Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Motorcu Rollerinde, yelek çalma olayı.

Başlatan aztec, 24 Haziran 2020, 00:55:59
Okunma sayısı 3129 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı morphose

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2023, 22:14
Toplam oynama: 34 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Sheldon Joll Lv.16
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Haziran 2023, 22:11
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Ynt: Motorcu Rollerinde, yelek çalma olayı.
« Yanıtla #60 : 04 Temmuz 2020, 11:49:39 »
Oyunun izin verdiği imkanlar kısıtlı olduğu için gerçek hayat gibi olmuyor, o yüzden savaşlarda yelekleri çıkartıyormuşuz.
:o tebrik ediyorum  :-* :-*

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #61 : 04 Temmuz 2020, 15:28:11 »
Desteklemiyorum, kişi hırsızdır yeleği çalıp satar. Rol çeşitliliğini engeller. Yol ortasında vurulmayabilirsin. Ek olarak motorcular yeleklerini çıkartır, çatışmalar da. Çıkartmıyorsan çalabilirler. DM yiyorsan da SS alıp şikayet açtığında, rol iptal edilir. Rol iptalinde yaralı kısmında iptal edilir bundan dolayı da yelek çalınma rolünde iptal olur.

Çevrimdışı aztec

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Nisan 2025, 00:58
Toplam oynama: 85 gün, 4 saat
Birlik: *******INI
« Yanıtla #62 : 07 Temmuz 2020, 15:51:14 »
Desteklemiyorum, kişi hırsızdır yeleği çalıp satar. Rol çeşitliliğini engeller. Yol ortasında vurulmayabilirsin. Ek olarak motorcular yeleklerini çıkartır, çatışmalar da. Çıkartmıyorsan çalabilirler. DM yiyorsan da SS alıp şikayet açtığında, rol iptal edilir. Rol iptalinde yaralı kısmında iptal edilir bundan dolayı da yelek çalınma rolünde iptal olur.

Dostum kişi bir motor kulubünden yelek çalması demek, Çalan kişinin başından ayak bileklerine kadar ortasından testere geçerek ölmesi demek, benim yeleğimi aldıysa,"Ek olarak motorcular yeleklerini çıkartır," Sadece bu canım sevdiğim TRnin en iyi serverında yani Rinada oluyor böyle bir sistem, bazı arkadaşlar yeleği pamuk şeker sandığı için çıkartıyormuşuz(yönetim söyledi),"DM yiyorsan da SS alıp şikayet açtığında, rol iptal edilir. Rol iptalinde yaralı kısmında iptal edilir bundan dolayı da yelek çalınma rolünde iptal olur." Böyle bir olay yaşanmasın diye böyle bir Arge var.

Çevrimdışı aztec

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Nisan 2025, 00:58
Toplam oynama: 85 gün, 4 saat
Birlik: *******INI
« Yanıtla #63 : 07 Temmuz 2020, 15:53:08 »
Oyunun izin verdiği imkanlar kısıtlı olduğu için gerçek hayat gibi olmuyor, o yüzden savaşlarda yelekleri çıkartıyormuşuz.
:o tebrik ediyorum  :-* :-*

Rica ederim, bye bye

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #64 : 07 Temmuz 2020, 18:09:41 »

Dostum kişi bir motor kulubünden yelek çalması demek, Çalan kişinin başından ayak bileklerine kadar ortasından testere geçerek ölmesi demek, benim yeleğimi aldıysa,"Ek olarak motorcular yeleklerini çıkartır," Sadece bu canım sevdiğim TRnin en iyi serverında yani Rinada oluyor böyle bir sistem, bazı arkadaşlar yeleği pamuk şeker sandığı için çıkartıyormuşuz(yönetim söyledi),"DM yiyorsan da SS alıp şikayet açtığında, rol iptal edilir. Rol iptalinde yaralı kısmında iptal edilir bundan dolayı da yelek çalınma rolünde iptal olur." Böyle bir olay yaşanmasın diye böyle bir Arge var.
ARGE realistik değil. Rolleri engeller. Yeleği çalan kişiyi CK etme hakkın olabilir onun için ayrı ARGE açabilirsin. Rina TR'in en iyi serveri olduğu tartışılır, en kabalık serveri diyelim. Çözümü basit olan bir şeyi ARGE ile rol yapılmasını engellenmesini desteklemiyorum. Yeleğin varken vurulmamaya çalış, çatışmaya gideceksen çıkart. Bu kadar basit. DM yerden de rol iptal ediliyor zaten. Gereksiz desteklemiyorum. Konsepti başarılı yansıtan bir oyuncunun böyle bir sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #65 : 22 Temmuz 2020, 21:39:42 »
Ticket açarak politika önerisi yapabilirsiniz.