Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

swatın her şeye snip kullanması

Başlatan Vitesse, 23 Haziran 2020, 04:13:21
Okunma sayısı 3188 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mahinda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Boris Koban Lv.17
Köken: Rus
Son giriş: 16 Kasım 2023, 15:22
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 11 Kasım 2023, 19:49
Toplam oynama: 57 gün, 3 saat
Ynt: swatın her şeye snip kullanması
« Yanıtla #60 : 27 Haziran 2020, 02:14:20 »
oysa ki "/me belinden 5.5 kiloluk m24 sniper tüfeğini 1 saniye içerisinde eline alır ve ardından nişan alır" emotesi powergaming kapsamındayken bunu oyun içerisinden yapmak doğal karşılanıyor, çok garip. argeyi destekliyorum bu arada.

Çevrimdışı aueritha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mayıs 2022, 20:17
Toplam oynama: 41 gün, 20 saat
« Yanıtla #61 : 27 Haziran 2020, 02:24:42 »
Bu kadar çok sniper kullanılmasının sebebi sunucudaki her pd gördüğünde OHA PD SIQ SIQ SIQ diyen kitle. Sahaya sniperlı birimler çıkartınca ne hile bir işe yarıyor ne dmciler bir şey yapabiliyor. Hera tarafından desteklendiği için swat sniper ile çıkıyor. Hiçbir sorun da yok bence.

Çevrimdışı Gorkem.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ryan Ronald Lv.18
Köken: İtalyan
Son giriş: 16 Mart 2021, 20:04
Toplam oynama: 66 gün, 14 saat
« Yanıtla #62 : 27 Haziran 2020, 02:28:35 »
Bu kadar çok sniper kullanılmasının sebebi sunucudaki her pd gördüğünde OHA PD SIQ SIQ SIQ diyen kitle. Sahaya sniperlı birimler çıkartınca ne hile bir işe yarıyor ne dmciler bir şey yapabiliyor. Hera tarafından desteklendiği için swat sniper ile çıkıyor. Hiçbir sorun da yok bence.
Dostum operasyon esnasında uzak bir yere kursun silahını realistik bir biçimde kullansın. Çatışma esnasında "q" "e" yaparak sniperi eline alıp nişangahını ayarlayıp ateş etmesi ne kadar gerçekçi.

Anlamamak için direniyorsunuz..

Çevrimdışı Mahinda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Boris Koban Lv.17
Son giriş: 16 Kasım 2023, 15:22
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
Son giriş: 11 Kasım 2023, 19:49
Toplam oynama: 57 gün, 3 saat
« Yanıtla #63 : 27 Haziran 2020, 02:49:22 »

Bahsi geçen kitleyi bir sebep/bahane olarak gösteremezsiniz eğer ki o kitle gerçekten engellenmek istenseydi yönetim ağırlığını ortaya koyar ve banlardı zaten birçok kişi banlandıktan sonra bu polise dm atma olayları çok büyük oranda engellenirdi.

Çevrimdışı Chain

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Mart 2021, 13:42
Toplam oynama: 129 gün, 3 saat
Birlik: *msp
« Yanıtla #64 : 27 Haziran 2020, 06:11:02 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı Abbas.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2021, 19:18
Toplam oynama: 30 gün, 19 saat
« Yanıtla #65 : 27 Haziran 2020, 16:10:37 »
adam sniper ile zıplıyor koşuyor kafasına göre hareket edenlerde var pd değil artık dmpd oldu

