Spoiler :
3 siyah sultan birleşip bir sebep olmadan patrol unite sıksınlar ama swat devriye atmasın. Desteklemiyorum.
Arkadaşlar, benim HOOD bölgeme TANK GİBİ zırhlı roket atsam çizik olmayacak SWAT üniteleri geliyor siyah sultan değil. Ben Harley tutkunu genç bir motorcuyum IŞİD miyim? Harley tutkunu genç rolü yaptığını söylüyorsun ama birlik tanıtımında yasadışı motor kulübü olduğunu yazıyorsun.. Hm.. nice bike. Edipcan birşey söylüyorsa doğrudur bu adam zaten eskiden senin rolunu yapıyordu kardeş yani. Swatın devriye atması biraz normal değil tabii bence bakış acınız biraz yanlış adam DEVRİYE diyor dolaşmasınlar bi kod-0 durumu olur SWAT hazırda durur KOD-0 a gider işi biter geri çıkar bence böyle olmalı benim fikrim bu dolaşmasın yani etrafta3 siyah sultan birleşip bir sebep olmadan patrol unite sıksınlar ama swat devriye atmasın. Desteklemiyorum.
Arkadaşlar, benim HOOD bölgeme TANK GİBİ zırhlı roket atsam çizik olmayacak SWAT üniteleri geliyor siyah sultan değil. Ben Harley tutkunu genç bir motorcuyum IŞİD miyim? Harley tutkunu genç rolü yaptığını söylüyorsun ama birlik tanıtımında yasadışı motor kulübü olduğunu yazıyorsun.. Hm.. nice bike. Birlik tanıtımına bakarak nasıl IC bir şekilde ne olduklarını anlıyorsunuz? Bu mixinge girer. Kişi örgüt kurup tanıtımını yapsa dahi herhangi bir yasadışı işine rastlamadıysanız SWAT falan dolaştıramazsınız orada. -
Anlatmak istediğim şu; Her hangi bir bölge tehlikeli bir bölge olarak lanse ediliyorsa oraya patrol unit ekipleri gönderilmez, gerçek LAPD mantığında bakmak istiyorsanız olaya bu yerleri Federaller, dedektifler ve SWAT'ın içinde ayrılmış bölümler idare eder. Rina roleplay mantığında bakalım, buraya gönderebilecekleri adamlar teu birimleri olmamalı/olamaz, bu sebepten dolayı SWAT'ın oradan geçmesi gayet doğal. Palomino kasabasında bir çok illegal olay oldu, kendi kurduğum motor kulübündede orada polislerle çatıştığımız oldu Warlock'unda bu olayları oldu. Arkadaş birlik tanıtımında yasadışı bir birlik olduğunu ve Federaller tarafından dosyası olduğunu yazmış, federallerde dosyası varsa kusura bakmayın ama LSPD kollarındada bunun dosyası vardır. Mixing konusuna hemen gelelim, bir bölgenin tehlikeli olarak lanse edilmesi için hood onayı veriliyor. O Hood onayı, benim onayım var kanka demeleri için verilmiyor. Orada illegal olaylar olduğu için her hangi bir birim gitmiyor, şehir dışına çıkma izni ise normal şartlarda LSPD bünyesindekilerde yok. Araçlarıyla iki kere geçtiler diye bu olayın bu kadar büyütülmesi yanlış. Polislerin hatası görülüyor, illegallerin hatalarına niye bakmıyoruz? "Hey, polis bana bak!" diyip ateş eden bir sürü kişi var, bunların kanıtı alınıyor ve şikayetide açılıyor. AP olaylarına girişmişsiniz fakat en azından kendi adıma konuşmam gerekiyorsa Forum görevlisiyim, her hangi bir oyuncudan farkım yok, tek farkım bu sunucuda görev üstlenmiş olmam başka birşey değil. Şuandaki polis sistemi mükemmel mi? Değil, iyileştirilmesi gereken çok yer mi var? Var. İllegallerinde bu konuda iyileştirilmesi gereken baya yer var, bu sebeplerden dolayı burasının bir oyun platformu olduğunu unutmamamız gerekiyor. Daha gerçekçi roller sergilenebilir mi? Sergilenir ama gerçekten düzeltilmesi gerekilen çok şey var ve değiştirilmeye çalışıldığına inanıyorum/inanmak istiyorum. Arkadaşın ar-ge açmasında her hangi bir kasıt göremiyorum ama karşı tarafı eleştirirken bir dönüp kendinizide eleştirin. SWAT 10/10 rol yapmıyorsa sende yapmıyorsun, başkasıda yapmıyor. LAPD sistemiyle oyunda desteklenecek sistemleri iyice bir tartın ve o'na göre işleyişi düzeltmeye çalışın, en azından böyle yapılması taraftarıyım.