Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
1.01: Ofis koordinatları(/pos): (914.23, -1003.53, 38.00, 178.56
)1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:Uzun Cevaplı Sorular:1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Ufak ofis 11.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Şehirde/sunucuda yeni bir konsept adına tablo satan bir yer açmaya karar verdim interior olarak map yaptırıyorum ve Ticket aracılığı ile ekleteceğim. Serverde yenilik ve güzel roller adına bu başvuruyu açmaya karar verdim. Lazarus'un hayali ve baba mesleği olan tablo satan bir dükkan açmasıydı. Babası tarihten kalma tabloları satan bir adamdı ve Lazarus 10 yaşındayken hayatını karısı ile kaybederek Lazarus'u tek bıraktılar. Lazarus'un babasının şerefi üzerine mesleğini devam ettirmek adına kendine bir mekan açmaya karar verir. Sunucuda keyifli roller döneceğine ve kendi şahsi üzerime konuşarak rolle kazanç elde etmek istiyorum. Hem rol hem kazanç istediğim şey bu zaten, bende bu ofisi açıp sunucuya yenilik getirerek insanların daha çok rol yapmasını ve rolden zevk almalarını istiyorum. Kısaca sunucuya bir yenilik gelmesi gerektiğini düşündüm ve bende bu başvuruyu açtım. Lazarus'un arkadaşı olan Dean ile birlikte ofisi işletmeyi planlıyor. Tabloları güvenle, devlet izini ile ucuzdan alıp pahalıya satma gibi bir hayalleri mevcut. Eğer konsept tutarsa ofis için bir araç almayı planlıyorum böylece insanlar eve teslimat yaptırabilcek eğer konsept çok çok tutarsa internet sayfası açıp kargo bile yollamayı düşünüyorum. Bu tablo satış yerinde herhangi bir İl-legal faaliyet bulundurmayacağım her şey legal ve temiz olucak. Standart bir iş yeri fakat şehire kendimizi kanıtlayıp gelişmeyi umarak ikinci ofiside açmayı planlıyoruz.1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimi tablo satan bir işyeri yapmayı planlıyorum, kendime bir mapper buldum ve map yapmakta. Ticket aracalığı ile yükletip, rollerime daha güzel yapma hayali kuruyorum. Ofiste kesinlikle il-legal bir şey bulundurulmayacak. Ofisi kısaca tablo satan bir yer olarak açmayı planladım. Rolle kazanç yapacağım, cebime bir para gireceğini sanmıyorum çoğunluğu çalışanlara, ofisin ücreti, reklamlar vesayre gibi şeylere gidecek ve sırf rol için açıyorum. Sunucuya yeni bir konsept lazımdı ve ben açıyorum. Ofiste tablo satarken bir yandan alımı dahi olucak yani biri gelip bende tablo var bunu kaça alırsın veayre roller dönebilecek. Ofiste çocuklara, yaşlılara veya diğer bireylere müze gibi gezme fırsatı dahi verilebilecek. Ofisimi sırf rol için açıyorum emin olabilirsiniz.1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofis açma sebebim sunucuda/şehirde konsept eksikliği olduğunu düşündüm böylece tablo satan,alan ve ek olarak müze dahi olucak insanlar sadece satın almaya veya satmaya gelmeyecek gezip çıkabilirler. Ofis açma sebebimin bir şeyi daha ise önceden bar açtım, kulüp açtım vesayre fakat ofis hiç açmadım ve böyle bir işe girdim tablo satan bir yerin bar başvurusu değilde ofis daha realistik olacağını düşündüm. Herkes bar işletirken ben başka bir şey yapmak istedim bazıları mücevher satıyordu bende tablo satıyım dedim güzel rol döndürmek adına mapper buldum ve onun yardımı ile ofis açıyorum. Ofis açmamın bir nedeni daha ise konumu ve binanın dış görünüşü ofis tarzında ve lüks bir yere benzeyerek tablo dükkanı açabilmek için uygun gördüm. İnsanların ofisi ve konumu beğeneceği için ve konsepti beğeneceği için ofis başvurusu açıyorum. Dediğim gibi serverde ve şehirde böyle konsept gerekli ofisin ve mekanın uygunluğu adına ofis başvurusu açıyorum. Umarım konsept ve ofis başvurum kabul olur.
Ben, "NoMercy"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.