Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Russell | Reddington Candelaria Bar

Başlatan Luanvice, 25 Haziran 2020, 05:59:28
Okunma sayısı 175 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Russell | Reddington Candelaria Bar
« : 25 Haziran 2020, 05:59:28 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Rina-RolePlay haricinde farklı hiçbir oyun oynamıyorum ve hergün evdeyim.Bu yüzden 1 haftada full oyundayım diyebilirim, günde en az 18 Saat oyundayım diğer durumlarda AFK bırakıyorum ya da çıkıp bilgisayarı dinlendiriyorum.Bar'a çok rahat zaman ayırabiliceğimi düşünüyorum.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 1290.85, -1160.56, 23.96, 178.46

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.03:İş yeri adı: (Reddington Candelaria Bar)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Bar)

2.05:İş yeri interioru: (Beryozka)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Karakterim Alice Reddington, ailesini 5 yaşında kaybetti ve sokaklara düştü.Sokağa düştüğü zaman Antonio adında bir çocukla tanıştı.Sonrasında yıllar geçti, Alice Antonio'nun ailesi ile çalışıyordu.Antonio'nun ailesi iş adamlarıydı, ticaret ve üretim yapıyorlardı.Antonio ile Alice sürekli olarak birlikte çalışıyorlardı.Alice pis işlerden uzak tamamen temiz bir kadındı yani en azından öyle gözüküyordu.Reddington ailesi alkol üretimi ve ticaret işini Alice'ye verdi, Alice alkol üretim ve ticaretleri ile ilgilenirken Reddington aileside yasadışı ticaretle ilgileniyordu.Alice temiz bir kadın gibi gözüktüğü ve sadece alkol üretip parasını kazanan bir kadın gibi gözüktüğü için Reddington ailesinin işleri çok rahat yürüyordu.Antonio ve Alice ticaretlerden ve üretimlerden büyük miktarlarda para biriktirmiş ve evlenmişlerdi.Antonio'nun babasının işleri 2019 yılında çöktü ve tamamen kapandı.Antonio ve Alice, işleri yönetebilmek adına Santos'a geldi ve eski taktiği yapmaya başlayacaklar.Alice temiz olduğu için bar ve ofis açabilirdi bu sayede Antonio'da arkasından yasadışı üretim ve ticaret yapabilicekti.Alice ve Antonio biriktirdiği yüklü miktar para ile Bar ve Ofis açacak ve işleri yönetecek.Alice, Ofis ve bar ile ilgilenirken Antonio ise sevkiyatlar ile ilgilenecek.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (OOC: İşyerimizin rol planına gelecek olursak, işyerimiz sadece eğlenmek için açmıyoruz.İşyerimizde tabiki eğleneceğiz fakat işyerinde de ticaret dönecek.Üretilen alkoller işyerinde ticarete sunulacak ve satılacak, parti verildiği zaman ailenin özel üretimi olan alkoller sipariş verilecek ve sadece tek tek değil kutular ile ülkenin farklı noktalarında bu işyeri üzerinden dağıtıma çıkacak.Bu işyeri sayesinde hem insanlar eğlenecek hemde aile alkol satışları yaparak az da olsa gelir sağlayacak.Ek olarak farklı aileler ile görüşmeleri bazen Bar'da yapacağız, özel misafirler çağırıcağız ve doğru/düzgün şekilde ilerleyeceğiz.Bar içerisinde de ticaretler dönecek ek olarak Bar'ı özel olarak başkaları için rezerve edeceğiz.Bar içerisinde  )
IC: İşyerimiz tamamen insanları en iyi kalitede eğlendirebilmek için açılacaktır.Özel üretim olan alkollerimiz ile insanlar artık sürekli aynı türde alkoller değilde tadları farklı olan ve farklı türde üretilen alkolleri tadacaklar.Hem eğlenecek hemde alkollerin tadını çıkarabilicek.Alkollerimiz kutular halindede evlerinize özel olarak gönderilebilicek.Sınırsız düzeyde alkollerimiz ve eğlencelerimiz olacaktır.Diğer barlar gibi sadece müzik ve alkol sunmayı düşünmüyoruz, bizim alkollerimiz özel olacak, özel olarak sizlerle en iyi şekilde ilgilenecek çalışanlarımız olacaktır.Ek olarak işyerimizde VIP bölümlerde olacak, bar'ımız sizlere belirli bir ücret karşılığında özel olarak rezerve edilicek.Çalışanlarımız tamamen sizinle en iyi şekilde ilgilenicek insanlar olacak.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (İşyerimizde oyunculara ilk öncelikle farklı roller çevirmeyi düşünüyoruz.Yani şöyle, Bar'a gelip sadece müzik dinliyim, dans ediyim veya /satinal ile alkol alıp kafa buliyim rolleri yaptırmayı düşünmüyoruz, tabi oyuncular kendi halinde yapabilir fakat biz işyerine gelen oyuncular ile özel alkoller sipariş edeceğiz ve işyeri içerisinde gizli kumar gibi roller döndürmeyi düşünüyoruz.İşyerinde güzel roller dönmesi için depo kısmında kumar bile oynatılabilicektir.Ek olarak bazı büyük iş adamları ya da ajans sahiplerinide işyerinde ağırlamayı düşünüyoruz bu sayede güzel roller çıkabiliceğine inanıyoruz.Ek olarak troll yapan veya roller'i baltalayan kişileri direk olarak bar'dan çıkaracağız, çalışanlar olarak gerçekten rol bilen insanları alacağız ve çalıştırıcağız.DJ olsun, Barmen olsun, Güvenlik olsun vs. Bar içerisinde gerçekten güzel ve kaliteli rolleri ön plana sokacağımıza inanıyorum.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (İnsanlar farklı roller katmayı düşünüyoruz.İşyerinde gizli kumar, alkol satışları, zevkli müzikler ve sınırsız eğlence planlıyoruz.Biz aktif bir bar olacağımız için tek/tük değilde sıkça bar açacağız ve partiler vereceğiz.İnsanlar'a sürekli farklı barlara gidip müzik dinleyip sıkılıp geri çıkmasını engelleyeceğiz, barımıza gelen herkese farklı roller çevirip eğlendireceğiz ve sık sık aktif olacağız.Özel olarak bar'ı rezerve edeceğiz, vip localar olacak.Kaliteli ve güzel roller çevireceğiz ve insanların gerçekten "Bar Zevki" yaşatmaya çalışacağız, gerçekten bir bar'a gitmiş gibi olacak ve müziksiz tek bir dakika olmayacak.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Russell; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Russell | Reddington Candelaria Bar
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2020, 21:53:17 »
Gereksinimleri karşılamadığı için reddedildi.