-Sezon 1 Reddington Industries, Salvatore Reddington tarafından ilk olarak 10 Temmuz 2010 yılında kuruldu.Temel amacı Dünya üzerinde temel üretim yapılanması oluşturmaktı.İlk olarak 2011 tarihinde çeşitli fabrikalar kurdu, tesisler inşa etti ve üretime başladı.İlk olarak Alkol üretimleri yapılmaya başlandı, 2013 yılına kadar çeşitli mekanlarda ve bölgelerde satışa sunuldu.Tarih 2014'ü gösterdiğinde Salvatore, yapılanmayı büyütmek ve parayı katlayabilmek için yasadışı olarak Silah, bomba ve uyuşturucu üretimlerine başladı.Temel Yapı oluştuğunda Almanya, Fransa, Amerika, Rusya, İtalya, Hollanda ve Ukrayna gibi ülkelerde büyük fabirkalar kurdu.Kurduğu fabrikalarda alkol üretirken, fabrikanın alt kısımlarına gizli tesliler kurdu ve yasadışı ticareti devam ettirdi.Yıl 2019' a geldiğinde Salvatore, parayı iyice katladı, temel üretim yapılanması tam anlamıyla oluştu.Yapılanma sürecinde aralarına sızan bir dedektif, tüm aileyi ve üretim yapılanmasını çökertti.
-Sezon 2 2019 Yılında işler çöktükten sonra, Salvatore'ın en büyük oğlu Ezio Reddington, Aileyi tekrar ayağa kaldırmak ve Temel yapılandırmayı yeniden oluşturmak için çalışmalara başladı.Ezio, ilk olarak kardeşleri Alessia, Silvio, Antonio'yu alarak temel adımları atmaya başladı.İlk olarak her kardeş farklı ülkede işleri büyütücekti.Antonio ve Silvio Amerika, Alessia ve Ezio ise Rusya'da yönetecekti, fakat işlerin temelini oluşturucakken Silvio büyük bir hata yaptı ve işleri çıkmaza soktu, ardından İtalya'da hapishaneye düştü.Ezio'da, Kardeşi Silvio'ya ders olması için bilerek hapishaneden çıkartmadı.Ezio ve Alessia Rusya'ya gitti.Antonio, karısı Alice'yi alarak işleri yönetmek adına Amerika/Santos'a geldi.
-Sezon 3 Ailenin en büyük ağabeyi Ezio, Silvio'yu sürpriz bir şekilde Rusya'dan Santos'a gönderdi.Alice Reddington ölümü ile Reddington ailesi sarsıldı.İşlerde sıkıntılar çıkmaya ve planlar değişmeye başladı.Ailenin en büyük ağabeyi Ezio, planları değiştirmeye ve aileyi yeniden toplamaya başladı.Ezio, Alice öldükten sonra Antonio'nun işleri batırabiliceğini ve bir süre agresif olacağını bildiği için işleri Silvio'nun devralmasını söyledi.Silvio ve Antonio Santos'ta işleri yürütürken, Ezio ve Alessia ise Rusyadan yönetmeye başladı.Reddington Industries, bu sürprizlerden sonra biraz sarsıldı ve yeniden toparlanmaya, daha güçlü dönmeye başladı.
-/+ Reddington Industries Reddington Industries, 2010 yılında Salvatore Reddington tarafından kuruldu ve 2019 yılında çöküşe gitti.Reddington kardeşler Ezio, Silvio, Antonio ve Alessia tekrar şirketi ayağa kaldırmak için bir araya geldi.Ezio, en büyük ağabey olduğu için tüm kardeşlerini topladı ve İtalyada buluştular.İtalyada şirketin tekrar ayaklanması ve işlere başlayabilmek için farklı planlar yaptılar.Ezio ve Alessia Rusya'ya gitti, Antonio ve Alice ise Santos'a gitti.Silvio o dönem bir hata yaparak hapise girdi, bir süre yattıktan sonra Ezio birkaç bağlantısı ile konuşup Silvio'yu hapisten çıkarttı.Alice, Santos'ta öldü ve Ezio, Silvio'yu Santos'a yolladı.Silvio Santos'a geldi ve işlere çok seri bir şekilde başladı.Silvio ilk olarak Alkol üretimi ve sevkiyatı ile başladı.Antonio'ya Alkol üretimi görevini verdi.Antonio, San Fierro sınırlarında bir üretim bölgesi kurup alkol üretmeye ve San Fierro içerisinde sevkiyat yapmaya başladı.Silvio, eğlence ve ticaret sektörüne bir adım atabilmek için Bar açtırmaya karar verdi.İlk olarak Bar açılıcak ve üretilen Alkoller orada satışa sunulucak.İşler sırasıyla ilerlemeye başlıyor, Silvio Bar'dan sonraki planı farklı sektörlere giriş yapmak.İlk olarak Temel Üretim Yapılanmasını oluşturabilmek için şirketin ve kendinin adını duyurmak istiyor.İsmini duyurduktan sonra ise diğer sekötürlere yönelerek seri iş ve yatırım yapmak istiyor.Ezio ise Rusya'da işlere çok rahat devam ediyor, Alessia ile birkaç fabrika kurdu ve silah, uyuşturucu, alkol gibi şeyleri üretip sevkiyatlara başladı.Rusya'da işler çok iyi gidiyor.Ezio, İtalyada da Reddington Industries'in tekrar ayaklandığını göstermek amacıyla Charles adında bir yakın adamını gönderdi.Charles'in amacı italyada belirli noktalara sevkiyatlar yapmaktı.İtalya ve Rusya'da işler iyi giderken, Santos'ta işler çıkmaza girdi..
Kurulduğu Tarih: 10.07.2010
Kurulduğu Yer: İtalya/Sicilya
Köken: Rus/İtalyan
Ülke/Şehir Amerika/Rusya /İtalya
Tür: Üretim Firması
Üretimler: Alkol , Silah , Uyuşturucu
Aktif Bölge: Rodeo Sokağı
Silvio Reddington
Amerika/Santos'ta şirketi yönetiyor.
Antonio Reddington
Amerika/Santos'ta şirketi yönetiyor.
Konsept!
Reddington Industries şirketi ve Ailesi tamamen Rus Asıllı İtalyanlardan oluşuyor.Asıl köken İtalyandır fakat Rusya'da bir okadar çok sevdikleri bir ülkedir.Yarı Rus'lardır.Konsept Reddington Industries adında bir şirket üzerine, bu şirket legal gibi gözüken fakat yasadışı iş yaparak Temel Üretim Yapılanması oluşturup Silah, Uyuşturucu ve her türlü Alkol üretip/satan ve ticaretini yapan bir şirket.Konsepte ve illegal birliğe biraz yeni olduğumuz için tam olarak İtalyan Aile Kültürünü yansıtamayacağız.Fakat yinede aile bir hiyerarşi üzerine kurulu olucak ve hiyerarşiye göre ilerleyecek.Bunuda ileri zamanlarda ilerleterek sisteme tam oturtmak istiyoruz.
Katılım!
Birliğe katılım IC olarak ilerlemektedir.Bizleri Rodeo Sokağında bulabilir ve Güvenlik reklamlarını vs. takip etmiş rolü yaparak veya farklı bir rol belirleyerek bize katılabilirsiniz.OOC alım direkt olarak yapmıyoruz.Katılmak isteyenler OOC olarak bana ulaşabilir fakat IC olarak rol çevirilir ve rol ilerlemesine bağlı olarak birliğe katılabilirsiniz.