Çevrimdışı Mr_Nobody

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 01:57
Toplam oynama: 94 gün, 9 saat
« Yanıtla #66 : 27 Haziran 2020, 16:21:37 »
Ben IC adımla tanınmış haldeyim, oyuncu admin görünce tedbir alıyor. Ya diğer oyuncular? Sürekli admin olmuyor etrafta. Talep değerlendirilme sürelerinden herkes şikayetçi, ne yalan söyleyelim bizde yetişemiyoruz pek. Üç adminin paso talepte olması gerek ki mümkün değil. Doğal olarak ek haklar tanınıyor. Sobeit mevzusu bir yana, gerçekten amaçsız ateş açılması 2018 Haziranında başladım başlayalı rastladığım bir problem. PD girdiniz girmediniz bilemem, ama fuck the police coming straight from the underground söylemleri, eylemleri gerçekten PD'yi bezdiriyor. Ben isterim böyle saçma salak işler yapanlara 1200-3000dkdan atmaya başlayayım. Bu seferde Rina TSinde nobodyler tükenmiyor, heralar geliyor bergyler gidiyor. Sonuç? Jail atan suçlu, iflah olmayan oyuncu suçsuz. Sadece kendi gözünüzle baktığınız sürece arge açmamanızı öneririm. Desteklemiyorum

Çevrimdışı Ruse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 07 Ocak 2025, 23:20
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #67 : 27 Haziran 2020, 16:24:58 »
Bu sultancı oha pd gel sıkalım diyen tayfaya laf atanların karşılarında bir kitle yok ve onlara sallamak burada daha kolay çünkü kendilerini savunacak birileri yok havaya konuşuyorlar öyle birileri varsa da 500 oyuncuda ya 1 ya 2'dir sonra da burada sultancı tayfaya laf atmak kolay çünkü kendilerini onlardan görmüyorlar ve sultancılardan daha üstün görüyorlar fakat ne sultancı tayfa var ne de siz üstünsünüz swat konusuna gelirsek swatın devriye atmasına bir şey diyemem ambulansların devriye atması gibi bir saçmalık söz konusu sunucuda fakat sniper kullanımının sınırlandırmasını sonuna kadar destekliyorum çünkü o silahın dürbününe bakıp ateş etmek realistik olarak baya bir zamanını alıyor bu sniper ile devriye olayı kalkmalı ve artık senatörler mi diyim üst düzey birileri miting yapacağı zaman rolsel amaçlı sniperli swatlar dahil edilebilir veya özel operasyonlarda olabilir diğer türlü kaldırılması gerek

Çevrimdışı Ruse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 07 Ocak 2025, 23:20
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #68 : 27 Haziran 2020, 16:29:26 »
Ben IC adımla tanınmış haldeyim, oyuncu admin görünce tedbir alıyor. Ya diğer oyuncular? Sürekli admin olmuyor etrafta. Talep değerlendirilme sürelerinden herkes şikayetçi, ne yalan söyleyelim bizde yetişemiyoruz pek. Üç adminin paso talepte olması gerek ki mümkün değil. Doğal olarak ek haklar tanınıyor. Sobeit mevzusu bir yana, gerçekten amaçsız ateş açılması 2018 Haziranında başladım başlayalı rastladığım bir problem. PD girdiniz girmediniz bilemem, ama fuck the police coming straight from the underground söylemleri, eylemleri gerçekten PD'yi bezdiriyor. Ben isterim böyle saçma salak işler yapanlara 1200-3000dkdan atmaya başlayayım. Bu seferde Rina TSinde nobodyler tükenmiyor, heralar geliyor bergyler gidiyor. Sonuç? Jail atan suçlu, iflah olmayan oyuncu suçsuz. Sadece kendi gözünüzle baktığınız sürece arge açmamanızı öneririm. Desteklemiyorum

dm atacak olan tayfa sniper var ya da yok dinlemez fakat bunun arkasına saklanıp her yere sniper ile giderseniz bu argeler daha çoooook açılır kendi gözümüzle değil realistik olarak bakıyoruz olaylara hani gerçek hayata benzetmeye çalışıyoruz ya rol yapıyoruz ya ondan dolayı eğer ki rina tssinde nobodyler tükenmiyorsa dm atan kişilere örnek veriyorum 3 dm den sonra ban atılsın ve sebebine de bu verilsin sunucuda her şey oyuncu olması değil sunucuda zevkli bir şekilde rol yapmamızdır

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mart 2024, 21:48
Toplam oynama: 100 gün, 21 saat
Birlik: **** *****d's
« Yanıtla #69 : 27 Haziran 2020, 16:29:49 »

Hera tarafından desteklendiği içinmi? bizde bir çok şeyi destekliyoruz ama %50 si olmuyor keşke olsa.