Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

THYPZ - Wright Oto Kiralama

Başlatan THYPZ, 25 Haziran 2020, 02:59:03
Okunma sayısı 178 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı THYPZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Nisan 2024, 12:58
Toplam oynama: 106 gün, 7 saat
THYPZ - Wright Oto Kiralama
« : 25 Haziran 2020, 02:59:03 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 1229.72, 184.18, 20.00, 113.04

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Küçük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Güzel rol ortamı olsun diye ofis istiyorum. Oyunculara rol yaparak oto kiralama şansı vermek istiyorum. Herkes her aracı alamıyor ve binemiyor saatlik ve günlük araba vermeyi planlıyorum Düzenli reklam vererek insanları bilgilendirerek yüksek rol ortamı oluşturmayı amaçlıyorum ve her tür araç alarak oyunda her türlü araçların kullanılmasına'da amaçlayarak bir ofis ve açarak bunun yanında garaj alarak güzel bir ortam oluşturarak insanlara araç kiralama rolü yapmak istiyorum ofis açacağım yerde aktif rol ortamını artırmak amacı ile ofis açmak istiyorum hem insanların araç bulmasını kolaylaştırmak amacı ile kişilerin ayağına araç götürme özel şoför vb. rollerde yapmayı da alamayacaklara çok sayıda rol çıkarmayı amaçlıyorum kişiler bana ulaşması halinde onlara her tür araçların tahmin garantisini vereceğim onlara ek olarak özel şoför kapının önüne araç servisi taksi çeşitleri meslek yapacak arkadaşlarımıza tır ve kamyon tedarik edeceğim fiyat farkı olarak yolda kalanlara tamir imkanı ve hatta bizden hiç araç kiralamamış olmasına rağmen yolda kalanlara elden teslim anahtar vererek rol çeşitliliği oluşturacağım kişilerin istediği zaman istediği yerlere araç temini olacaktır ve böylelikle fazlasıyla rol çeşitliliği sağlayarak kişiler her türlü araç kiralama şansı tanıyacağım özel şoför gibi benzeri işleri yapması için bana yardımcı olacak elemanlar alacağım bu şekilde daha çok kişi rol yapma şansı kazanacak Ve böyle fazla kışın rol yapma imkanı sunacağım.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Herhangi bir araç almaya parası yetmeyenler için oto kiralama yani her türlü araçları kiralayacağım bir ofis açmayı düşünüyorum kişilerin bana ulaşması durumunda kapılarına servis araç ve özel şoför gibi ve benzeri bir sürü imkan sunarak yolda kalmaları durumunda kişilerin ayaklarına tamir hizmeti sunmayı ayrıyetten bizden araç kiralama almış olmalarına rağmen yolda kalmaları durumunda bize ulaşanlara ayaklarını araç götürmeyi ve bunları yaparken yalnız başıma olamayacağımı için yanıma eleman alarak kişilere hizmet sunmayı düşünüyorum lüks araçlara binme parası olmayanlara ucuz fiyata araç bulma imkan sağlayacağım tırcılık ve kamyonculuk yapanlara ucuz fiyata kamyon ve tır temin etmeyi düşünüyorum kişilerin işe başlarken zorlanmaması adına kamyon ve tırları ucuz fiyata vermeyi düşünüyorum.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Kişilerin ucuz bir fiyata araba helikopter yat özel jet gibi her türlü aracı ve helikopteri Santos halkına araç kiralayarak hem hiç arabasız kişi kalmasın hem de rol yapmayı hedefleyerek bir ofis açmayı düşünüyorum şehir dışında bulunan Montogomery kasabası ve ofis olarak açmak istediğim yer bunun için çok uygun hem rol yaparak para kazanacağım hem de Santos halkının ihtiyaçlarını gideceğim hem Montogomery iyi canlandırmak amacıyla yeni çıkan sistemler kullanılarak galericilik rolü yaparak yeni gelmiş sistemi kullanmak amacıyla ve Montogomery kasabası canlandırmak amacıyla santosa yakışır bir Galeri açmayı ve ofis açmayı düşünüyorum ve Montogomery kasabası bunun için çok uygun yanına bir garaj alarak orada bulunan araçların bakımını ve tamirini yapacağım bunlarda güzel roller çıkacağını düşünüyorum garaj içersinde arcı gösterim ofise gecerk kişiye anahtarı vereceğim oto galeri acark hem her türlü araca binme imkanım hemde bu araçlardan para kazmanma imkanımda olacak bu yüzden oto kiralama yapmak istiyorum oto kiralam güzel olacağını düşünüyorum tamir rolleri ile birlikte oto kiralam rolleri yapacağım ofisin önünde araç tamir yapabilirim.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "THYPZ"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: THYPZ - Wright Oto Kiralama
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2020, 22:38:17 »
Ofis başvurunuz kabul edildi ve eklendi. Ofis tanıtımınızı oluşturmak için 24 saatiniz var.

@Thypz