Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Cherkes Mafia

Başlatan emresezer07, 25 Haziran 2020, 21:05:04
Okunma sayısı 93001 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kesmak

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Ocak 2022, 13:11
Toplam oynama: 81 gün, 23 saat
Birlik: *** GSC
Ynt: Cherkes Mafia
« Yanıtla #40 : 29 Haziran 2020, 14:37:23 »
gereksiz divboxları sil

Çevrimdışı !ŞAH

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Ağustos 2022, 00:42
Toplam oynama: 110 gün, 0 saat
« Yanıtla #41 : 29 Haziran 2020, 22:20:58 »

Çevrimdışı !ŞAH

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #42 : 29 Haziran 2020, 22:23:05 »
Hayatımda ilk defa rol editledim bir sonraki daha iyi olur üzerine kata kata ilerleyeceğim :)

Çevrimdışı Svarog

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Kasım 2020, 19:11
Toplam oynama: 50 gün, 15 saat
« Yanıtla #43 : 29 Haziran 2020, 22:26:52 »

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
« Yanıtla #44 : 29 Haziran 2020, 23:18:06 »
Sabit siyah renk üzerinde beyaz yazı rengi ve sarı- kırmızı tonlarında açık ve güzellik katacak renkler kullansanız daha hoş olur.

Çevrimdışı El patron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Temmuz 2022, 23:43
Toplam oynama: 49 gün, 11 saat
« Yanıtla #45 : 30 Haziran 2020, 02:30:31 »
Öncelikle başarılar Meksika Alfa Karteli adına başarılar diliyorum.Roleplay yapan insanlar görmek güzel ama ufak tefek kusurlar var dış mekan seçiminiz çok kötü (Son roldeki barakalar)Yani hangi kültür olursa olsun orada bir mafya ailesi konaklamaz masa toplantısı yapmaz tavsiyem ofiste çektiğiniz iç mekan rollerine geri dönün yada düzgün bir malikanede dış mekan rolü çekin ikinci husus çerkez konsepti hakkında bilgim yok ama araştırma yaptım illegal bir düzenleri yok yani varolmayan türk rollerini anımsatan bir konsept kötü bence yanlış anlamayın emeğiniz boşa gitmesin diye dostça bir tavsiye kaldı ki sunucuda bir sürü eksik klasik mafya kültürü boşluğu var bence yol yakınken kültür Konseptinizi değiştirin zaten rollerinize çerkez kültürünü yansıtan bir şey görmedim tekrar başarılar diliyorum...

Çevrimdışı !ŞAH

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #46 : 30 Haziran 2020, 03:34:00 »
Öncelikle başarılar Meksika Alfa Karteli adına başarılar diliyorum.Roleplay yapan insanlar görmek güzel ama ufak tefek kusurlar var dış mekan seçiminiz çok kötü (Son roldeki barakalar)Yani hangi kültür olursa olsun orada bir mafya ailesi konaklamaz masa toplantısı yapmaz tavsiyem ofiste çektiğiniz iç mekan rollerine geri dönün yada düzgün bir malikanede dış mekan rolü çekin ikinci husus çerkez konsepti hakkında bilgim yok ama araştırma yaptım illegal bir düzenleri yok yani varolmayan türk rollerini anımsatan bir konsept kötü bence yanlış anlamayın emeğiniz boşa gitmesin diye dostça bir tavsiye kaldı ki sunucuda bir sürü eksik klasik mafya kültürü boşluğu var bence yol yakınken kültür Konseptinizi değiştirin zaten rollerinize çerkez kültürünü yansıtan bir şey görmedim tekrar başarılar diliyorum...
Güzel yorumun için teşekkür ederiz söylediklerini dikkate alacağız kültürden söz etmişken sunucuda rus amerikan vb rolleri yapanların hepsi aynı rolleri yapıyorlar yörelerini yansıtmıyorlar. Aynı zamanda çerkesler türk değildir türk rolü olması imkansız. Dış mekan olayına dönecek olursak oraya misafirliğe gidiyoruz mafyayız orda burda toplanılmaz tenha kuytu köşe seçiyoruz sonuçta patronuz kendimizi garantiye almamız lazım. Herkes klasikleşmiş rolleri tercih ediyor, biz kendi adımıza ve sunucu adına güzel bir konsept eklemek istedik. Rollere çerkes sistemi ile girersek o işin içinden çıkamayız sonuçta Santostayız ve oraya ayak uydurmak gerekir. Tekrardan yorumunuz için teşekkür ederiz söylediklerinizi dikkate alacağız. :)

Çevrimdışı !ŞAH

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #47 : 30 Haziran 2020, 03:35:21 »
Sabit siyah renk üzerinde beyaz yazı rengi ve sarı- kırmızı tonlarında açık ve güzellik katacak renkler kullansanız daha hoş olur.
Dikkate alacağız :)

Çevrimdışı Svarog

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: