yazıldı, güncellendi. Teşekkürler.

Çevrimdışı Stachs

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Mart 2024, 14:09
Toplam oynama: 5 gün, 12 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Mart 2023, 23:50
Toplam oynama: 232 gün, 3 saat
Köken: Alman
Son giriş: 19 Mart 2024, 23:39
Toplam oynama: 22 gün, 20 saat
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2020, 00:13:22 »

Çevrimdışı Stachs

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Mart 2024, 14:09
Toplam oynama: 5 gün, 12 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Mart 2023, 23:50
Toplam oynama: 232 gün, 3 saat
Köken: Alman
Son giriş: 19 Mart 2024, 23:39
Toplam oynama: 22 gün, 20 saat
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2020, 00:14:18 »
Clyde_Cacarov Hood içerisinde Fear Rp ihlalini yapıyor, onun göz önünde bulundurulmasını rica ediyorum.

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 14 Ekim 2022, 01:13
Toplam oynama: 142 gün, 21 saat
Fear-rp ihlalleri yapılıyorsa, şikayet açıyorsunuz, hakaret etmesi bir CK sebebi değil, red edildi.