Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

archy - GNOCCHI Night Club

Başlatan archy, 22 Haziran 2020, 14:30:17
Okunma sayısı 217 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı archy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Eylül 2020, 12:49
Toplam oynama: 57 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
archy - GNOCCHI Night Club
« : 22 Haziran 2020, 14:30:17 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Haftanın her günü, günde yaklaşık 6-7 saat aktifim ve günde en az 2-3 saatimi iş yerime ayırabilirim.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (555.15, -1470.30, 14.83, 273.73)

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: (GNOCCHI Night Club)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Club)

2.05:İş yeri interioru: (Bublic Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (1996 yılında Moskova’da doğup 15 yaşında İtalya’ya göç etmek zorunda kalan, Rus asıllı bir İtalyanım. Geçimimi Los Santos’a gelmeden önce çeşitli mücevher ve yemek sektörlerinden karşılıyordum . Los Santos’a gelince de buradaki imkanların çok geniş olduğunu fark ettim ve bir süre sonra bir Mücevher Dükkanı’nda işe girdim. Mücevherler konusundaki tecrübelerimden dolayı hızlı bir şekilde yükseldim. Bir süre sonra artık paraya ihtiyacım olmadığına karar verdim, ve işlere ara verdim. Ancak Los Santos’ta tembelliğe yer olmayacağını o zaman anladım. İşimi bıraktıktan yaklaşık 2 ay sonra beş parasız kaldım. Evimi ve arabalarımı satmak zorunda kaldım. Tekrar iş imkanı için eski patronuma gidince bir felaketle karşılaştım. Dükkan boşaltılmıştı ve patrondan da haber yoktu. Çaresiz kalınca ortalıkta gezinip iş aramaya başladım. Yine aynı şekilde başka bir Mücevher Dükkanı’nda işe girdim. Aynı şekilde o dükkanda da hızlıca yükseldim fakat bu sefer akkıllanmıştım ve asla çalışmayı bırakmadım. Uzun süre yüksek mevkilerde çalıştıktan sonra kendi adıma farklı bir mekan açmaya karar verdim, bunu ilk önce patronumla konuştum. İşten çıkacağımı söyleyince ilk başta pek sıcak yaklaşmadı ancak daha sonra benim için çok daha iyi bir kariyer olacağını o da anladı ve bana bir takım tavsiyelerde bulunup istifamı kabul etti. Şu ana kadar biriktirdiğim tüm paramla bir Gece Klübü açmaya karar verdim ve buradan gelecek olan ve bendeki birikimlerle de bu mekanı ayakta tutmaya hazırım.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (İşimde ilk amacım Los Santos’un eğelence ihtiyacını karşılayıp insanların keyifli vakit geçirmesini sağlamak olacak ve bunu belirli bir düzen kurarak sağlayacağım. Seçtiğimiz mekan dışarıdan görünümüyle insanları cezbederken içeriye girince ilk önce yapılacak olan Güvenlik taramaları sonrasında insanları karşılayacak olan çalışanlarımız onları mekanımızda rahat ettirecek ve bu sayede uzun saatler geçirmelerine olanak sağlayacak. Mekanımızdaki güvenlik kontrolünden sonraki kısım için biraz daha açıklama yapayım: Garsonlarımız gelen müşterileri uygun masalara oturmalarını sağlayacak ve garsonlar rastgele değil de, her garsonun bakacağı 2 3 adet masa olacak ve sadece o masalarla ilgilenecek. Garsonlar kesinlikle müşterilere karşı sonsuz saygılı ve hızlı çalışacak. Müşterilerin istediği şeyleri Barmene iletecek ve Barmen de hızlı bir şekilde siparişleri hazırlayıp Garsonlara verecek. Garsonlar hazırlanan siparşileri masalara servis itinayla edecek. Mekanımızda bulunacak olan güvenlikler girişteki kontrol dışında da başka müşterileri rahatsız edenleri dışarıya çıkarmakla görevli olacak. Mekanımızda bulunacak olan Şef, VIP masalarımızla ilgilenecek ve VIP masalara müşterileri yerleştirecek. VIP masalarda ikram edilecek kaliteli yiyecek ve içeceklerimizi de VIP masalarımıza özel çalışacak olan garsonumuz servis edecek. Genel olarak mekan tavsiyesi ve problemleri için gece sonunda veya çok acil ise o anda Müdür devreye girecek ve sorunun çözümü için hızlı bir şekilde çalışacak. Hızlı ve işe düzenli gelmeyen çalışanlarımız ise işten çıkarılacak. Mekanımıza yapılacak olan çalışan alımlarımızda bizzat Müdür görüşmeleri yapıp eleme yöntemiyle en iyi çalışanı seçmeyi kolaylaştıracak. Mekanımızda düzenli olarak özenle seçtiğimiz şarkılar çalacak. Bu sayede müşterilerimizin keyifli vakit geçirmesi adına her şeyi yapmış ve tavsiyler doğrultusunda  mekanımızı geliştireceğiz. Ayrıca mekanımızda zaman zaman düzenlenecek olan kumar, dans yarışması vb. türden etkinlikler de yapılacak.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (İş yerimiz genel olarak İtalyan konseptiyle kurulduğu için İtalyan kültürünü yansıtan rol imkanları sağlayacağız. Gelen oyuncular istediği şekilde dans edip birbirleriyle sohbet edebilecek ve etkinliklerimiz sayesinde tek bir mekanda çok çeşitli rol imkanlarını elde etmiş olacaklar. Rollerin kaliteli olması adına çalışanlarımıza çalıştıkları pozisyonlarla alakalı rol desteklerimiz ve eğitimlerimiz olacak. Bu sayede mekanın genel rol kalitesi yüksek tutulmuş olacak. Rol kalitesi yükseldikçe mekanın popülerliği artacak ve bu sayede mekanımıza gelecek olan yeni oyuncular sayesinde oyuncular arası etkileşim ve rol süresini arttırmış olacağız.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (Mekanı açacağımız bölgede bizim tarzımızda başka bir mekan bulunmadığından dolayı bölgenin aktifliğini arttırmış ve sunucudaki rol bölgelerinin dağılmış bir biçimde olmasına katkı sağlamış olacağız. Etrafımızda çok az sayıda açılmış mekan bulunduğundan dolayı sunucudaki mekanların dağılımış bir biçimde olmasına da katkı sağlamış olacağız. Bulunduğu bölgeyi hem aktifleştirip hem de bizim sunacağımız kaliteli roller sayesinde bölgenin genel rol kalitesi de artmış olacak ve zamanla bölge kalabalıklaşmaya başlayacak. Yaptığımız etkinliklerle bölgeyi canlandıracağız ve bölgedeki insanlara da çalışma imkanı ve bu sayede de geçim kaynakları olacağız.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "archy"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: archy - GNOCCHI Night Club
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2020, 21:13:18 »
İş yeri başvurunuz kabul edildi ve eklendi, iş yeri tanıtımınızı oluşturmak için 24 saatiniz var.

@archy