1.5 yıldır bu işin içerisindeyiz ve 1.5 yıldır emek veriyoruz birşeyler başarmak için. Bu süre boyunca bizimle hem oyuncular hem de yönetim uğraştı. Fierro birliğindeyken birşeyler başarma kıvamına geldiğimizde birliğimiz sebepsiz yere kapanmıştı verdiğimiz emekler boşa gitmişti, yep yeni ter temiz bir sayfa açmak istedik ve çerkes konsepti ile başladık soy adını çerkes alamazdık türçeye giriyodu ingilizcesini de almadık kendi uydurduğumuz cherkes soy adını aldık ve bundan tam 6 ay sonra hiçbir ikazda bulunmadan kilitli soy ad diye bizi uzaklaştırdılar. Oyunda herkes benzer soy isimleri kullanıyorlar zaten. Biz tam bişeyler başarmaya başladığımızda önümüze engel konuluyor, emeklerimiz hiçe sayılıyor. Biz günde 1 sayfa çok rahat atlıyoruz zamanı geliyor 2 sayfa atlıyoruz. Söylenecek çok söz var ama söyleyemiyorum, bizle uğraşmaya devam ettiğiniz sürece biz de pes etmeyeceğiz ve hedeflerimize istikrarlı bir şekilde ulaşacağız. Bizim emeklerimizi hiçe sayıp şikayet açan arkadaşa da sevgiler, bizimle konuşmak yerine emek çalmayı tercih etmiş bişey demiyorum karakter meselesi ama yılmayacağız ve başaracağız.