Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Boş zamanda ne yapılır önerisi pls

Başlatan Luanvice, 23 Haziran 2020, 20:22:51
Okunma sayısı 3013 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Boş zamanda ne yapılır önerisi pls
« Yanıtla #60 : 03 Temmuz 2020, 20:13:32 »
Futbolu seviyorsan Football Manager 2018 indir, (Bilgisayar ramına dayanarak) oyunun içine 2020 Transfer yaması falan indir, zaman su gibi akıyor
Telefona indirdim hala yüklü depoda tozlanmıştır.Okadar çok oynadım ki artık silmeye korkuyorum 17 Sezon felan oynadım.Bilgisayar versiyonuda pc kaldırmıor her türlüsünü, eski sürümlerde pek beğenmem :P

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Boş zamanda ne yapılır önerisi pls
« Yanıtla #61 : 03 Temmuz 2020, 20:34:54 »
6 saat oldu elektrikler yok can sıkıntısından yatakta takla atıyorum boş zamanınız olmasın çok ıgrenç bir durum şarj22 elveda hayat
Haline şükret kanka.Benim telefonumun bataryası bozuk, 70'de kapanıyor.Elektrikler 6-7 saatliğine kesildiği zaman kanser oluyorum.Oda birşeymiş gibi her elektrik kesildiğinde yakın arkadaşlarımda biryerlerde oluyor...  ??? ???

bide İskenderun'da yaşıyorum, İskenderun'un en iyi adetlerinden biriside Trafo patlamasıdır.Böyle canı sıkılınca arada bir patlıyor felan 9-10 saat ekip bekle elektriği yap vs. vs. sonra bir bakıyorsun trafo patlamasından sonra oraya buraya sıçrayan kıvılcımlar ormanı felan yakıyor felan filan kanser oluyoruz.Beklerim İskenderun'a.

Çevrimdışı Platon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 03 Ekim 2022, 22:06