Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BlackPool Ceza ve İnfaz Kurumundan Kaos Bağımlısı Daniel Martinez

Başlatan ReVeNGeee, 21 Haziran 2020, 01:59:43
Okunma sayısı 1885 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Donatus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 02:43
Toplam oynama: 31 gün, 15 saat
Birlik: ******* **oup
Bir mafya üyesinin vurduğu adamları instagram da paylaşması aşırı saçma hiç bir mafya vurduğu adamları bir platformda paylaşmaz çünkü gizlilik önemlidir biraz daha kendinizi geliştirin..
Çok haklısın dostum, her eline silahı alan mafya rolü yapçaz diyip 2-3 güne ban yiyor işte

Çevrimdışı nebakıyon.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 28 Kasım 2022, 01:30
Toplam oynama: 4 gün, 6 saat
Birlik: ****ROV
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Aralık 2022, 00:42
Toplam oynama: 121 gün, 7 saat
Birlik: ***IKS
Açıkçası bir mafyanın vurduğu adamları silahıyla beraber Instagram gibi bir sosyal medya platformunda paylaşıyor olması bana pek mantıklı gelmedi. Bunlar hep sunucuda FBI yok diye :D

Nathea'nın yazdığı eleştirinin ağır olduğunu düşünüyorsanız ona yanıt verip olayı tartışmaya sürüklemek yerine moderatöre rapor etmeyi deneyin, kendi şahsımca biraz ağır konuşmuş olsa da Nathea'nın yazdıklarında haklı olduğunu düşünüyorum.

Peki ya bu tanıtıma sallayan sizler olarak eski rollerinizden bu tarz paylaştığın ssleri çıkartırsam ortaya bu söylediklerin için özür dileyecek misin ?

Çevrimdışı spetsnaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Eylül 2022, 22:47
Toplam oynama: 107 gün, 18 saat
Birlik: ****ROV
Fazlaca oyuna kaptırıyorlar kendilerini yorum atan arkadaşlar. Az etrafa bakın, bu kadar kin biriktirmeyin.

Çevrimdışı Donatus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Fazlaca oyuna kaptırıyorlar kendilerini yorum atan arkadaşlar. Az etrafa bakın, bu kadar kin biriktirmeyin.
etraftada böyle yapan baya kişi var yönetim böyle kişileri sunucusunda barındırıyor, üzücü:(

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
TANITIMI NE KADAR BOŞ KULLANDINIZ ARKADAŞLAR,EYWALLAH BİLADERLER EN İYİ ROLÜ SİZ YAPIYONUZ EN MÜKEMMEL ADAMLAR SİZSİNİZ BAĞIŞLAYIN BİZİ

Seni bağışlıyorum

Çevrimdışı .MaKaRoV.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Temmuz 2022, 03:50
Toplam oynama: 100 gün, 0 saat
şaka gibi siz mafya konseptini türk olarak algıladığınız için gayet normal burda laf yapanların çoğuna etek giydirip tanıtıma attığımız için sallamalar başlamış mahmut denen arkadaşın bizi ooc ortamdan tehdit etmeye çalışıp bu tanıtıma sallayan diğer piyonları pek önemsemiyorum o mahmut denen arkadaşın zamanında birliğinden haraç aldığımız için hala kin tuttuğu ve ooc olarak kanıtlarımız mevcut üstelik o mahmut denen arkadaş ooc ortamdan kimlere artistlik yapacağını öğrenmesi gerek biz birlik olarak ne yönetimin nede başkalarının boyunduruğu altına girmedik girmeyizde o mahmut denen arkadaş olayı ooc 'a taşıyorsa bizim için rolün anlamı kalmadı bizde istediği gibi cevap vermesini biliriz
o mahmut denen arkadaş ve diğer piyonları bana özel ileti yoluyla ulaşabilir saygılarımlaaa

Çevrimdışı SincaP

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Ocak 2024, 05:00
Toplam oynama: 30 gün, 11 saat
Pacho Capone Lv.31
Son giriş: 01 Ekim 2022, 21:54
Toplam oynama: 177 gün, 12 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
şaka gibi siz mafya konseptini türk olarak algıladığınız için gayet normal burda laf yapanların çoğuna etek giydirip tanıtıma attığımız için sallamalar başlamış mahmut denen arkadaşın bizi ooc ortamdan tehdit etmeye çalışıp bu tanıtıma sallayan diğer piyonları pek önemsemiyorum o mahmut denen arkadaşın zamanında birliğinden haraç aldığımız için hala kin tuttuğu ve ooc olarak kanıtlarımız mevcut üstelik o mahmut denen arkadaş ooc ortamdan kimlere artistlik yapacağını öğrenmesi gerek biz birlik olarak ne yönetimin nede başkalarının boyunduruğu altına girmedik girmeyizde o mahmut denen arkadaş olayı ooc 'a taşıyorsa bizim için rolün anlamı kalmadı bizde istediği gibi cevap vermesini biliriz
o mahmut denen arkadaş ve diğer piyonları bana özel ileti yoluyla ulaşabilir saygılarımlaaa

madem biz piyonuz, gerçek hesabınla neden yazmıyorsun o zaman?

Çevrimdışı N O X U U

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mart 2022, 16:21
Toplam oynama: 109 gün, 8 saat
Piyon mu? Şaka gibisin kanka herkesin eline colt verip haraca gelmek adamlık değil demek ki para umrumuzda değilmiş ki çıkarıp eline vermişiz bu konuda ooc kinlik bir durum yok. Yönetime sığınmak mı? Oraya da gelelim. Rolümüzü yapıp oyununuzu oynuyoruz bir daha sallayacak olursan kendi tanıtımınıza değil de gelip bize salla olur mu? Hadi şimdi oyununu oyna uslu çocuk. :)

Çevrimdışı Donatus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
ben sizi eleşitiriyorum ama hiçbir zaman beni vuramadınız :p

Çevrimdışı Donatus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Piyon mu? Şaka gibisin kanka herkesin eline colt verip haraca gelmek adamlık değil demek ki para umrumuzda değilmiş ki çıkarıp eline vermişiz bu konuda ooc kinlik bir durum yok. Yönetime sığınmak mı? Oraya da gelelim. Rolümüzü yapıp oyununuzu oynuyoruz bir daha sallayacak olursan kendi tanıtımınıza değil de gelip bize salla olur mu? Hadi şimdi oyununu oyna uslu çocuk. :)
Bu şey değil mi ya,eline M4 verilip MP5'e RK olan çocuk ? :P
adam zaten ben dm atıp herkesi vuruyorum diye bir iddiası yok. Rolümüzü yapıp oyunumuzu oynuyoruz diyor. Pellegrini'leri tanımam etmem ama aralarındaki 1-2 MTA'dan gelme armut onların birliğini kirletiyor diyebilirim.